Prezrem g*vna jednostavno. To nije način da se stvari dovedu u red i tačka.
Printable View
Prezrem g*vna jednostavno. To nije način da se stvari dovedu u red i tačka.
Ne pricam o nacinu, nego o afektu, zbog toga imas ubistva sa umisljajem I predumisljajem. Tacka.
poslato paukom
Nikad mi nije to bilo jasno. Zašto postoji glava tj.mozak?
No neka dodju ta trojica da i oni dobiju po turu.
Treba koristit mozak, to si u pravu ali ponekad nismo u stanji da ga koristimo, nego nas (pozitivne ili negativne) emocije ponesu I cesto uradimo nesto zbog cega se kasnije kajemo..
poslato paukom
Moguće. Ali da te neko tuče iz bilo kog razloga...za to ne postoji opravdanje.
e pa to je pitanje, ti to ne znas a odma sudis, aj zamisli jedan pravosudni sistem koji bi osudjivao ljude na osnovu predpostavke.. to nebi ninasta licalo
zamisli dosa cojek kuci, rucka nema, nije kolace napravila, dijete usrano... pa jztm, mrs iza sporeta
Svakom tipu koji digne ruku na zenu, zelim da mu se ista osusi. A u isto vrijeme da naleti na mene nedje u grad kad sam pjan i nervozan :D
Navikoh se na tu ideju. Promjena plana- necu! Sve sam fino razradila. :-(
kad na kasi cekam a penzioneri nigdje ne zure, osim da se ubace ispred mene :(
^I oni bi žurili, al ne mogu. Nego, uspori i ti...svega više no života.
OT- Samo ona komšinica, ali već to rekoh...ništa više.
Sad razmišljam, možda je bolje da joj pokucam na vrata i da joj kažem što me muči. Možda me i shvati, a možda mi bude i druga, teta Spasa...ko zna...hiljadu - možda.
Nikad neću razumjeti ljude koji su NERVOZNI i NERASPOLOŽENI ujutro kad ustanu...
Je*em vas nezahvalne!
I mene Krkna nervira ili bolje reći smara tvoj konstantni seksistički humor, pa 'ebeš ga.
Zato si na hide hehehehhe
Ljubim ve!
Reklama za bilo koju banku.