Kako mi ide na Q ovaj Woodstock ispred skupštine nemate pojma a tek kad krenu pjesme poslije govora.... koliko sam saaaaamo poljubio žeeeeenaaaaaaa.....
Neka ga ne mari...
Printable View
Kako mi ide na Q ovaj Woodstock ispred skupštine nemate pojma a tek kad krenu pjesme poslije govora.... koliko sam saaaaamo poljubio žeeeeenaaaaaaa.....
Neka ga ne mari...
M-kabl
...i Gandalf (znam, nije stvar -.-)
^Nisam rekla Gandalf_White...nisi jedini na svijetu :)
Mada mi nisi ni drag nešto posebno.
^Danas sam donijela čvrstu odluku, mijenjam ih...i žao mi je što operateru upropastih noć. Nije taj mučenik kriv -.-
Znaci,pao je na glas. :D
Super mi je kad ima više šminke na facama nekih đevojaka, no pepela na vr' Pompeje...
Džabe mi velike sise kad idiot iz mene može da plati popravku cipela više no same cipele.
T com
Treba sjutra u Bg da odem i zovem da uključim roming.
Kad mi operaterka kaže ne možemo sada nego tek za 5 dana, rade neki sistem.
Ja ali gospodjo ja sjutra idem , meni sjutra treba.
Ona pa kad se vratite vivzovite da uključumo za sledeći put.
Ja je slušam i ne vjerujem.
Sve to pogasit, kome ja dajem 50e mesečno
I sidu ćemo izliječit, al komšinicino 'Đe si (to) bila/krenula?' i 'Ko ti ono bješe' NIKAD...
Nervira me stanje - kad je mozak u haosu. Niti znam šta da radim, šta da mislim, kako da se ponašam.
Znači li to da ti često događa ili ti prija to stanje? :D
Sto me nervira?
Ukradose mi biciklo u sred centra grada u sred petka prepunog ljudi.
Pa zapalicu te podgorice!
Shvatiću to kao potvrdu na obije stavke. :)
Konstantna devastcija morja i podmorja od strane smrdljivih kruzera
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...826f903ca45598
Jel moguce da ova smeca ovo rade, ovoliki otpad izbace u onaj mali zaliv. Imamo li mi kakvu, inspekciju, obalsku strazu, neku patrolu koja ce da presretne ovo ***** i da mu na lice mjesta rebne neku kaznu tipa 100k. Smijemo li mi to? Sto ne *****omalomater tim stranim sektasima.
2012 kad sam zivio u Kotoru, jedan ogromni MSCI kruzer ispraznio je sve otpadne vode u zaliv nije se moglo kupati jedno 20 dana sigurno... Kazna je bila 10k...
To je kao da tebe policajac zausavi i napise ti kaznu 1cent