Kilijan mi je mio ko nekad anri :)
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Printable View
Kilijan mi je mio ko nekad anri :)
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Mbappe je budući najbolji igrač svijeta. momak za 90min popije batina i batina al ne folira. Di Maria im se vraća to je mnogo bitno. Verrati je neizvjestan ali mora Paredes da igra previše je ona sredina iz meča sa Atalantom antifudbalska
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kakogod ali to bi brutalan mec bio Bajern - Siti obzirom da Bajern igra fajterski sa visoko podignutom odbranom, prstalo bi na sve strane. Barsa je kiksala jer je imala crnu rupu u odbrani, dok je kakve osnove u odbrani bilo bilo je i prostora za akcije naprijed. Poslije su samo potonuli i udavili se dok Bajern nijednog trenutka nije cuvao vodjstvo vec su igrali kao da je 0:0. Ovaj i ovakav Lion ocima ne mogu vidjeti cijele sezone a vazda su bili Sitijeva crna bestija. Cak sam i za Juve navijao protiv njih sto se nije desilo nikad. Prije dvije godine su igrali nerijeseno doma i dobili ih u Mancesteru.
Napokon polufinala bez engleza i spanaca.
Gvardiola ispade sprdacina od trenera, proslavi se onomad kad je svaki penzioner iz meridiana moga da vodi onu barsu i bili bi sampioni, uzgred taj projekat i tim napravilo drugi.
Nevjerovatna prevara i rijetko antipatican lik.
Bravo za Lion, na jedan mec mogu sa svakim.
Navijacu za Lion jer su Bajern i PSG odvratni klubovi.
Zašto je Bajern odvratan?
Njemačka gospoda.
carl anka sa the athletica je fino sumirao stvari vezano za pepa:
Pep goes into big games trying to protect his team's greatest flaw.
So they have nervy openings as his team isn't used to it.
Then WEIRD stuff happens and they fall behind
So he reverts to his strength to chase the game
Then the opponent exploit the flaw Pep was scared of
da umjesto da koristi prednosti ekipe i vjeruje u njih, pokusava od starta da zamaskira nedostatke nekim taktickim 'iznenadjenjem', kojim samo iznenadi svoju ekipu koja nije navikla da tako igra i nakon sto primi gol, vrati ustaljenu taktiku, ali zatim protivnici iskoriste nedostatak kojeg se pribojavao.
poceo je protiv bayerna sa 3 stopera, sto prakticno nikad ne igraju (3-5-2, sa cancelom na lijevom wing-backu), pokusavajuci da kvantitetom u odbrani i ekstra centralnim bekom u vidu fernandinha zastiti odbranu, onda se vratio na ustaljenu 4-3-3 postavu nakon sto je ubacio mahreza umjesto fernandinha, da bi na kraju isplivala trapavost odbrane koju je pokusavao da sakrije od pocetka formacijom sa 3 stopera.
kako dobro igra ova sredina PSG sa Paredesom. ova trojica naprijed su tek zvek
Ipak ništa od iznenađenja :(
Možda na kraju francusko finale bude.
Sve je prosto ali koliko je gadan Nermin u 80% slučajeva kad primi loptu... A i što se šansi tiče taman je kao Benzema, od 10 iskoristi jednu..
Ko prenosi buducnost?
Послато са M2004J19C помоћу Тапатока
Ubi ih Lion.
Ali Gnjabri...
Ovo meni se na sony desava,dvije sanse promasis odma primis gol kao kaznu. Zao mi je igrace Lyona....
Baš odlično igraju.
Šteta što nije na dio kostura đe je PSŽ bio
dvije najbolje ekipe u finalu...napadacke. trebalo bi da bude dobro jer kad nema publike vidi se da je manje pritiska i igra se otvorenije - kao na treningu.
Levandovski odlican, najbolja sezona i zlatna lopta bi bila njegova 100%. Na drugom mjestu Nejmar.
Iako bih volio da Bajern osvoji i da ih ponizi, mislim da će PSŽ osvojit.
Ne jer je bolja ekipa (jer nije) nego im se sve nekako "potrefilo".
Bajern i Juve imaju najviše izgubljenih finala.
Bajern i Juve...dvije najodvratnije ekipe na svijetu. U finalu cu navijati ne za PSZ nego protiv Bajerna. Potajno sam se nadao sam se da ce Atalanta napraviti neko cudo ali eto...
Ajde Juve ali kako Bajern nekome može odvratan biti.
Baš gotivna i gospodska ekipa.
Jes, gestapo pravi.
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
kakva gospodska ekipa!? momci namjerno nisu htjeli da igraju jer su bili protiv Anćelotija. Anćeloti veliki trener i gospodin koji je Realu donio toliko dugo čekanu 10 LŠ. da ne pričamo šta je sa Milanom osvojio, kako je izmislio poziciju Pirlu i učinio ga jednim od najboljih veznih svih vremena je otpušten jer su tamo neki sportski direktor Salihamidžić i igrači bili protiv njega. ovi namjerno gubili da bi ga uprava otpuštila.
da ne pričamo o Nojeru koji je prozivao koga je stigao pa mu se to osvetilo. Ramosa recimo pa mu se ovaj na provokacijama zahvalio tako što mu je dao 2 komada u onom revanšu
Dešavalo se i dešava se da timu ne odgovara trener, ma kakvog renomea on bio. Nije išlo sa njim i pozdrav. Je li to fin način da ga se otarase? Apsolutno nije.
Bajern kao klub je institucija sa prevelikom tradicijom i prije svega neukaljan na način što su Juve i PSŽ i ostali..
U kontinuitetu su mašinerija jedna koja igra totalan fudbal i koja igra na gol više. Pored toliko skandaloznih timova u ovakvom današnjem fudbalu, neko se gadi na Bajern? Prečudno.
pa eto dešavaju se čuda. mnogima je Bayern odvratan klub. niko ne može da ospori činjenicu da su veliki klub sa tradicijom. PSG je klub koji je ukaljan jer ga drže ovi iz Katara jel? PSG i nije neki klub sa tradicijom ako ćemo pravo
mislim ljudi su transfer Gecea iz Dortmunda najavili pred samo finale LŠ. nije moglo da se sačeka posle finala jel?
ljudi su NAMJERNO igrali loše da bi Anćeloti dobio otkaz. dakle nije bila loša forma ili tako nešto. posle njegovog odlaska odjednom počeše da igraju top. istu su stvar i Kovaču napravili. neka fino izadju i kažu da igrači traže samo trenera koji je Njemac.
pa Milan je godinama igrao najbolji fudbal u Evropi pa su bili gospodski tim. nešto se ne mogu sjetiti da je iko od tih igrača Milana pokazivao nepoštovanje prema protivniku kao igrači Bayerna. a to kako je taj tim Milana od neke 2002. zaključno sa onim finalom u Atini 2007., Bayern može da sanja