iz lovcena ?
Printable View
Iz Lovcena. Valjda se i Marko Scepanovic danas prikljucio.
Karan i Vejnovic danas dosli.
Savo Bacic qpuje Mogren. Zna li ko sta o tome?
Opet će Sutjeska bit fina ekipa. Samo da se nekako Šušnjar nadomjesti, bar donekle.
A Dejan Karan mi je bio ključni igrač par sezona dok sam sa Vojvodinom harao Srbijom na menadžer.. :D
Mora da je na niske grane spao, kad ga iz Voše na pozajmicu šalju.
Inaće, 8 klubova (6 iz prve lige) suspendovano iz svih takmičenja i zabranjena im je registracija novih igrača dok ne isplate obaveze, bilo da su prema klubovima, trenerima ili igračima.
A iskoristio bih priliku i da pozdravim suspenziju klubova. Bolje da nemamo ligu nego da je ovakva.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=103943
Ni manje ni vise.
Au, je li moguće? I to sa nekoliko sajtova pročitah. Ovđe vele u zadnjoj rečenici da ga traži još i Benfika i dva njemačka kluba
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=103953
Lovćen nastavlja sa rekonstrukcijom tima... dnevni list Pobjeda...
Quote:
Golman Andrija Dragojević i napadač Mišo Petković, pojačali su prije dva dana Lovćen sa Cetinja. Time je „fenjeraš“ nastavio sa osvježavanjem igračkog kadra, koji bi trebao da donese prijeko potrebne bodove za opstanak. Blizu ostanka na „Obilića poljani“ je i ofanzivac Nedo Turković, koji je stigao prošlog ljeta, dok su razgovori sa Vanjom Tatarom i dalje aktuelni. Cetinjani su, u nastojanju da od starta uhvate ritam za proljeće, prije pet dana počeli sa treninzima, ali ih remeti veliki snijeg u prijestonici, pa je trener Mojaš Radonjić primoran da treninge vodi u Sportskom centru i teretani. - Problemi su vezani za nevrijeme, ali nas to ne remeti da kvalitetno radimo. Doveli smo dva igrača, koja bi trebala da donesu boljitak u igri. Mladi golman Dragojević stigao je na pozajmicu iz OFK Beograda, a Petković je do sada igrao u Donjem Sremu. Potrebni su nam još štoper i vezista, da bi mogli da kažemo da smo se valjano pojačali. Pregovaramo sa nekim igračima na tim pozicijama, ali još nijesmo uspjeli da pronađemo adekvatna rješenja - kaže Radonjić. - Svi imaju velike ambicije, odlazak u inostranstvo, pa im je, onda, posljednja solucija domaća liga. Sačekaćemo još neko vrijeme, pošto nam je svaki dan veoma bitan. Nadam se da ćemo dovesti igrače koji će donijeti kvalitet. Lovćen će prvu kontrolnu utakmicu odigrati 26. januara protiv Rudara, a početak februara rezervisan je za provjere sa Mogrenom, Petrovcem i Spartakom iz Subotice. Sve sa jasnim ciljem da igrači dostignu formu koja bi u nastavku sezone omogućila da predaju „fenjer“ nekom od konkurenata. D.B.
Svaka cast Sutjeskoj,dovoljno je ako zavrse oko Marka Scepanovica i nema sto da se sjekiraju... Ja sam se nadao da ce Mugoski otac i sin da se dogovore da predje u buducnost ali evo nista od toga... Valjda i Sanibal Orahovac se vrace u nasu ligu... Koracu se valjda nasao aranzman a moguce i Neso Brnovic u zetu
za sad ni to, jer valjda to sto su imali Adrovica da prodaju valjda on nije htjeo jer je to evropski igrac,vjerovatno se ceka da se podje u Antaliju (ako se uopste bude imalo para da se ide tamo) pa da tamo nekog utope,druge nema... Danas su igrali sa Komom 2:1 (Nikac,Mugosa) i u cetvrtak ili petak ce da igraju sa Petrovcem...
@Laki ne zna se vise brate ko koga muti,svudje je isto,ovi igraci nemaju dje da odu vise i onda setaju od kluba do kluba
...
Treba je Nikac u Izrael sto bi od toga ? Do kad ima ugovor ?
Ima li ikoga da kaže tome momku da on nije u situaciji da bira jer nijednu probu u nekom evropskom klubu nije prošao? Plus što je pokazao svoj golgeterski "učinak" protiv Slaska. Ništa, ukoliko ga sad neđe ne uvale forsirao bih Cmiljanića umjesto njega jer za njega sigurno debelo preko milion eura za godinu i po mogu uzet. Pa neka ta zvijezda bira klub kad mu istekne ugovor. Sad kad je Jedinstvo pronašlo sponzora eto mu opcija više. Evo što je Adrović izjavio Vijestima 27. 07. 2010.
NAPADAČ SUTJESKE ADMIR ADROVIĆ TVRDI DA IDE U ZAGREBAČKI DINAMO
Najbolji igrač Nikšićana u prethodne tri sezone Admir Adrović je sa oduševljenjem najavio da bi od naredne sezone mogao da brani boje Dinama iz Zagreba!
U slučaju da dođe do dogovora, mladi reprezentativac Crne Gore potpisao bi ugovor na tri godine.
- Zadovoljan sam što ću narednih dana potpisati ugovor sa velikim klubom. Kad kažem velikim, mislim na Dinamo iz Zagreba, koji je zainteresovan za mene. Juče sam imao sastanak sa svojim menadžerom, koji mi je jasno stavio do znanja da su pregovori u završnoj fazi. Nije tajna da sam imao ponudu Partizana, ali kako sada stvari stoje, ostale su formalnosti pa da od naredne sezone nosim dres „modrih“. U ovom trenutku ne razmišljam o finansijskim detaljima, mnogo je važnije da izaberem sredinu u kojoj mogu da se dokazujem i ujedno napredujem - rekao je Adrović.
Mladi Nikšićanin zna da je u Zagrebu konkurencija paklena.
- Znam da za Dinamo pretežno nastupaju južno-američki fudbaleri, to me može samo dodatno motivisati da se dokažem i da potvrdim da na Balkanu ima kvalitetnih fudbalera. Uvijek sam volio izazove, a Dinamo to stvarno jeste.
Naravno, ne zaboravlja svoj klub - volio bi da se vrati u Sutjesku.
- Mogu slobodno da kažem da je to moja prva ljubav, klub u kojem sam se afirmisao i izgradio kao fudbaler. Godine provedene kraj Bistrice nikada neću zaboraviti. Iskreno se nadam da će se pojaviti neko ko će znati Sutjesci da vrati stari sjaj. Nastupajući u plavom dresu izborio sam mjesto u mladoj reprezentaciji, što za mene predstavlja veliki uspjeh - zaključio je Adrović.
A kada je nedavno u Podgorici boravio gazda Dinama Zdravko Mamić i gledao Fatosa Bećiraja, istakao je da su mu interesantni i drugi igrači, a sada je jasno i koji. U svakom slučaju, narednih dana biće potvrđeno koji će crnogorski reprezentativac obući dres hrvatskog velikana.
Malo li treba određenim igračima da polete.
Pushtite tu avetinju od momka, cush nece on da ide u Kinu/Japan ili nedje drugo po Aziji, nego oce u Evropu , ta igrachina, ne pravi dovoljnu razliku u CG ligu a ne nedje drugo da predje. Kako su to inteligentni momci, sprdnja.
Mene je strah da ne zavrsi ka Petar Vukcevic u Fljamuntari i to da je presrecan. Ali kako razmislja nije mi jasno,kad ce napravit pare ako nece sad...
Furiozni Cetinjani...Lovćen u prvom kontrolnom meču ubjedljivo savladao Mogren...dnevni list Pobjeda...
Milačić: Bojim se da bi neki moji igrači i koze pogubili...Quote:
BUDVA - Sportski kompleks na Jazu. Gledalaca: oko 50. Sudija: Jovan Kaluđerović (Cetinje). Strijelci: Gardašević u 66. za Mogren, Radović u 28. i 38, Đurišić u 31. i Nikola Draganić u 75. minutu za Lovćen. MOGREN: Todorović, Milošević, Racković, Baošić, Karapandžić, Savović, Popović, Marković, Nuhodžić, Bišević, Kovačević. Igrali su još: I.Đurović, Radišić, Milović, Zlatičanin, Ćuković, Lagator, Ćosić, Đurović, Grbović, Gardašević, Rudović. LOVĆEN: Perović, Mirković, V.Martinović, L. Vušurović,M. Draganić, I. Martinović, Hočko, Bogdanović, Radović, Petković, Đurišić. Igrali su još: Dragojević, Radunović, Marković, Vujović, Tatar, Ćeranić,Halilović, Bošković,M. Vušurović, N. Draganić, Maki.
Lovćen je krenuo silovito - Cetinjani su juče na Jazu ubjedljivo savladali Mogren (4:1), u prvom pripremnom meču za proljećni dio sezone. Posljednje plasirani sastav nakon jesenjeg dijela prvenstva riješio je utakmicu u prvom poluvremenu. Mrežu Budvana načeo je Radović, poslije čega je Đurišić duplirao prednost, dok je strijelac prvog gola u finišu prvih 45 minuta još jednom pogodio i najavio ubjedljivu pobjedu Cetinjana.U nastavku je rezervista ,,žutih“ Gardašević smanjio, ali je Nikola Draganić, odmah poslije toga, zatresao protivničku mrežu i postavio konačan rezultat. - Rezultat sigurno nije pravo mjerilo, s obzirom da smo svi na početku priprema. Očigledno je bilo da smo svježiji od rivala, ali i da smo, koliko-toliko, uigraniji od rivala, s obzirom da je kod Budvana dosta novajlija na probi - rekao je trener Lovćena, Mojaš Radonjić, kojem je ovo, inače, bio debitantski meč na klupi Cetinjana. Strateg Lovćena, kao i Branislav Milačić na klupi Mogrena, priliku su dali svim igračima na koje su mogli da računaju. - Prezadovoljan sam, jer je ovo sastav u fazi formiranja. Iako nam je ovo prvi pripremni meč, vidi se da se momci dobro poznaju, jer je dosta omladinaca priključeno prvom timu. Mogu reći i da je to nešto, uz karakter, što je presudilo u našu korist - istakao je Radonjić. - Tek je početak pripema, tako da je suviše rano pričati o tome koliko ću moći da računam na neke momke koji su na probi. Ako se po jutru dan poznaje, Lovćen bi mogao do opstanka, iako za najbližim rivalom, Zetom, koja se nalazi u zoni baraža, kasni osam bodova. - Svakako da je opstanak prioritet. Odlično bi bilo za sve nas kada bi ga izborili u godini u kojoj slavimo sto godina postojanja - kazao je strateg Lovćena. - Ipak, i ako ne bude tako, nastojaćemo da napravimo konkurentnu ekipu, koja bi se, nakon eventualnog ispadanja, odmah vratila u Prvu ligu. Ra.G.
Quote:
Trener Mogrena Brano Milačić bio je ljut na grupu svojih igrača, zbog čega se grubo našalio na njihov račun. - Lovćen je bio puno bolji, zasluženo je pobijedio, a mi smo trebali da „popijemo“ još koji gol. Ovi moji što su danas igrali, njih 10, mogu da čuvaju koze, a bojim se da bi i njih pogubili. Ali, brzo ćemo rasčistiti sve to - rekao je šef struke Budvana. D.K.
Јуче исто ОФК Београд 0:2 Рудар
http://sportal.rs/news.php?news=91961 ахахаха
Eto Koracu, Rajo zavrsi dobar aranzman da se napuni tamo para :) e na sto je spao ovaj Mogren qqlele,ova ekipa nije ni za drugu ligu... Ima li kakvih noviteta u ostale klubove? :)
Reče Brano juče kad pukoše od Lovćena da bi njegovih 10 igrača moglo koze da čuva, no bi i njih pogubili. :D
Milo mi je sto si ziv. I Bato B. rece da ga zanimaju Vojvodina i njegova Sutjeska. Da ako vrati Sula pa sta god oce.