Ako je neko od ovih koji imaju total zainteresovan za razmjenu kartica nek se javi.... Total je total :)
Printable View
Ako je neko od ovih koji imaju total zainteresovan za razmjenu kartica nek se javi.... Total je total :)
Muci me za nekoliko dana treba da mi se pojavi BBM na vratima shta da radim. Da li su dobri ili da cekam elta mont>>??? Pozz tnx
ja bi ih pocera sa praga. :)))
Koliko je pretplata na Total TV?
Neizvjesni?
Koliko ja citam po novina, niko od njih jos nista konkretno nije poceo. Jer telekom ne da kablove da razvukuju kroz njihove cijevi.
Skupa je ta pretplata. BBM je povoljniji.
Jesu,
BBC PRIME je BBC-jev kanal sa uglavnom dramskim programom (serije, filmovi, dokumentarci) i lokalizovan je, odnosno titlovan. Isti slucaj (titl) je i sa TV 1000, dok je sport klub+ regionalni sportski kanal koji prenosi francusku ligu, bundes ligu, holandjane, england championship, cup uefa, kvalifikacije za svjetsko i evropsko prvenstvo (makar koiko sam uspio da snimim u ova dva dana)
nice, nice.... nego izgleda ako zelis da pogledas imalo kvalitetnije kanale to ti je dodatno + 5 + 7 + manipulativni troskovi = da nisam ne znas koliko...
nego ja ocu da uvedem u novoj kuci bbm ili totaltv, totaltv nudi vise kanala i svega , ya jako dobru cijenu , nego elem ono sto me najvise interesuje, koji kanali se kod total tv'a nude a da su adult onlz , kod bbm su to hustler , i spice i neki xxx navodno, a kod total tv ?
kad ce bbm poceti da pruza internet?
Meni je upravo instaliran Total TV, ali sam nesto umoran pa ne mogu sad da se msaram da skeniram Astru i Eutel da vidim shto sve ima od Free To Air kanala, a evo neki od njih, odnosno ovi shto ih preporucuje Total TV
Satelit ASTRA:
Travel Channel
The Good Channel Europe
Sky News
Euronews
CNN
CNBC Europe
BBC World
Zik
TV5 Monde FBS
TV5 Monde Europe
Arte Francais
RaceWorld TV
Rai Uno
ZDF
Vox Deutschland
Viva Plus
Viva
Super RTL Deutschland
Sat 1 Deutschland
RTL Deutschland
RTL 2 Deutschland
Pro 7 Deutschland
ORF 2 Wien
ORF 2 Europe
Nick Deutschland
Munchen TV
MTV Germany
KI.KA
Kabel 1 Deutschland
Eurotic TV
Eurosport Deutshland
DSF
Deluxe Music
Bloomberg TV Deutschland
Bibel TV
ARTE Deutsch
9 Live
3 Sat
TV Polonia
TVEspana Int
Real Madrid TV
Andalucia TV
Ja imam,takodje, Total.
Možeš li mi pomoći, kako da ubacim ove gore navedene kanale!
Ja cu ovih da uzmem TOTAL da na miru gledam Ligu sampiona i nacionalna prvenstva, kako mi ovi bolesnici ne bi mozak ispirali...
To sto bi neko volio vise hrvatska 2 kanala no 12 srbijanskih je licni izbor. Platicu 55-60e pretplatu za pola godine, a posle cemo vidjeti ;-)...
edit: Jos sam cuo da je danas na akciji Total TV za 50e...
www.totaltv.tv , nego oce ko meni rec rjesenje mog problema, i sad ako uzmem opremu za svoje recimo, ili je vec imam, ako kupim total tv satelitsku karticu nece mi raditi na mojoj opremi? jel da ?
kartica radi samo u originalnom risiveru.
Komso, najbolje ti je da uzmes dobru antenu i motor i neki solidni risiver pa da uzmes CS (cardsharing) i imas sve zive programe.Znaci povezes kablom risiver i komp (uz stalnu internet konekciju) i zakacis se na server koji ima sve zive kartice i ti gledas sto ti volja.Cijena max 30 eura mjesecno s tim sto neces moc stizat sve da odgledas a xxx kanal imas minimum 20.
Ja sam cuo konkretno za Niksic da ce ih danas biti po 50e. Provjericu pa ako kupim, javljam...
a sta je tacno card sharing, ova tematika mi je strana skroz da znas , dakle antena , motor risiver, a konekcija stalnog neta nesto spoljno jel da ? dakle mimo tih 30 eura da platim konekciju dodatnu ?
imate akciju iznamljivanja risivera kod totatv cg , a 50 evra kosta da vam namjeste i aktiviraju
malo off topic.
znaci , trudicu se da ti uprostim stvar.
cs ili dijeljenje kartica-znaci ja imam recimo legalno karticu d+ (spanski paket od 100 kanala) i sky italia (ita paket od 150 kanala), total tv, premier..i jos mnogo drugih.Znaci legalno sam kupio svaku karticu, znaci placam mjesecnu pretplatu. E sad ja odlucim da ih "sherujem" tj. dijelim sa drugim na nacin sto cu da sve te kartice ubacim u jedno kuciste i napravim jednostavno server kojem ce ljudi uz odredjenu nadoknadu moci da pristupe putem sifre.
Znaci sve sto ja gledam gledaju svi koji mi plate.posto se ovi paketi ne nalze na istom satelitu zato ti kazem da ti je potrebna santena sa motorom iako ce ti recimo sky italija+d++premier bit dovoljni za cio zivot.Kanali titlovani sa izborom eng, ita,spanskog audija.
Znaci treba ti adsl (ne pominjem wimax jer kazu da je ping uzasno visok) pod uslovom da ti ping ne varira puno-znaci da nema skokova od recimo 30 na 100 itd, risiver i antena, kao i kabl da poveze risiver i komp.za 24h gledanja CS "skine" ti oko 40 mb protoka.
nadam se da sam ti priblizio malo ovu stvar ;)
Kako su nagrda zgrade od kad su poceli da uvode kablovsku. Svi oni kablovi i antene, pfff...
jesi a ako necu recimo da uvodim internet, sto necu of kors, pogotovo ne nista odt coma, vec godinu dana mi je kuca prazna od toga, i interesuju me samo xxx kanali, i extreme sports kanali, mogu li da uzmem antenu za motorom , i da nju prikacim na usb skystarr2 karticu za laptop, i da ganjam kanala, naravno uz to bih kupio po koju sat karticu
Ti cesh odrat i njega i ruke:)
necu ne brini, ne treba mi za to, nego zarad neceg drugog jos sladjeg, al nije vazno , mozel to ovako kako sam ja zamislio , dakle lap top + skystar 2 usb kartica + satelitska na motor ? i evenualno uz to kupim neku sat karticu, mada ne znam dje se ona tura ?
Shto je to sladje,aj prichaj da se i mi osladimo?:)
iliti dva puta nista je nista = crva nije ni bilo!
Juche je Total TV dodao novi kanal - Fox Life
znaci odustajem od skystar2 , nego risiver antenu na motor , i komp sa risiverom ukacen ? koji risiver dje, koju antenu i dje ?
kolko god treba samo da dobijem to sto zelim, dakle tu ne zalim previse, malo sam blestan od tih high tech i sl gadgeta
Dreambox je daleko najbolje rješenje
da dream moze 500 s on ti je najeftiniji a u sutini ti je isti kao ovi skuplji modeli!
Recimo ovi skuplji ti imaju hdd, vise utora za module dva za kartice dok 500s nema modula i im samo jedan utor za karticu.
Mozes gga povezati na hdd od kompjutera tako da ti ne treba interni ! uz njega uzmi antenu 110 cm triaxovu i motor sg 2100 + adsl + server i imas vala sve sto oces da gledas ! e sad ako oces ti karticu neku moja ti je preporuka digitalb oko 210 eura ti je godisnje ful paket a wrh su po meni najbolji u evropi! Filmovi ti se prije daju nego u americke bioskope :) kako niko ne zna :) a sporta (fudbala ima u enormnim kolicinama)