Ako mislis na receiver imas prekidac iza lijevo pozadi
Printable View
Ako mislis na receiver imas prekidac iza lijevo pozadi
Nijesi prije naveo polozaj rutera, pa sam ti zato naveo krosnju drveca i zidove i njihov uticaj na WiFi signal...
Ruter ti je u istoj prostoriji odakle pristupas netu, i kolika ti je jacina signala? Koliko crtica imas na indikatoru WiFi? Ima li taj tvoj ruter antenu?
Naveo si da placas racune jer si dobar covjek, a ne jer si u obavezi, a ja sam te tada demantovao kao i sada i kazem ti, da Ugovor MORAS postovati, jer u suprotnom, neces imati ni jedan servis.... A onda ide upozorenje, pa tuzba i na kraju izvrsitelji... To su oni sto nose stvari... Mislim da to nije dobro iskusiti i ne bih ti preporucio da zbog inacenja to dozivis...
Ponovo skreces sa teme, nemjerno se baveci sudionicima na forumu, umjesto da komentarises o temi na koju postujes...
Jesam li bitan ili ne, ne tice te se, iz prostog razloga jer te ne poznajem i nemam nista (licno) sa tobom. Zivot postoji i van posla, ali nije valjda grijeh posvetiti se poslu? Ili jeste, posto je ovo CG?
Ubuduce se bavi Extra TV servisom, a ne sa mojom (i drugima) malenkoscu.
Da, umanjuje se racun...
Moze sa drugog broja, a moze i preko online prijave problema preko sajta Telekoma. Samo neka bude strpljiv.
Trebao si samo reci, da u 21. Vijeku nema kvarova i da sve radi besprekorno.... Kakve veze ima koji je vijek? Ako si prijavio problem, sacekaj, odgovorice ti.
Kad sam pomenuo 8 dana, mislio sam na NAJDUZE vrijeme od prijave kvara, kada ti Telekom mora odgovoriti na prijavu!
Zakone nije pisao Telekom, vec pravnici i pravna regulativa...
Razumijem tvoju ljutnju i bijes, ali sta da se radi?? Sacekaj, doci ce ti i popraviti kvar.
Da nijesi promasio topic? A ujedno i pokazao kako i drugi nijesu bas brzi...
Ne da pretjeruju, vec namjerno koriste probleme da bi svoje najnize strasti, mrznju, bijes iskaljivali na firmu, koja se godinama zaredom kotira kao LIDER...
Ja sam im 1000 puta do sada trazio da objasne to, ali ni makac...
Problemi se desavaju, cak i u Ugovorima koji ste potpisali sa Telekomom, i tu vam JASNO pise da Telekom ne moze garantovati servis 24h...
Ali se isti obavezuje, da otkloni kvar u najkrace vrijeme, a najduze 8 dana od dana kvara (prijave).
Ovaj Prezla mi liči na Fabiu Elegans.
Moze li mi neko reci zasto, kada se raskida ugovor, recimo 15og u mjesecu - konkretno za Extra trio servis, mora platiti pun iznos racuna za citav mjesec? A ne samo do datuma do kojeg su servisi bili aktivni?
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Jel poslije isteka ili u vrijeme Ugovora? Ako si potpisao Ugovor na 18 mjeseci, 1.3. 2015. god., on ce ti trajati do 31.8. 2016. god. To jest do 1-og septembra. Ako je recimo 15.3. 2015. onda ce ti trajati do 15.9. 2016. god. Ali prvih 15 dana marta ce ti se obracunati proporcijalno. A raskid Ugovora, bez penala mozes traziti dan posle isteka tj. 16.9. 2016. god.
Mislim da je sada jasno? ;)
Raskid ugovora je trazen i odobren poslije isteka ugovora. Tu nije bilo problema i nikakvi penali nisu spominjani...vec samo da se izmiri racun do kraja mjeseca iako je zahtjev za raskid predat sredinom mjeseca.
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Odličan izbor novih programa, hvala od <3, baš sam se pitao kad će tv5 monde i cctv njuz biti uvršteni u već vrhunsku ponudu, a ne kao ovi ostali gadovi od operatera...čuš nude tuda neki sinestar, sport klub, foks, viasat...eh, kakav danak neiskustva :P
stigla mrvica sa odmora i eto novih kanala sa sve FullHD rezolucijom..ludilo..nego samo da se dobro odmorio jer se treba trpat nadredjenima do sledeceg odmora a to nije nimalo lako..
Ubjedljivo najgori operater i on ovde govori "Lider", to je kao ono za turiste na primorju- svake godine po 7,8 % vise.
Sent from my HTC One_M8
Ako nekoga interesuje nasao sam nacin gledanja sport kluba i ostalih sportskih kanala preko telefona a samim tije moguce na boljim televizorima gledati, sve radi u hd
Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Salji na pm :)
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Salji
Salji i meni hehe
Salji, rokaj :(
pošalji?
Trebate prvo skinuti par aplikacija, torrent stream controller
Je li imas ovu full verziju Ivane ?
Sent from my HTC One_M8
Govore cinjenice koje iznosi nadlezna regulatorna Agencija... No dobro, bitno je da ti ovde spamujes i skupljas postove, a vidim da nijesi jedini...
Posto ne koristite ovaj servis, ja vas molim da odstupite sa ovog topica i da prestanete sa prosipanjem vasih gluposti na istom.
Vi uzvajte kod "najboljih", OK?
Zasto je crn rts2 sad?
Sent from my D5803 using Tapatalk
Pa ko je kupio lokalna prava? Nije valjda eurosport poceo da trazi da se zatamni u crnoj gori?
Je li moguce da se na extratv nema dje gledati atletika?
na euro sport valjda samo je zaštekao nešto...ne znam što mu bi...mi gledali do Bolta tj i Bolta i stade
inače pola kanala ne radi...,svi pokočeni....neki je velji problem jer meni se bukvalno nikad ovo nije dogodilo:)
E ovo je sprdnja!
Ne mogu docekati 1 septembar da istekne ugovor, odmah na mtel. Smecari najgori.
Meni nisu zacrnili rts2 bar za sad
Ne radi mi premotavanje a i 90% snimljenih emisija nece da pušti. Šta može bit to?
Moguce da imas previse snimljenih emisija. Mozes provjeriti koliki ti je postotak zauzetosti diska. Meni / Podesavanja / Opsta podesavanja / Sistemske informacije / Sistemski resursi - Disk usage. Ukoliko je manje od 15% izbrisi nekoliko snimljenih emisija i restartuj STB