steph white salje seriju natrag u vegas!
phee out, cheryl out... rekoh jos davno da mi sve mirise na 73-9 sezonu warriorsa.
Printable View
steph white salje seriju natrag u vegas!
phee out, cheryl out... rekoh jos davno da mi sve mirise na 73-9 sezonu warriorsa.
strasna utakmica, sa ocekivano tragicnim krajem. nogometnim zargonom, a game of four quarters. svaka zavrsena sa 10+.
citavu seriju ne nalaze rjesenje za alyssu, igra unutra izdusila u drugom poluvremenu, a kayla nije mogla dovijeka da izigrava stepha. dijonai bas falila u ovoj seriji. a i bonnerica nije bas morala sad da proradi.
nista, ceka se pik chicaga, pa jos jedan juris.
nimalo iznenadjujuce, kuminga ostaje u warriorsima, 1+1 godina, 24 po sezoni.
Zajon stvarno mrsav. I spreman makar jednu sezonu da odigra.
Pitam se koliko mu kosarka valja kad nije tenk od 140kg.
Sad može da jaše Jokaša.
posteno od lige sto je spojila denver i minnesotu u predsezoni, da se navikavaju na prangijanje.
Mislim da je to nešto najbliže gradskom derbiju što oba tima imaju.
Svake godine 4 utakmice u regularnom dijelu, plus sad već tradiocionalni sudar u plejofu, slobodno možemo računati 9+ utakmica za sezonu.
p.s. Kako je Ant Edvards krenuo, velika je šansa da neko zatrudni u tim susretima. :joy:
Čovjek je dobio 4 djece sa 4 različite žene u godinu dana.
aces zasluzeno, sabile drugi dio sezone i playoff. 28-3 od pocetka avgusta, ukljucujuci i PO. a'ja izdominirala, suterke pogodile sto je trebalo, usput pokupile gomilu ofanzivnih skokova unatoc visinskom deficitu. odlicna sezona i playoff.
Da se nije Dizonej povrijedila one 20 razlike nikad ne bi bile ispustene, Dizonej bi pravila problem Dzeki Jang.
Pa se i Kolijer povrijedi.
Sota s prednoscu domaceg....
kompletne, vjerovatno bi bilo klanje u rangu proslogodisnjeg. malo je bilo na kraju last woman standing dobija. porazmislit da vrate finale na 3 dobijene, regularni dio na 40 utakmica i time eliminisati B2B. bas mnogo povreda ove sezone.
Harden ozbiljno djeluje.
Odlucili da se useru u sezonu posto se ne smije mrko pogledat suter za 3.
dillonu brooksu treba zabivati eksere ispod noktiju zbog one izjave da gadja curryjevu saku da bi ga povrijedio.
Knicks guard Malcolm Brogdon has announced his retirement from the NBA after nine seasons, per Shams Charania.
Brogdon was the 2017 Rookie of the Year and 2023 Sixth Man of the Year.
Sent from my iPhone using Tapatalk
dobar igrac koji je mogao da odradi jos sezonu-dvije, ali kad sa 32 ne moze da dobije zagarantovani ugovor, onda je vjerovatno vrijeme za novo zivotno poglavlje. koliko se sjecam, on je iz neke dobrostojece porodice intelektualaca i ima aspiracije da se bavi politikom, tako da bi trebalo da je spokojan sa odlukom.
russ u kingsima, vjerovatno jedina ekipa koja je mogla da mu garantuje 20-25 minuta po utakmici.
St(r)efilo se tako...
to je ta cijena za pristojnog startera na prvom post-rookie ugovoru.
nuggetsi 203 miliona za 7 igraca trenutno pod ugovorom naredne sezone.
Mislim da im to neće biti toliki problem, sledeće godine je onaj drugi apron na 220 miliona, tako da im i dalje ostaje prostora za "rookie" i minimalne "vet" ugovore (oba su oko 2,5 miliona po igraču u prosjeku).
Ako se otarase Nnajija, to je još 8 miliona manje. Biće zanimljivo vidjeti šta će ponuditi Watsonu i eventualno Brusu Braunu, ako bude igrao kao iz šampionske sezone.
Ovo je sve pod pretpostavkom da osvoje titulu ili makar igraju finale, jer ako podbace i ispadnu u prvoj ili drugoj rundi onda sigurno slijedi remont, a mislim da će Džamal Marej biti prvi "preko vrata".
p.s. Sad provjerih cifre za 2026/27 - prvi apron je na 210 a drugi na 223 miliona, tako da imaju sasvim dovoljno prostora za kalkulacije.
rado bih posjedovao ovaj dres.
https://x.com/Timberwolves/status/1980288255846396156
znam coveka. vjerovatno sam jedini covjek koji ima takav dres taureana princea, iz ideolosko-kulturnih razloga.
All tall lineup Rocketsa nocas, KD na dvojku :)
grunuh dvicu na imea. to je jedno od jačih imena i prezimena u sportu. ime udoka.
Ne znam na koju foru moze dobit Hjuston, jedino na neku qrcobolju Ou Kej Sija.
Ova petorka je krajnje nekosarkaska, a na klupi jad i cemer.
Elem, Adams ovacije, Kej Di boooooo.
Izgleda da mu se moze desit da mu niko ne povuce dres.
Igras s tri visoka i odmah ti Holgrem uvali 11p.
Pardon, pet visokih.
Smijesna je ova postavka.
Jedino sto ce izgleda Saja da zaustave jer Ime zeli da ga ugasi nocas, pa drugi sto god urade.
Ovo kako Micel dobi dodatno slobodno i svi ce ove godine se napucat slobodnih nakon trojke ima da se zloupotrebljava od igraca i vise nego geder step.
Vazda mozes rukom naprijed i da trazis kontakt.
Ođe je Okogi proletio ispred njega, pokusavsi cistu blokadu, nije prosla, ovaj je mogao nakon suta rukom ka sevi, dolje, on je naprijed izbacio. Namjerno ili ne, tek ce namjerno do izbacaju ruku i traze kontakt.
Sve promasi OKC, pa mozda i napravi nesto Hjuston, ali kako bole oci kad Hjuston organizuje napad.
Pa vele ustedio Hjuston na ekstenziji Kej Dija, uzeo covjek samo 90 miliona za dvije sezone.
Hahahahahahahahhaha
38 i 39 godina po 45m, kad za te pare ovo sto ce on da igra tad imas gomilu igraca za po 20.
Uticajan ovaj Kej Di hahahahahahah
A sto ga ne kaznise za ovu tehnicku pa da se prebacamo ba Lejkerse.
Nikoga u Lejkersima da nesto pruzi.
Dončic sam kao vuk.
Bice da su Voriorsi pojeli velika vnago s Kumingom.
Generalno liga je puna preplacenih matoraca, mladi se trose u losim fransizama.
Bolje da je Hjuston Kema Tomasa doveo i dao mu 25m nego sto se s Kej Dijem zakucao.
Visoki versatilni im ne nedostaje, nedostaje im strijelac sa moodima, sto je Kem bez sumnje.
I Kem ne igra uopste losu odbranu, dobar je paser iako ne voli da da pas, umije.
I eno ga truli za 8m u Bruklinu, a ovaj i dalje izigrava neku relevantnost.
horford i dalje klasa.
Batler i dalje bijeli međed. O jadu se zabavis da vidis đe je kontakt bio.
Ali zato u PO prc, mora da odglumi neku povredu koliko postane irelevantan ako mu se ne sviraju fantomski faulovi.
kako majstorski shai iznudi faul kda u onoj situaciji.
Vrhunska utakmica vrhunskih igrača, ali sačekaću prije donošenja dalekometnih zaključaka nakon prve od 5218 utakmica u beskonačnoj regularnoj sezoni - ali opet, spektakularno otvaranje sezone.
Sengun ubio & sabio, šteta što mora da se zalijeće s vrha reketa s loptom u rukama umjesto da mu olakšavaju život, napad im stvarno i dalje izgleda loše. Durant je imao veliki komad vremena kad sam se pitao ima li ga na terenu, statičan i ništa ne radi, ali i takav je bolji od Greena i Brooksa (plata na stranu) jer na momente još uvijek može u svom stilu da pobijedi 1 na 1 i pogodi u bilo kojoj situaciji. Klupa tanka, nekako sam očekivao više od njihovog rostera. Makar Amen izgleda kao da je napredovao, fascinantan za gledanje.
Kad smo kod klupe, OKC je i dalje kao mitska Hidra, otkineš glavu, nikne nova ili dvije. Nema J-Duba, odjednom tu je Mitchell koji ih je držao u igri da se Houston ne odlijepi previše, Wallace i Wiggins sve isto kao prošle godine i Caruso mašina u odbrani. Shai ništa ništa i kraju sve, velika klasa i pogoci kad god je trebalo. Pokradeni su za Durantov timeout realno, srećom su pobijedili pa će se zaboraviti. Viđećemo može li iko protiv njih, po pravilu šampionu je najveći protivnik upravo on sam.
Само да нас здравље послужи. Шесторо са клупе у просјеку играли 15 минута. Тхибз невера.
Не изгледа добро. Издаше га кољена потпуно.
https://x.com/BrickCenter_/status/19...ZhxrQJH4Q&s=19
Ne znam, valjda bi uzeo duzu pauzu pa probao jedan pravi povratak.
Oborio je kilazu. Koliko su igrali Ricard Dzeferson i Vins Karter a sve prica o koljenima.
Vrv je neki dogovor da ne sili i ne napreze tijelo na malsimum, ali da igra i polako vraca noge pod sobom.
Svakako vidio covjek da moze da se i ne skace uopste, jer ima jedan u Denveru koji to uopste ne radi pa je najboji eva.
Bolje dijeli loptu i pravi skrinove za Maksija da se primijetiti.
wolvesi nece do 33 pobjede dobaciti ove sezone.