kolko ja vidim sexa ni za lijek .............
Printable View
kolko ja vidim sexa ni za lijek .............
Neko od zaposlenih u Taxi 9700 koji koriste i30 rece da su dugo vremena na tim autima bile "salonske" (postoji li ovako nesto?) gume. Ne znam da li to utice na udobnost, ali sam ocekivao da budu udobnije od moje trojke, dok smo isli makadamom dok se radio podvoznjak izmedju Maslina i centra.
Ne pomazu gume majko
Hoce li isti majstori bit ?
http://cafemontenegro.com/index.php?group=26&news=239916
Ista firma, isto mjesto, isti ljudi - vjerovatno ostaju isti majstori.
Zasto, nisu valjda voda?
Nije isto mjesto a ni isti ljudi, ranije je ovdje bio samo salon za prodaju a servis je rađen kod Šiševića u Zelenici.
Nama sa Kiom ostade Sisevic ili da idemo u okolne nam drzave :(
Du...
Valja li shto ovo auto Fabioni?? Tvoje struchno mishljenje...
Imahu neki motor 1.6 135 kobila sa automatikom sa 6 stepeni prenosa.. Pitam se valja to shto?
Fabioni, zbori neshto.. A mogli bi i ostali da se ukljuche ako shto znaju...
A kombinacija tog motora i menjaca ne nikako, to je sigurno.
Mislish da ne moze nikudj ili shto?? Premalo kubika, konja? Shto moze bit problem? Previsoka potroshnja?
Zasto ne moze ta kombinacija? Pa zasto onda moze Golf 1.9 TDI sa 105 KS i DSGom.
Dizajn je stvar ukusa, meni unutrasnjost nije OK, kao ni zadnji branik, ali mislim da ce bit dobro auto. Mislim da ce imat 10 godina garancije ili 160 000 km ali mislim da nece bit jeftin kao ceed 1.
U svakom slucaju ja bih ovo kupio zeni, prije Civica. Ne kazem da je ceed bolji od Civica ali definitivno Civic ne vrijedi 5000 eura vise.
Fabia, pa je li ovo auto za zenu ili shto je u pitanju??!! Idi u k***c :P Ja se razmishljao da uzimam, mozda..
ima li Hyundai svoje agregate/motore ili koriste necije
konkrento ovaj
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/35575
takodje i za Tucson,
kako se krece potrosnja zna li ko?
aj posto imam iskustva sa i30 i sa golf V,V+ i Vl mogu da kazem da je i30 daleko najneudobnije auto !!!!
Ja se nikad nisam vozio u ovom autu pa ne mogu reci osim ono sto sam procitao.Vidim da ga fale masu pa se zato zacudih...
kolega obrati paznju na sistem ubrizgavanja goriva narocito na el.dizne-injectora,radil sam terakana 2.9cdri injectori su mu delfi ocajne radio to jer imam dijagnostiku za azijate i hundai comon rail tester,vlasniku auta je ispao skup sport,a i ovi renoili clio i megani sa delfi injectorima su glavom platitli...
kako to da saznam, jesu li im svi motori sa tim diznama?
a isto vazi i za renoe, motor 1.5dci i onaj 2.2dci koji dodje u xtrail-a
dje je najblizi servis za kiu u okruzenju?
A imas kod nas oficijalni, sto znaam..
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
znam radio sam tamo vec, nego rekoh da vidim dje ima usput ako se zaputim kuda, mada cu progooglat :)
Sa Sisevicima niko zadovoljan? :)
Imas Sisevica kod nas, koji su komedija.
Idi van, ili uradi servis sam. Zajebi ovjasceni.
Gadno majku mu:
http://i.imagebanana.com/img/kwrnh31k/Capture.JPG
Kia RIo 1.2 85 ks, utisci.. mislim da kosta 10, 5 k? Meni licno mnogo lijep auto, a i svudje je hvaljen.
Nisam ga vozio, ali cujem da je solidan autic.
Mislim da nemas boljeg auta za 10,5 soma.
a i nemas veliki servis samo redovni svake godine izmedju 60 i 90e.tako mi se cini.
Hvala momci. Razmisljam se o kupovini novog automobila i Kia mi se bas svidja, samo ne znam da li je proceed bolji za te 2 k vise od Ria. Takodje Kia Soul je po meni vrlo lijepo auto, i ono se moze naci u nekom solidnom paketu za 13 k.
Ne bi pogledao rio pri pro ceed.