od jutros cijeli dan extra tv i net pucaju na svakih 5 minuta, oce li se to ispravit do nocas jer ne mislim da gledam chelsea- man. utd sa prekidima na svakih 5 min.
Printable View
od jutros cijeli dan extra tv i net pucaju na svakih 5 minuta, oce li se to ispravit do nocas jer ne mislim da gledam chelsea- man. utd sa prekidima na svakih 5 min.
Sale, jedno pitanje:
Kad već imate prava za njemački RTL zašto ga ne stavite na mjesto RTS Sata jer ja, iskreno, i pored najbolje namjere ne vidim čemu služi taj kanal koji je izbor dva RTS-ova kanala koja već imamo. Samo bezveze mjesto zauzima a ovako bi ljudi mogli makar Formulu 1 gledat s anđelima. Ja je lično niti volim niti gledam ali vjerujem da bi se svi složili oko toga. Ukoliko imaš ikakvog uticaja predloži ovo jer mi se čini logično. Zapravo sve je bolje od RTS Sata.
P.S. Koji je ovo kanal br 93. m2 (MTV)? Je li MTV Rocks (bivši M2 i MTV2) ili mađarski?
Moraju da se prenose sva tri kanala, pa ako ti se neki ne gleda mozes da ga izbacis iz liste. Ako toliko volite RTL posaljite prijedlog preko kontakt forme http://www.telekom.me/Kontakti.aspx?akcija=498 Kanal 93 ne postoji u listi.
Na ovu listu sam mislio.
http://www.ardcg.org/index.php?optio...wnload&gid=368
Mozda u Crnoj Gori ga niko ne prodaje, jer ga mogu poruciti samo operateri. Nesto nisam cuo da se neko zalio...
Za Extra TV&ADSL sertifikovan (testiran i podrzan) je samo on i Thomson, D-LINK i Zyxel. Mozes neki drugi uredjaj da koristis samo moras sam da ga iskonfigurises - 8/35 za Internet i 8/36 za TV.
Hoce li biti kakvih novih kanala skorije?
Planira li se HD paket ili youtube opcija?
Da. Ne. Ne.
Micite ovu "peglu" od kanala, vrcite nam RTL na 65
Skrembluju li na Extra TV seriju Ljubavnice RTS 2, na Total evo 3-4 dana zatamnjuju seriju?
Konkurencija?
Sale, ili ko god cita ovo iz T-coma...
Drugu noc za redom, umjesto da u 20 i 30 "odmracite" Avalu, ona ostaje zamracena zbog cega propustim pola sata filma! Zvao sam podrsku i oni kazu da se kanali unaprijed isprogramiraju da budu zamraceni po programskoj semi, sto nije istina, jer po programskoj semi fino pise da je na programu film, a ne Seranovi.
To je vise nego sramota, i boli me dupe za autorska prava ako ne mozete da ispostujete korisnicka prava. Zbog ovoga cu da napisem zvanicnu zalbu, i ocekujem da budem obestecen.
Sinoć je na kanalu Rai Uno bila utakmica italijanskog kupa Milan - Palermo i na Extra Tv-u je ona bila zamračena. Međutim kad sam kod druga otišao da gledam Real Madrid - Barcelona (jer jedino Extra Tv to nije imao) primijetio sam da na je BBM-u utakmica Milan - Palermo bila otvorena tj. nije zamračivana. O čemu se radi?
rece mi drug danas da su na Total tv ubacili neki kanal vezan za gaming ? ima li nade tako nesto i za extra tv ?
Real-Barcelona je isao na arenasport, mozda nisi imao pretplatu :)
Znamo Jakuza da to nema na Total TV...