Moj 48 eura.
280 VT
180 NT
Bojler je radio samo kad je NT, kao i masina za ves, za susenje i za sudje.
Printable View
Moj 48 eura.
280 VT
180 NT
Bojler je radio samo kad je NT, kao i masina za ves, za susenje i za sudje.
35.63 kod mene...
213 VT
115 NT
Zanednicka struja 1.92
76 eura a isto smo grijali kao u januaru... Nevjerovatno da bude razlika skoro 50 eura ali ovo je dokaz da oni ko zna kako obračunavaju sve ovo...
Nisam mislio da cu uspjet' ali izboksovah nekako racun ispod 300KW te eliminisanje OIE2, Blazarine drugog reda... :cool:
https://i.ibb.co/r0NZrLk/struja.jpg
Znaci potroseno 10e struje, racun blizu 30e, standardno x3... :|
72 EUR februarski, kunem vi se ka' da sam dobio na kladionicu 350 EUR. Mali hint - isključio sam bojler u kuhinju ispod sudopere, tulite to ljudi to je KRVNIK. :D
Protocni bojler? Stalno radi, to je najgora stvar na svijetu i u Beogradu.
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Pa kako peres pjate bez tog krvnika?
Meni su oba bojlera (mali kuhinjski i veci od kupatila) uvijek upaljeni. Doduse, ne do 'maximum'-a, vec onol'ko kol'ko mi treba za jedno prosjecno koriscenje, sto nije previse.
Siguran budi da trosi kao ta pec, zbog malog kapaciteta grijaci non stop griju...
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Bitrate, ja sam ubjedjen da racuni dolaze kako oni odrede. I da si ga koristio dobio bi slican racun...
Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока
novembar, decembar i januar bjehu 130 EUR+, ne znam evo, vidjećemo martovski...
Samo podsjetnik da Blazo leti za 6000 eura biznis klasom do Kalifornije :). I kako rekoste, ustedjeste 15e na struju? :)
49, pu.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
82 za februar, u poređenju sa 103 od prošle godine...
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
ili delimano česma :D
15,59€.
Moraću na rate...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Potpishi ugovor, pushti djavola i neka dodju to brojilo da ti bazhdare...
Vala cu i ja da probam sa gasenjem kuhinjskog bojlera. Jako veliki racuni mi dolaze, a ovaj februarski me je iznenadio i to prijatno sa 66 eura. U odnosu na januar kad smo sve isto koristili, samo sto smo prvu trecinu januara bili na odmoru, cak 100 eura manje :stupid: