palacio ti samo navijas za albance, ovi ostali te ne zanimaju?
Printable View
palacio ti samo navijas za albance, ovi ostali te ne zanimaju?
zanimaju me brate naravno svi CRNOGORCI buducnost je nas klub postujem sve naravno navijam za njih ko god da gol extra je brate
dako izdrze do kraja jer na kraju krajeva ni 1 1 sa revansom kuci nije los rezultat
ahahahahahahahah
jeli moguce sto momak prica :D
A ti si Palasiljo navija' za CG kad je igrala protiv Albanije,to si ponos i dika Crne Gore,neka ti je vjecna slava i hvala :lolblue:
nije jakuza no su se okupili u tuzi i organizovano njih 2k dosli na mec ne smeta mi ali nemoj me uzimat u usta svega ti....
Pih! Pih pih!
E ako nisam zna pomamio se......
piiiiiiiiiiiiiiiiiiih
nismo ga primili valjda
ae. pih
......
ne navijao sam za ALBANIJU jer ko zna kad cu vise navijati za ALBANIJU u pg , tako da mi je to bilo extra po prvi put sam se osjecao extra na tribinama tog stadiona , ali kad igra CG protiv drugih NAVIJAM ZA CG NARAVNO , ali to vece stvarno postujem majku moju , a kad igra CG postujem zemlju drzavu ;) zadovoljni :)
a milije mi je da izgube ka ljudi no ovako :D
Je li ovo moguće ljudi? u 94'om primit gol?
hahaha pa je li moguce da se na svaki dio foruma mora pocet svadja o tome ko je koje vjere i nacionalnosti :mad:
eo ga primi bududcnost
u 94 min e sve vi ebem
A dobro dobicemo ovamo :rolleyes:
Tako im i treba kad igraju ka *****....
Adamovic raspad mrtvi,pix!
fino je peco poceo... kakav strucnjak..
E stvarno nevjerovatno,pi!
Prebacajte na vaterpolo :D
:( :( :( :( pih
pokusacemo na revansu ipak postoji ta nada
nista mogli su izdrzat nekako,ali imaju sanse za prolaz ja msm nisu ovi toliki bauk koliko se mislilo
dobro je momci u PG CEMO IH DOBITI :)
Kod mene je bio katastrofalan stream i viđeh možda nekih 0,03 %. Po usporenom snimku gola koliko sam imao mogućnosti da ga vidim naslućuje se nasljednik Poleksića. Fino gleda loptu kako leti.
Ao aooooooooooooo aoooooooooooooooo ima li ikad lijepih vijesti od njih
Izadjoh iz kuće 20 minuta prije kraja, i eto što se desilo. :(
ima li dje prenosa mogrena?
Poceli su teniseri
Je li ovo onaj Haris Medunjanin sto je da 2.gol
Jeste.....
Bilo bi realno očekivat da prođemo nakon ovog rezultata, ali iz nekog nevjerovatnog razloga, jedini tim koji smo u stanju da pobijedimo na svom terenu je - Deportivo.
Valeta? 2:2
Hajduk - 1:1
Tampere - 1:1
POLONIJA - 0:2 (nakon pobjede u Poljskoj)
Gotovo je. Izgubio Mogren 2:0. Gotovo nemoguće u revanšu.