Moje pritužbe na rad moderatora Hari Krisne se odnose na njegovu (ne)objektivnost i (ne)cjelishodnost odluka o preduzimanju mjera brisanja postova i mijenjanja njihovih sadržina.
Konkretno,moji postovi su izbrisani/izmijenjeni(Tema:Maske su pale konacno! Medojević: Neću na referendum !!!),iako nijesu bili suprotni pravilniku istaknutom od strane administratora.Osnov za primjenu mjere odmazde,pomenuti moderator je "našao" u navodnom analiziranju ličnosti.Ovdje se nije radilo o analiziranju ličnosti,već o kvalifikaciji jednog korisnika kao neozbiljnog uz navode da isti maliciozno i pogrešno interpretira izjave sa namjerom omalovažavanja i vrijeđanja drugih korisnika koji argumentovano iznose svoje stavove.Ovakva moja replika je odmah bila uklonjena/izmijenjena uz kasnije šturo obrazloženje pomenutog moderatora,dok ponašanja drugih korisnika,čiji su postovi svojom sadržinom u očiglednoj suprotnosti sa pravilima foruma,pomenuti moderator svojom pasivnošću ohrabruje.
Svjestan sam zauzetosti administratora zbog koje nije u stanju da prati sva dešavanja na forumu,ali "štetnost" ponašanja pomenutog moderatora,za slobodu misli i izražavanja koje čine ovo mjesto posebnim i rijetkim,je velika,i kao takva me je natjerala da apelujem na ovaj način.