Parlamentarni izbori - 11. jun 2023.
Quote:
Originally Posted by
VanjaTheMan
Kako znas zasto ga napada? I sam tvrdis da ne znas da li ce i kako da izvede ES2. Eto covjek koji se u ekonomiju ipak malo razumije ti je objasnio, ali ti se odgovor ne svidja pa ga dozivljavas kao napad na Spajica.
jer je svima jasno da u es stvari ne funkcionišu baš najboljeni i da imamo dvije struje. pa sjeti se kako su ovi isti bili za es1 a i tad su ljudi koji su ekonomisti pričali da možemo imati posledice ako to prodje.
Quote:
Originally Posted by
VanjaTheMan
Sad nemas nista osim populisticko obecanje - minimalna plata 700e, minimalna penzija 450e, i ako si bas ono posebno retardiran, treba da povjerujes i u 7h radno vrijeme, od covjeka koji je nedjelju dana prije nego sto je to izjavio rekao da treba da se vrati radna nedjelja.
Tesko vama sa vama kad Spajicu vjerujete. Tipu koji je naciju gledao u oci i lagao o drzavljanstvu, ne bi li se malo vlasti domogao.
nema šanse to za 7h radno vrijeme. mislim dobar dio ovih te rade kao državni službenici godinama tako rade [emoji3] al recimo u MUP imaš djelove koji rade po 12h ili u zdravstvu. da ne pričamo o privatnicima. nisam ja nidje napisao da mu vjerujem (političari rade sve za svoju korist). ja smatram da je Milatović rekao imam plan za es2 fideliti i tabloid vesti bi ćutali
Sent from my iPhone using Tapatalk