Pa dbr, realno je ocekivati i da dovedu nekog, pogotovo jer Pjanic ide.
Printable View
Juve placa i posebno ce platiti iduce sezone, cijenu jako losih odluka u zadnje 2-3 godine. Sari nikad nije bio pravi trener za Juve ali ovde on nije ni u top 5 po krivici.
Vracajte Alegrija nazad da zavrsi zapoceto.
S obzirom da su Arthur i Kusulevski zavrsen, mislio sam da se pravi ekipa za Sarija sa kreativcima na sredinu (Kusulevskog nisam gleda stvarno), al nope.
Najmanje je on kriv, ne znam sta su ocekivali od njega kad je dosao, a ostavili mu maltene istu ekipu.
Na kraju krajeva, milo mi je sto je obogatio CV sa dva trofeja u poslednje dvije godine, definitivno je zasluzio!
Pirlo... Nijesam pametan... Mislim da to nije to, ali ajde
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
A tek ga postavili za U23... dje ni trening nije odradio do... A tima. Posle ce bit a sto ne valja Pirlo...
Svakako, sve najbolje bratu Andrei!
Tek sledece sezone cete vidjeti koliko je Alegri ustvari dobar trener.
Jedno je sigurno, losije od Sarija ne mozemo igrati... srecno Maestro !
msm da ce bit kao neko privremeno resenje ili ti da ih vodi do kraja sezone a onda iduce ljeto da probaju da dovedu gvardiolu jer mu istice ugovor a mozda i zidana...
Nikakav plan oni nemaju, nego su odlucili da rizikuju sa Pirlom, toliko je valjda jasno.
Juventusu treba totalni remont, niko mi tu ne bi ostao osim Pjanica, Dibale, Koste i Ronalda.
Nikad stvari nisu lose kao sto se cine na prvi pogled, Pjanic je vec igrac Barse, Kosta ima 2 utakmice godisnje dje izgleda kao najbolje krilo i onda krenu povrede i raspad sistema.
Svi su na prodaju osim Szczesni, De Ligt, Kjelini, Bentancur, Dibala, Ronaldo. E sad je pitanje koliko ce ustvari uspjeti da prodaju, jer tu ima dosta igraca sa jakim platama koje nidje drugo ne mogu da dobiju, pa samim tim i nece htjeti da idu.
Kolike su sanse da Juve uzme Zaniola.. "Pirlo trazio njega i Tonalia"
Ja mislim da je Tonali bukvalno zavrsen za Inter.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Inter ako otpusti Kontea sad, ima da se zezne 'big time'. Ekipa im konačno djeluje ozbiljno, dogurali su do finala Lige Evrope i drugog mjesta u prvenstvu. Ne kažem da su to uspjesi, ali zadnjih 10 godina, sve Interove sezone su se završavale u decembru. Plus teško ima boljeg trenera na marketu koji je slobodan, morali bi da prospu grdne pare i da opet ne naprave ništa.
Jedino što mi je kod Kontea porwžavajuće jeste da je u jednom finalu stavio u prvih 11 Galjardinija(pojmaša) i Brozovića (van forme), a klupu mu grije Eriksen. To mu je jedino ograničenje u filozofiji koja podrazumjeva da igrači moraju biti vojnici, pa tek onda majstori. Ako se sjećate, veliki Murinjo je odustao od svoje 4-3-3 u Italiji kad je vidio da to ne funkcioniše, pa se prešaltao na odgovarajući model i uzeo triplu krunu. Vidjećemo koliko mu je sujeta jača od želje za pobjedom.
Inter konačno ima solidnu bazu. Odbrana i napad su kompletni, pojačana je bekovska linija. Dosta je mlađih igrača, tako da, uz kontinuitet, mogu još dalje dogodine. Jedino je potrebna rekonstrukcija veznog reda, gdje je skoro izvjestan dolazak Tonalija, a za njim vrlo moguće i jedan DM 'visokog profila'. Barela se pokazao kao otkrovenje godine, bio bi to i Sensi da ga povrede nisu sahranile.
Sve u svemu, sledeća transfer kampanja Intera nije u fazonu 'treba nam minimum 10 igrača od čega 7 prvotimaca'. Sa još 2-3 ciljana pojačanja, to može biti ekipa koja će dogodine glat da uzme skudeto. Nadam se samo da će uspjeti da zadrže Lautara, koji tek treba da eksplodira. Dok je skoro izvjesna prodaja Skrinara, što je šteta. Mada ima za njega dovoljno alternativa, plus dobra cijena, tako da se neće mnogo mislit iz uprave.
Parma otpuštila D'Aversu a dovodi Liveranija.
Propast...
Sta je bilo s njima jel ih kupio onaj konzorcijum sto je bila prica?
Sent from my VOGLA using Tapatalk
Ako misliš na Parmu, treba neki arapi da ih kupe ali su dali da dosadašnje rukovodstvo vodi Parmu naredne tri godine.
Mozda je Alegri bolji trener, ali računam da će mu prva sezona biti uhodavanje novog sistema (povratak na četvoricu u odbrani, onda jedan špic i dva krila..). I taman kad počne da namjesta kocke, ima da mu pukne otkaz :lol:
Conte neznalica, ispred nosa mu Milan uzima Tonala, a on trazi Vidala alo :D
Dako konacno napravimo taj tim za ls.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Povlačim sve što napisah za Kontea :D
Dovodi Kolarova i Vidala, pedalira transfer Tonalija. Božović i Eriksen takođe mogu da idu ako neko ponudi dobru cifru. Čovjek definitivno ima misiju da se počki u tim, čak i forsiranje dovođenja Kantea za 50 miliona eura sada djeluje kao loš potez.