Ako je nesto hitno onda gas je patosiran a mjenjac u S.
Printable View
Sjedimo sinoc ja i drug (forum member) u onaj lokal...cekaj kako se zove...........Mona Lisa i vidim lika u Yuga kako ide put garaze a ima znak STOP kojeg ne sisa 2% a dva momka na motor idu put zlatara kad BUP. Jedan od njih je imao kacigu koja mu je ispala a i jedan i drugi su letili preko Yuga...a uz to, ovaj sa Yugom nije stao nego je nastavio vozit do garaze. Koja je to scena, da se najezis.
Cim bi dosla policija rekao bih da je krenuo da bjezi... pa neka ga sjebu...
cus.zbog cega bi neko stao na stop. to stoji tu eto tako
Jurca bi da imam NANKANG gume ka Igor...:D
NOT :)
Ali zasto si napisao opis vozila na nasem jeziku ?
Ne shvatam. Sto sam ja napisao?
fabia ne govori ovdje svako engleski, tako da je on tvoje not mine protumacio kao pazi mine vjerovatno..
^hahahaha a jes
Ao ao ao ao ada ako ko zna engleski,davor ga zna...;)
a ne kapirate...ao
Onaj oglas na mobile.de je iz CG, na crnogorski description a auto iz amerike, eto pojsanjenje :P
Opet nije to to...nesto drugo je u pitanju...
[mg]http://kotisivu.dnainternet.net/juvout/obdscope/troubles_small.jpg[/img]
Vidis, crkao protokomjer. Sigurno VW TDI u pitanju :lol:
sto mislite kolko bi pokupila poena na direktni udar na crash test??'
http://img143.imageshack.us/i/image0212.jpg/
Nula... lada je pretvrda ne amortizuje nista no sve G sila po glavi stanovnika :)
obratiti paznju na branik -_-
Sto jaca karoserija, to manje bodova na crash testu.
Zato ''******'' od megana ima maksimum :)
Za to sto ima prednje, bocne airbagove i zavjese u seriji, ima zvucni signal i lampicu za pojas i ima vrhunsku zonu sudara.
Ali ima 1300 kila i ne moze se porediti u bezbjednosti sa jednim Mercedes CLC-om koji je skoro iste velicine samo je 200 kila tezi, a ima 0.4 boda manje...
Smanje autu kilazu i misle da su zajebali sve ostale, jer po papirima ne ulaze u zonu ovih tezih, a dimenzije su im iste i tako ispadnu bezbjedniji...
Reno napr ima motore koji se pri sudaru ka harmonika skupe i samim tim vozach pretekne takvi sudar bez povreda ... pogledajte na ju tjub crash test volva onoga starog tvrdog i modusa... znaci u modus nista unutra ama bas nista a u volva bez noga....
Cuj, Reno na tome radi najvise, znam da su prije lansiranja Clija III razbili oko 180 komada i dobili su 5 star rating. Laguna II je prvi auto sa 5 stars i ja mislim da svaki auto Renola ima po pet zvjezdica.
Mercedes je 200 kila tezi, i naravno, jer Reno je dosta manji, laksi zbog toga sto je pistolj i td.
Sinoć vozim put grada i ide pasat sa moje lijeve strane, prije blažovog mosta i oću da uletim ispred njega jer je auto ispred mene ali on daje gas, i sve se tako cimamo par puta i ja ulećeh kad upali rotaciju u kabini... Jbt ja se uozbiljih odjednom i usporih a on je išao zamnom i pomislih da treba da stanem ali me samo prođe...
Može li zbog ovoga da me kazni ili sl?
Ma skoro svi ti PG CG imaju plava svijetla, sirenu i to.
Kola PG CG su sluzbena kola , ne samo MUP-a nego i drugih ministarstava tako da nemaju sva rotacije. Rotacije imaju ona kola iz pratnje. U moj kvart ima 6-7 kola PG CG i ni jedna nemaju rotacije...
neke inspekcije imaju pg cg
Nabijao mi se u branik Passat ljetos,kad sam isa u BD u nocnu smjenu.Spustio sam brzinu na 25 km/h i dosadilo mu je,preteka me,i to na punu.:) To ih iritira strasno...Dobro je sto ne postoji donja granica brzine kretanja vozila kod nas. ;)