gadna grupa ova naša... još samo španija da nam je došla....
Printable View
gadna grupa ova naša... još samo španija da nam je došla....
Spanija i Francuska u grupi I. Kakav dvomec :) Italija standardno laku grupu dobija Danska, Ceska, Bugarka, Jermenija i Malta
Kad sam to vidio napravio sam facu kao da mi je neko stao na žulj.
No, nebitno. Naša grupa dosta zeznuta, ali što veli Dejo moglo je i gore. Nijesam oduševljen što opet igramo sa Englezima, ali kad su ostali oni i Španci pušti đavola :). Ispunila mi se želja da budemo u grupi sa San Marinom. Ako što pođe po zlu vazda imamo te dvije pobjede za vraćanje samopouzdanja.
Najjaci sam ja pacijent, ubih se trazeci Ukrajinu i Poljsku na tabelama za Euro, u nadi da vidim da igraju lose :mrgreen:. Prosjecno sam zadovoljan, moglo bolje a moglo i gore. U sustini, moglo je puno gore. Ukrajince i poljake mozemo dobit doma, a nesto mi govori da englezima mozemo nabiti kompleks sad na jesen :)
Grupe A,B, I grupe smrti a da smo imali malo srece pa u grupu G, mada ni ova nije losa
Sad bi se zakleo da nece Srbija proc.Srbija je u padu a Hrvati nisu zalud u prvi sesir,a Belgijance cete vidjet kakvi ce bit,bas talentovana reprezentacija,Skoti tvrdi,Makedonci neugodni.dobro je da smo izbjegli ovu grupu.
Idemo u London
nek Londonom zagrmi
samo hrabro igraj ti
srusicemo vembli...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
I konacno cemo nekome dat 4+ golova :D
Moglo je bolje mada ni ovo nije lose :) Sad bez zezanja,mnogo teska grupa u pm..
http://img854.imageshack.us/img854/999/unled4gr.jpg
Sad u Moldaviju govore cus Montenegro, ne no Spanija.
We're going to Wembley
Ja sam presreecaan aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Srbija!
http://www.youtube.com/watch?v=b5VyEi4nx5w
Sto veli jedan drugar kad dodju Moldavci i pocnu da traze dje su tedjevojke sto ste ih jebali i gasili cikove po njima..
Ok grupa,niti preteska niti laka,na nivou ove za EP otprilike,plus San Marino,sto mi je posebno drago,jos da ugovorimo da sa njima igramo prvu,bilo bi odlicno.Sa Ukrajincima i Poljacimo sigurno mozemo igrat.Steta sto nismo upali u grupu sa Bosancima,ali ok.
Po meni je ubjedljivo najteza grupa A i mislim da je tu glavna kandidatura za najlosijeg drugog jer bukvalno moze svako svakog da dobije,a koliko ce tek bit nerijesenih...Katastrofa totalna.
p.s.jeste nebitno,ali kako mi je milo bilo kad zacutase Grgur i ovaj drugi kad vidjecese Vels u sestom sesiru.Citavo vece diktiraju one netacne sesire sto su u Vijesti procitali,sportski novinari,placeni,koji ne mogu otic na sajt fife ili uefe da vide sesire...:rolleyes:
A sad kad dobro pogledam ove grupe, možda ta grupa G bi nam više odgovarala, a za ostale je sve otprilike kad obrneš i okreneš isti matrak.
ja rekoh sad ce spanija barem majstore da gledamo kako plesu podgoricom a ne englesku al jbg, po meni nije teska grupa i vidim prolaz crne gore, poljska moldavija san marino ce lako pasti jedino tezi su ukrainci malo i dobro englezi...
ljudi malo poteza grupa ali sta da se radi, da nam je dosla grcka mjesto englezxa e to bi bila odlicna pozicija ali ovako pitanje je da li ce drugi tim skupit dovoljno bodova da bi igrao u barazu
opet vi sa drugim mjestom
Pa sad kad sam malo pogledao i ostale i nije toliko loše kao što mi se činjelo. Osim grupa sa Grcima i Norvežanima ostali su tu neđe. Da se igra sad bili bu u prednosti za 2.mjesto, za godinu i par mjeseci se dosta stvari može promijenit. Ne bi valjalo da Pol i Ukr naprave neki uspjeh na EP, onda bi mnogo jači i sa više samopouzdanja ušli u kvalifikacije.
Nece ne boj se.
Sve grupe su teske sem one u kojoj je Bosna, da i oni konacnu izbjegnu Spaniju i odu na mundijal
A bolje je igrati protiv engleske nego Spanije definitivno..engleze mozes nekako pobjediti, uzeti bod itd..Spanija ubija i kuci i na strani odmah bodove pisi njima..
Inace, teska grupa ali se moze nekako barem do drugog mjesta
Ne bih ja reka bas da Spanci glat uzimaju bodove na strani.
Englezi nam odgovaraju kao nosilac.Ne igraju tehnički kao Španci,ubacuju loptu...naprosto velika reprezentacija po rejtingu a u stvari bez ikakvih rezultata.Ja se mnogo više bojim Ukrajine i Poljske.Sa njima će biti teže ali imamo šansi-definitivno!
Po imenima igraca Poljska i Ukrajna definitivno nisu ispred nas.Posebno ako budemo imali srece sa povredama ovaj put.
Sanse minimum 50-50.
Nismo prosli prelose, Moldavija i San Marino bi trebalo da budu laganih 12 poena ako sve bude kako treba, tako da nemamo se sto zalit...
Kako je Englezima teska grupa.
Selektor Crne Gore Zlatko Kranjčar, koji je bio prisutan u Riju u društvu generalnog sekretara Momira Đurđevca, zračio je optimizmom nakon žrijeba.
"Jesam optimista, grupa je solidna. Opet nas je zapala Engleska, što i nije loš izbor iz grupe sa nosiocima, jer nam rezultati u ovim kvalifikacijama daju za pravo da se nadamo novoj borbi za prvo mjesto. Realno gledano Poljska, Ukrajina i mi ćemo voditi borbu za drugo mjesto i pokušati kroz dobre rezultate ugrozimo i prvo mjesto. Pošto smo u svojoj kvalifikacionoj kampanji za Euro pokazali svoju kvalitetu i moć, mislim da ne trebamo strahovati od imena protivnika. Treba samo da budemo na istom nivou igre, motivacije, želje kao u ovom ciklusu, što nam, siguran sam, neće nedostajati i vjerujem da možemo ostavriti svoj cilj", rekao je Kranjčar.
Kakav car, dajte mu odmah novi ugovor :)
grupa nam je dosta dobra.. sa englezima možemo, to smo pokazali, igrački smo bolji od ukrajine i poljske, moldavija i sm ako se ne potcijene lagano..
i najvažnije - da ostane cico i bićemo pravi tim.. a naravno i ove kvalifikacije ako odradimo kako treba biće samopouzdanja!!!
to CICOOOO... svaka cast, bravo.... kako ne moze bit selektor u svakom sportu ovakav...
FIFA World Cup Brazil 2014 Qualification - Montenegro Group " H "
http://www.youtube.com/watch?v=bBIL64kV5B4&feature=channel_video_titl e