Valjda NAplatim
Printable View
Postovi od muda od kolibrija koji pocinju sa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, aoooooooooooooooooooooooooooooooo i sl.
Jupi.
Stavi temu Dark, pa ces vidjet kako ima da ti pane i mrak i sljepilo od kontrasta izmedju sive i nebo plave.
što živim pored vrtića u kome se redovno organizuju žurkice povodom rođendana. to je baš lijepo...ali, zaboga, ima li dječjih pjesama, a da nisu darine, jelenine, ćanine... puj
Nepismenost. Ogranicenost.
Aaa, ograničenost u pismenosti.
kad vidim kako neko mora da se našminka samo da bi pošao do ispred zgrade i nazad. kad neko uđe u kupatilo "samo" da opere zube i ostane tamo pola sata. kad neko ne shvata da ne može sve da ide po ps-u i da se nekad mora napraviti izuzetak.
ljudi koji se na sve AUTOMATSKI nafrste, naprave mrzovoljnu facu bez osjecaja za zaebanciju..
statistika,posebno Ekonomska u CG.a narocito kad ufate statistiku (preosjecne zarade i broja turista)....dalje ovaj dnevni list Pobjeda dje je na 20 str..samo MILO,KRIVOKAPIC..VLADA..aoo makse druzee jadan nebio...dalje RTCG"(nepristrasni servis)"..a posebno njihovo davalje nazovi filmova u 12,1h ili ona KLASICNA muz..Oce oni da nam otvore oci,da nas emancipuju...Onda ovi sto se ku***becaju po skupsini...Mi smo bolji a ne No smo mi...a sve foliranti..nezna se koji vise cega ima!...I NEMAR OVOGA NASEGA SMECARSKOG NARODA,KAD IH VIDIM KAKO,BACAJU SVE I SAVSTA ULICAMA!...
Microsoft!
neplanirani troskovi :mad:
Kad dam taksisti 10e a on kaze da nema nista sitno da mi vrati no moram uc' u prodavnicu nesto kupit' i dat' mu ta 3.5e :mad:
kisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
:*
Kad se diler ne javlja.
Kad nešto lepo objasnim, nacrtam, obojam i napravim animaciju i/ili maketu sa figuricama pa opet bude pogrešno shvaćeno. Vredi i za forum. :Opća retardacija:
bas me jako nervira kad mi se ovo desi
http://i1126.photobucket.com/albums/...ni1/ajkula.jpg
Kad me neko nudi nečim što ekćuli ne može da mi dobavi.
Kad moras da se dokazujes na novom poslu...
Miris novca, preciznije kovanica. Dobijem iritaciju zuba
Stavljanje apostrofa na nebulozna mesta u rečima u pokušaju da se ispadne pismen.
Нехумани ''људи''.
Smarački gosti koji ne znaju ići doma.
Jaoooooo Izludih!!!
Caps lock
Komarci -_-
To sto nikad nemam upaljac kod sebe.
Eo sad ce i mene nesto da nervira.
Nervirat ce me osobe koje su do sad kukale kad ce ljeto, more, sex na plazi, lubenica, a sad kad dodju, ili su dosle, kako dje, ove vrucine, ima da kukaju: "Aaaaaaa! Sjutra CETRES stepeni!", "Aooooo! Izgore se!", "Eeeeeeeee, kako je upeklo ovo sunce nebesko!".
A to ti je standardna pojava Rolfi :) navika' sam ja na to vise. To su ti oni sto se zale kad je vruce, pa kad je hladno, pa onda kada pada kisa :p
turisti koji svakodnevno setaju kotorom kao da su vlasnici ulica i ne bi se pomjerili za spas.. i naravno cesto se desi da ih porazbacam ka krtole uz standardne psovke..
Кад се умјесто v пише w.
Дајте људи....
kad neko srce supu/kavu/sok ili bilo sto tecno...grrrrrrrrrrrr