MiraLJes...
Printable View
MiraLJes...
Portugal mi jeste drugi favorit ali ovo je bilo izivljavanje. 7-0 je ipak previse, Sjeverna Koreja je amaterska ekipa..nisu morali ovako da ih nabijaju.
jbg, morali su da nabiju gol razliku pred Brazil, da bi prošli grupu.
mozemo slobodno ocekivat da padne atomska bomba na portugal ovih dana
ja mislim da portugala nece bit vise na karti :D
kakvo rasturanjeeeeeeeeeeeeeeeee
Ja mislim da ce direktni prenos za stnaovnike Koreje da ide za 3-4 dana, kad iskatuju 7 golova i ubace gol protiv Brazilaca za istorijsku pobjedu na SP koja ujedno znaci i osvajanje istog :)
A ovi ce ka nacionalni mucenici bit izvadjeni iz neke hladnjace il mora i dovedeni u Koreju sa najvecim pocastima, to tek ostaje da se vidi.
dace im signal ka da je telefonom sniman i reci da su oni bili u crvenim dresovima :D
prema njihovoj tv, prvu utakmicu su brazilce ppobijedili sa 1-0, sto ne bi onda i portugal 7-0 :D
RATM,
http://www.youtube.com/watch?v=-O-s1WhYOWs
ovako je njihov narod obavijesten o mecu protiv brazila :D
Drcno je izjavljivao da će biti najolji igrac SP, a poceo je stvarno. Eto poslije dvije godine dade gol za reprezentaciju
Da sam na njihovom mjestu,ne bih se vracao u Koreju...
Pocinje hit utakmica Brazil-Portugalija. Prvima dosta nerijeseno, drugi se moraju osigurati pobjedom i svi uslovi za dobru utakmicu.
vi' Queiros-a debila, na sta lici... ka' neki narko bos :D
odlican mec za sad. i jedna i druga rep. igraju odbranu nenormalno dobro.
Juan je trebao crveni da dobije za onu ruku. poslednji igrac u odbrani. da je nije dirao, Ronaldo bi bio u 100% situaciji.
ovi portugalci samo nek su zdrao..ka manekeni :)
Kakvo primanje lopte Drogbe prije drugoga gola Obale S. ... Doktorat!
Brazil 2:1 Korea DPR
Côte d'Ivoire 0:0 Portugal
Brazil 3:1 Côte d'Ivoire
Korea DPR 0:7 Portugal
Brazil 0:0 Portugal
Korea DPR 0:3 Côte d'Ivoire
tabela
Brazil 3 2-1-0..5:2..7
Portugal 3 1-2-0..7:0..5
Côte d'Ivoire 3 1-1-1..4:3..4
Korea DPR 3 0-0-3..1:12..0