Vazi, zahvalan !
Printable View
Nemoj ti "fabia rekao". Ja ti pojma nemam, samo sam lupio bezbzbzbzbezveze.
Nista ne kosta da provjerimo, glavoboljam, od tih brisaca jos od prosle jeseni , no nikako da podjem nedje, ovih dana su ok radili , jutros opet mrak :)
Ovi u alliance nisu normalni,kad god podjem ispod 500e ne mogu proc
Posao danas na redovan servis,pa me zovu krivi diskovi i da treba i diskovi i pakne da se mijenjaju,ja aj teska srca neka zamijene...
Pa me zovu o5 i kazu da su brisaci pred raspadanje i da se oni moraju zamijenit
Kad zovu opet treba reglaza da se uradi,i to urade
I jedino dobro u tome je sto sam dobio gratis pranje koje je odlicno odradjeno,prosli put je bilo koma
Uglavnom kad me god vide nasmiju im se brci i trljaju dlanove....pa jbt nema mjesec ipo da me odlazak kod njih kostao 700e...
Vise me i svi tamo poznaju kolko sam redovan i cak mi ime zapamtili i broj napamet...Tuga
Dok ima ovaca bice i novaca. Sto ides tamo?
Pod garancijom je? To su najvece lopovcine, mojem ocu su uzeli 300e, a prije toga zvali telefonom i rekli da je kvar otklonjen, i da radi auto pefektno. I mi platili i u auto kad auto totalno isto kao i kad ga ostavili... Kad im tada nisam servis polomio i prijemno necu nikad... Imam odlicnog majstora za Renault, pa ako te interesuje posalji PM
liquid nije pod garancijom,al ovog reno jedino oni mogu radit...
@meterizanin nije pojenta sto ga ja ne placam,vec da kad god povedemo vozilo kod njih ispod 500e ne mogu proc.Ipak to neko placa zato sto aliance ne da je u krv nego....metlice 40e jbt...
Meni su trazili 92 Eura za set rotkapni... LoL !! Za Modusa
Mada sto se tiche nekih osnovnih "radnji", nisu vise toliko skupi ka nekad. Ulje, filteri, bla bla.. Nije to toliko katastrofalno.. Neki drugi djelovi su sigurno skupi ali ovo osnovno ne toliko.. Mada, ove rotkapne... OMG !!!
Isto tako nedje sam trazio presvlake za Modusa... U KRV je bilo.. I to poshto Modus ima neka posebna sjedishta ili tako neshto, trebalo je da se cheka dok to stigne iz France ili odnekle drugo
za ruke kolju kolko naplacuju
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 991 using Tapatalk 2
U aliance su me vise kostale ruke nego sami djelovi kad je mijenjan set kvacila
Uzeli smo megan 2008 patka , presao 153 hiljade, je li taj neki veliki servis na 160 hiljada, ili mogu i preko toga, da li je prava sekcija??
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Sto je ovo "patka"? Paket opreme?
Ali nemamo servisnu, uvezen auto, moguce da je radjen prije, mada eto ako je radjen taj prvi veliki servis, onda dodje opet na160, jer se ne razumijemo, a kod majstora smo vodili auto veli suv ka' barut, strasno ocuvan, sad nas zeza to sto nema servisnu i sto ne znamo kad treba taj veliki... a jbt, moze li to majstor kako da vidi je li radjen i sl.?
Broj šasije i u Alliance pođi i proveriće ti kompletan istorijat servisa koji su rađeni u ovlašćenoj mreži... Najbolje bi bilo kad bi imao nekog tamo "ispod žita" da ti to provjeri, ovako će ti tražiti 30e za komplet pregled auta popis eventualnih stvari koje treba zamijeniti i provjeru kilometraže ( da li je vraćana zaključićeš sam ako bude situacija da ti je zadnji servis rađen na 170.000 a sad ti na satu piše 150,000) samim tim i servisnog istorijata....
Po pravilu veliki se rade na 120,000 mada će ti u Alliance reći odmah da ga radiš bez obzira na sve. Oni će ti dati 60,000 servisni interval dakle upola manji nego u Evropi.
Pa i mi smo ga bacili u servis kod jednog majstora na dizalicu, ali sto kazes ti, nije to aliance pa da nam rece sto je radjeno od servisa itd... Medjutim ovaj je rekao trke da ga uzmemo, i stvarno auto je 15.dci a ne trosi preko 5.5 gradske cini mi se, dzabe voznja realno... i kaze motor je suv kao barut , ne trosi ulja kapi, a majki cu reci da ode danas do tamo sa autom da to provjeri, pa ne moramo kod njih servis da nas oderu, moze se po ovih manjih radionica isto to odradit za manje pare
Ja sam radio mali servis za 1,9 dci kod Rakočevića u Novo selo 70e 5l ulja i 4 filtera.
Dali su mi profakturu za veliki servis 267e set zupčastog set kanalnog antifriz i vodena pumpa.
Ti kod tog motora imaš filter nafte koji se mijenja zajedno sa kućištem a kod mene se mijenja uložak unutar kućišta, zato je tebi malo skuplji filter nafte oko 35e, takod a računaj mali servis put 100e.
Potrošnju nemoj ođe kazivat neće ti niko vjerovat al znam da su upaljači :) mislim da nemaš ni plivajući zamajac, takođe ni DPF, ukoliko pričamo o motoru 63kw.
E sad malo snage fali za preticanje ali bože moj...
Casti mi ne ide mnogo losije nego moja petica 1.9 TDI.. super je i za preticanje, potogovo jer je manual, moj golf je automatic.. a pa o tome ti pricam, ustedis masu para ako ga radis svudje samo ne kod ovlascenog, mislim da je majka sad na putu za aliance tako da javljam sto su rekli
Provjera kod njih kosta 30.50e,ja pitao kad sam bio na servis u ponedeljak
Ja sam se nasmijao na te 0.50e
Ali cuvena podloska kartera i sredstvo za pranje sofersajbne su NEIZBJEZNI u Alliance pri svakom racunu. Sto god da radite to ce vam zamijenit, htjeli vi to ili ne.
Kakvi su to bednici.
Mlate najstrasnije pare a ne sjete se da caste musteriju tih litar tecnosti i da metnu poneku kopcu dje fali.
Pravi primjer naseg poslovanja.
Caste pranje :D
to je kod njih, znajuci njih, makar 15e.
vjerovao ili ne pranje spolja i iznutra je 10.47e,al ja svaki put imam gratis pranje
cao momci, posto sam novi, znate li dje se moze vratit km na renault
I ja je moram vracat...stavio drugu tablu na kojoj je x2 vise nego sto je prava kilometraza na auto
Zar je ne vrati bord sam kad je prikopcas na dr auto?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Ne,zato sto predhodna tabla nije imala digitalnu kilometrazu,a ova ima
lako li je pametovat kad ne znas odgovor. Pustite pricu, nego ko vrace km u pg?