vazi li jos ona stara papirna za CG I za inostranstvo?
Printable View
vazi li jos ona stara papirna za CG I za inostranstvo?
Jok......
bolje ovako, vratiti oduzetu vozacku nego razmisljati oce ti je traziti ko ili nece :)
ja sam jednom nesto zurio za Pg, i uhvati me radar, a nisam ni znao koiko sam isao ali znao sam da je sigurno za oduzimanje, i ovaj uzeo da pise nalog za oduzimanje, i ja rekoh, izvinjavam se, zurim, mozete li me pustit, veli on a okle druze na 130 da te pustim, nego daj vozacku, a ja njemu prc, rekoh oduzeta mi je,(iako sam je imao sa sobom ) dje ti je oduzeta, rekoh tu mi je republicka uzela, i nista on mi da samo prijavu i veli a pazi se ako te u grad zastave oduzece ti to auto.
Ne znam je li i dalje da policajac ne moze provjerit da li ti je oduzeta vozacka ili nije, par puta sam se izvadio da sam je zaboravio i on preko veze samo provjeri imam li ja vozacku i oni mogu da mu daju odgovor samo da ili ne.. Napisao mi je jedan put za nenosenje dokumenta , jedan put me pustio. Ali jedan prefigani u centar me zaustavlja podavno to bijase i ja rekao zaboravio sam je, dam mu licnu i on rece , e odi sad do kuce pa mi je donesi pa cu ti dat licnu :D ... Tu sam mu prizna da mi je oduzeta,i na kraj me posle 5minuta ispiranja glave pusti ;)
znas kako mogu, ako im ti kazes koja ti je policija oduzela pa da oni zovnu direktno tu ispostavu pa da ovi provjere, inace bi morali da zovu svaku stanicu u svaki grad da bi tacno znali, zato policija oduzma ili auto ili tablice kad ima kažeš da si 'zaboravio' i onda ti kazu kad doneses vozacku dobices auto ili tablice nazad nazad.
Mene su jednom zaustavili u DG i ja bio bez voazcke, i rekoh im da sam zaboravio, i ovaj zovne u Cetinjsku policiju i ovi mu kazu da me nema u evidenciju, i ovaj mi napise za ne nosenje.
Zaustavili me danas blizu Vilusa, 34 preko (opet anti radar ugasen) i kaze: napisacemo ti kaznu, sticice ti na adresu pa ces platit 30 eura, ocekuj to za godinu dana, ako ti ne dodje za godinu onda nista, reko frende, ja idem odavde jos 10 dana...kaze onda izvoli dokumenta i srecan put.
kakva je procedura ako pobjegnes ? :)
Mislis, ako ne stanes ili ako ides van?
ako ne stanes :)
Pa mozda krenu za tobom sa rotacijama, prate te, zovu pojacanje pa ti blokiraju put ili...
Ovi danas su bili lazy asses i ne bi nista uradili.
Zaustavio me jedan kod Castellane zbog ogranicenja (opet jebeni radar ugasen jer kad vozis pacijente kao sto su Case, Stevann i NSX moras da ga ugasis jer im SMETA dok se vozikamo kroz grad), i trazio mi je ali indirektno (kao nikad ne cascavas (mislim da su me zaustavili/pustili i prije zbog nekog sranja)) i ja gledam tipa i ne mogu da vjerujem, i pita me njegov kolega (koji je bio u auto spreman sa blokom i hemijskom) dje radis, ja u tuzilastvo, kaze ovaj drugi (imao je onaj low rumbling glas, tako se cuje V12 kad ga patosiras u podrumu): a da te pitam, kako je sada u USA...? http://www.car-caffe.com/forum/image...es/lickMe2.gif
Juce me zaustavise i uzese vozacku zbog preticanja 3 auta, tacno kod skretanja za rijeku crnojevica iz pravca cetinja na onu pravinu, 3 stranca se zabila jedan u drugoga i idu 60 na sat, ja sto cu nego ih sve preteknem, kad me Ct patrola pretice posle km-km ipo i uzima vozacku, e nije mi jasno dje su se zabili pa ih niko nije vidio.. Interesuje me, posto sam ja iz Dg, mogu li otkrit' po ovim ostalim opsitinama da su mi oduzeli vozacku ili mogu da se vadim na ono -zaboravio sam je i te fore-? I jesu li ucinjeni ti tamo, posto mi je jedan prijatelja obecao da ce da proba da je vrati...
Citas li ti postove prije, ne mogu da znaju dal ti je oduzeta ili ne bez ako se bas nameracis u prvu smjenu pa da zove tamo i cuda da ti traze vozacku i cuda ali to je 0,01% teorija. E mogu samo da te odma provjere imas li vozacku ili nemas.
Zna li ko kad sudija presudi nocanu kaznu a ona se ne plati sto slijedi dalje? Da li dolazi murija na kucu ili opomena da se plati?
Uzimali su mi vozacku vise puta i svaki put je stizalo rijesenje o oduzimanju dozvole u CB HN tako da su znali da mi je oduzeta...
pustila me ali samo na CDM...
Pa dobro, ima nade...
oduzeli su mi vozacku prije neki dan. rekli su mi u ponedjeljak da podjem u mup, koji je to mup jeli novi ili stari ?
?????????
Valjda u novi, preko puta Mase.
Ali covjece, zasto ne pitas fino drota, gdje i kad?
kakva nemarnost ! :mrgreen:
zaboravio sam :) ja sam mislio preko veze to da zavrsim , zato ne znam jel bi uopste isha u mup.
zavisi ko ti uzme dozvolu...
saobracajac :)
pa onda odes kod saobracajca i trazis dozvolu...
ako je republicka onda na zagoric a ako nisu onda u novi.
I koja je zvanicna vijest,kad zastare kazne ,posle godinu il divije?
posle godinu.
kako poslije godinu kad su ođe ljudi pisali da su im pozivi da se pojave kod sudije za prekrsaje dolazili nakon 2god od dana kad su napisana. I mene to interesuje,posto imam jednu kaznu sto su mi pisali (prekoracenje brzine i nevezivanja pojasa) prije 16 mjeseci a jos mi nista nije stizalo doma.
e ovako,ja sam prije nekoliko dana imao poziv da se javim u zagoric zbog oduzimanja vozacke(proslo ljeto). srecom sreo sam arhivarku prije sudije,i ona me naucila da bacim taj poziv,cak i ako mi dodje resenje da i to bacim. jer kako ona kaze, slucajevi zastarijevaju nakon godinu dana i ne moze mi niko nista.
Mene su prije 9 mjeseci zaustavili u blizini bezinske pumpe kod stadijona buducnosti.ja mislio neka rutinska kontrola.uzeo mi policajac podatke i kaze sve je uredu.kad prije neki dan mi dolazi poziv da idem kod sudije za prekrsaje jer kao nisam propustio nekog pjesaka na pjesacki prelaz????
I policijac ti nije rekao to?
Mozda se nije potpisao pa mu ne mogu nista.
mogu (ako su bas toliki baxuzi) da dodju na suocavanje i da kazu jes to je taj sto nije propustio pjesaka..a njima sudija uvijek vise vjeruje