ma trabant rules
Printable View
ma trabant rules
WOW kakav ima jedan odje zastitni znak benzinske pumpe, srce mi stane na ten kad ga vidim, kako je $atko uradjen.Quote:
Originally Posted by sparco
Cakir....ako nisi obavesten, SLR nije kabriolet.
A drugo....to kabrio ili dzip po zelji nemoj da shvatas tolko bukvalno, uvek ima limit
GTi i Dacia....nesto mi tu ne ide zajedno, neznam samo sta :lol: :lol:
Uh onda nista od SLR-a ipak hocem ta 2 dana da provedemo u nekom cabriu...Quote:
Originally Posted by BRABUS
Nema limita to je poklon od firme za nejbolje odradjen posao, dobio je to i aluminijumski kofer...
Jutros me udari arap sa pasatom, izlazi iz sporedne na glavnu rikvercom iskrivi mi citavo krilo i branik i slomi migavac. Dodje policija napravi zapisnik i onda odoh u renaultovu auto kucu da procijene stetu, procijenise je na 1800€ mada stete nema preko 200€ nikad. :D
Pa jebiga....al zato je premija osiguranja 1000e godisnje ;)Quote:
Originally Posted by Cakir
A znas sta veli smrda arapska. "Ma sta ce ti policija bre, ja sam kriv daj da to rijesimo ovako bez njih." ja mu kazem da necu i onda kad panduri stigose kad je razvezo "Sta ja nijesam kriv on je naletio na mene on ovo on ono." Covjek mu lijpo saopsti da iz sporedne na glavnu nema vracke rikvercom i da je on krivac e poslije se povuce. A bas sam planirao da prodam ovo ****** od auta, ovaj me jutros dariva to je jos jedan plus i sad mi je hladovina koliko god da ode zadovoljan sam...Quote:
Odlicno si prosao, ovdje bi se cekalo da dobijes pare poduze i to bi dobio neku mizeriju. Samo neka si ti ziv i zdrav pa za ostalo ce mo lako 8)
E ovo mi se desilo u BP samo obratno znaci ja sam bio kriv. Vracam se rikvercom a ne gledam pozadi na glavnu ima li sto pa kad sam zveknuo jednu asconu trulu, meni na golfa nista samo mala ogrebotina, a ascona lom, krilo i vrata ne mozes poznat ko da sam je sa tenkom udario, a para kod sebe jos 15€. Ovaj tip hoce da zove policiju sto meni nikako nije odgovaralo jer sam bio pjan ko letva. Dolazi pandurQuote:
Originally Posted by hercules
-"Momci treba li nasa intervencija"
-"Ne brate nista dogovoricemo se on i ja sve bez vas"
Dao sam mu licnu kartu tu noc cisto da ne misli da sam prevarant. Sjutra se nasli otisli kod majstora on procijni stetu na 80€ dadoh mu ih i zdravo.
Al odje, odje bez pandura se nista ne rjesava jer je Svapsko osiguranje majka.
/me jos nije ima slicnih problema a nadam se da ih necu ni imat. Mada ja bez policije i licne karte ne bih mrdao, swakakvog naroda ima dans uzas
Ja nikad u takvoj situaciji!
Nikad!
Cini ti se, mog komsiju koji vozi jednu uzasnu golf 2 udari dzip, (tvoj neki komsija fabia, sa tvog kraja je tip) slomi mu masku i iskrivi vezni lim i branik. Dade mu 250€ bez rijeci a sve je poravio za 40€.Quote:
Originally Posted by Fabia_Elegance!
Imam dva druga, jedan je imao Boru TDI a drugi Golf IV SDI, i tako kod cijevne u Žarnici ovaj sa Borom je vozio 120 a drugi sa Golfom 100, obje kazaljke su blokirane.
Vozač Golfa je slomio nogu a vozač Bore je dobio neke ogrebotine, u Boru su bili još dva momka koji su nepovrijeđeni, takođe i u Golf, suvozač Bore i suvozač Golfa su bili rođena braća! :wink:
Kad sma vidio Golfa mislio sam da su svi mrtvi....uh, užas!
Sad prije neki dan prodjoh pored onoga otpada na zlaticu, zali boze kakva su auta polomili oni orangutani iz DB. Dusa da te zaboli sto ces sve onamo nac.
A sto i nebi lomili, nijesu njihova pa prema tome udri.Quote:
Kod nas u BP su ovi cobani uspjeli defendere da pokvare a za golfove i passate da ne pricam.
To su vecinom zaplijenjena vozila. I onda kad ih dovate ovi pacenici tako ih paze da Golf 4 poslije godinu dana ne lici ni na sta :devil: greota
Najjace je kad u golfa 4 vidis ljusku zaglavljenu izmedju vrata i prozora koja drzi prozor da ne padne:-)
Hahahaa :lolblue: :lolblue: :lolblue: :respect: :respect:Quote:
Originally Posted by BANDITO
vozio bih ga naravno...cim izbache V12 varijantu ;)Quote:
Ne nego i 1.4 i to najjeftiniju varijantu!
a ne stari...to je za tebe i slicne...konfekcija nije moj trip 8)
Ali samo dok si na forum!
Jes svi bi odbili "konfekciju". Nego da vas pitam kad vec pomenuste konfekciju, koliko ulazete u automobil, mirisi, osvjezivci, bocice za premazivanje plastike i slicno???
Ja maximalno, imam recimo Ambi Pur koji košta 5 eura a traje mjesec dana, poliranje svakih 6 mjeseci, imam mašinu, poliram sa Turtle Wax a košta 16 eura, koristim Fresh Shine za sijanje plastike, sa jednom bocom, boca košta 4 eura a traje oko 2 nedjelje, koristim sprej za gume koji košta 8 eura a traje 20-25 dana, pa bez broj drugih stvari za spoljašnu plastiku, pranje.......
Dosta bogomi, ja znam neke koji toliko nisu potrosili ni za 10 godina :devil: :D
U stvari za pranje i lickanje auta ne ulazem skoro nista. Mirise unutra ne trpim, nekako me iritiraju svi osvezivaci prostorija, tako da to izbegavam da kupujem. Onaj sprej za plastiku takodje ne koristim.Quote:
Auto perem mozda jednom mesecno kad sam u Nemackoj. Ma koliko to vama cudno zvucalo, za pranjem ovde skoro da nema potrebe. Jednostavno....nemas gde da umazes auto. Blatnjavih ulica nema, kise su kolko vidim ciste, a kisa stalno pada, tako da to odrzava auto relativno cistim. I jos jedna stvar koja mi je jako upala u oci....nema insekata koji se lepe na staklo skoro uopste.
za pranje i ciscenje kola nemam ni vremena...meni je auto da sednem u njega i vozim (preso sam 9000km za dva meseca), a ne da stanem pored njega i divim se kako je cist.
S vremena na vreme, kad sam u Srbiji mi bas dodje onako merak, pa odem negde i sam operem auto, kod nekog druga u basti, ali se to isto ne desava nesto mnogo cesto.
Ono sto cu od tzv kozmetike da kupim je RainX, Fabia sigurno zna sta je to, posto je bio u Americi. U pitanju je neka supstanca koja se nanese na sofersajbnu i ostala stakla i neko vreme dok pada kisa, a ako vozis preko 50-60km/h uopste nemas potrebu da ukljucujes brisace. To je za mene korisna stvar....a ove kreme i paste za gume da sijaju....to ´nikad u zivotu nebih kupio, jer im ne vidim svrhu
Doneo sam iz amerike 3 boce Ranix (na slici su onaj brko sa ženom), to je jako korisna star, voda leto gore a nemaš potrebe da upališ brisače.
Brabus, znam da ti radiš i nemaš vremena da glancaš auto.
Kad sam bio u USA svaki dan sam špricao auto jer tamo pada snijeg pa prije ulaska u garažu špricao sam auto. Ne samo moj Audi nego i Celicu i Camru i Tercel....
A ovdje posebno ljeti prednji dio moje Fabie ima nekoliko boja, ulje, insekti a u USA nema ni to ni to.
Vala kad me neko vozi a vidim da auto nije usisano poodavno ili ga nije prao od bog te pita kad smuci mi se. Ne kazem da treba da se glanca licka svaki cas ali makar jednom u nedelju dana svi mogu uradit to :devil:
RainX je ovde drugaciji, ima drugacije pakovanje....al to je toQuote:
nego, hteo sam da te pitam kakav je zimi ? Znas sta me interesuje.....npr ispoliram ja staklo njim....i onda u toku noci se nahvata led na staklo i ja ga sastruzem....da li to smeta sloju RainX-a ? Da li se skida i taj sloj ? Jer ako se skida....da cekam prolece onda
Nope, to ti ostaje mislim najmanje mjesec dana, ti znaš da Ranix je za zimu, onisu znali da zimi pada snijeg...
Malo pre sam prao auto, do 22:45 ali sija...
To mi je bilo vazno da saznam.....znaci, kupujem ga. 8.25e je ovde bocica od 200ml
Hvala Fabia
A znaš li koliko sam ga platio tamo? 2,99 $! Tamo je sve extra jeftinije.
I znaš što, treba da ispoliraš sva stakla, unutra i vani i više nema vlage!
Ovako, pošto stalno kupujemo automobile, uvijek promojenimo ulje i kupili smo 12 litara ulja Shell Helix, po 89 centi, u paketu nam je došao jedan kupon, njega smo popunili i poslali smo ga u X adresu i posle nekoliko dana stigao nam je ček od 6,99 $!!!!!
Filter ulja košta 1,99 do 2,49, polir pasta košta od 2 do 6, mašina za poliranje (velika + mala) 29,99, to ima samo u USA, kasetofon Sony, vrhunski košta oko 100 dolara.
Vjerovao ili ne, doneo sam 5 velikih kofera, u 2 je bilo samo za kola, sve....mirisi, alat, paste....ma sve. A sve je jeftino i kvalitetno!
Ma znam kolko je sve u USA jeftinije....
nego, zasto bi stavljao RainX sa unutrasnje strane stakala ?
Samo za to više nećeš imat potrebe da upališ grijanje i da usišiš maglu nego stakla uvijek ostaju osušena.
Ti znaš kakva je muka kad voziš po kiši a nedaj bože da voziš 3-4 debela putnika! :lolbule:
http://autos.msn.com/as/minishow/pho...p;src=minishow
:!: :!: :!: :!: :shock: :shock: :shock: :wink:
Je li mislite li vas dvoje da ja prezivim nocas :?::?::!::?::?::?: :devil:
Heh ljudi sinoc vidjoh juga 55 u vrh Njemacke grad Bremerhaven ispred discoteke zateg´o izmedju Forda fieste i mazde 626, cio zivot nosim foto aparat i sinoc ga bas ne uzeh da slikam ono cudo nevidjeno...
Koja li ga budala vozi zivo me interesuje. :D
ja bas juce videh ovde kod mene Zastavu 128, ona ***** zuta boja, neki cica je vozi i kad je video srpske table na mom autu, rasvirao se ko da je u svadbenoj povorci :lol: :lol:Quote:
Originally Posted by Cakir
Kako i nece, ja kad vidim bilo sto nase ovamo ucini mi se da sam vidio svoj rodjeni kraj, neki cudan osecaj majku mu.Quote:
Sinoc kad sam ga vidio zamalo sam vriskao od srece. Dolazi mi se da kupim jednog dolje i da g dognam ovamo, cisto da podrzim srbijanske politicare u kampanji "KUPUJMO NASE"...
A reci mi kako vozis na nase tablice ovdje? Placas li jos neko osiguranje ili samo ono sto si iz SCG donio? Moras li nakon 3 mjeseca da izadjes iz Njemacke?