Kako dosadno 2 pol
Printable View
Kako dosadno 2 pol
Zahvaljujući juventusu uglavnom [emoji57]
Po meni očekivan a možda i najrealniji ishod,mada je Inter bio nešto bolji.
Da vidimo sad može li se dobit taj napoli,oni se neće branit ka ovi smaraci nocas [emoji41]
Sent from my iPhone using Tapatalk
poznato je da Mazzarrieve ekipe igraju lijep fudbal za oko :D Inter ni blizu neke igre iz prethodnih mečeva, Allegri je odlično postavio tim
Ovo je bio faul nad Kijezom kod gola, tako da :D
Potpuno sam saglasan. Rijetko izhajpovan trener. Preuzeo ekipu kad je krenulo zavrtanje slavine od strane kineza. Inter konačno počeo da igra dobar timski fudbal, mnogo bolji nego dok se puno novca sipalo u ekipu (čitaj u vrijeme Kontea). Stigao je do finala LŠ sa par borera i tipli u ekipi, solidno je gurao sezonu prije toga, kao što i ovu gura (koliko je puta prethodnik prošao grupu?) Jedino što mu se može zamjeriti jeste što nije uzeo skudeto, ali to je splet raznih okolnosti i tanke klupe.
Pa nemojmo 😃
Inter razmontirao Napoli u goste i niko ništa 😃 Uz standardno žaljenje De Laurentisa na suđenje (iako je isto bilo daleko od perfektnog), 3-0 je odličan rezultat. Bomba Čalhanoglua i gol Barele hajlajti utakmice. Ali ono što je iz utakmice u utakmicu evidentno jeste koliko je dovođenje Zomera velika stvar. Prvo su zavaljali Onanu za dobre pare, a onda doveli golmana koji brani sve što treba i može da se brani, uz poneku vanrednu intervenciju.
Izhajpovani Inzagi napravio dobru odluku kada je odmarao igrače u meču s Benfikom. Ali što mi obični paori znamo😃
Ubili su ih.
Kakav gol Barele.
Napoli se raspada ove godine.
sa najjačim timom lige je prije dvije sezone prosuo kolko ono bodova prednosti? prošle godine je isto imao serije dje mu je tim ličio na Dečić. al ako vama navijačima Intera odgovara, ko sam ja da sudim [emoji3]
sama činjenica da je nekome Mazzari trener govori sve o tom timu
Al crnac glupi… dao gol sa 2m na prazan gol i skida dres, raduje se [emoji38]
Već je o tome bila priča. Možemo je obnoviti, samo što na kraju dolazimo do istog zaključka - daleko je veća odgovornost na upravi kluba tj. vlasnicima što je ta prva godina bila takva kakva jeste.
A sto se tice Inzagija - kao navijač Intera sam zadovoljan. Sigurno više nego kad je Konte bio trener, iako je on donio skudeto. Možda sam imao prevelika očekivanja od bivšeg trenera Juventusa. Makar da jednom prođe grupu u LŠ 😃
Konte je em fašista, em gaji fudbal sa 9 koljača u ekipi. Samo odalje od ekipa koje su mi mile mu zelim. Inzagija kad sam davno hvalio na ovoj temi mnogi su me cudno gledali. Odlicno radi, izmislio je covjek 'Italijanski totalni fudbal'
ako cemo pravo, i konte u prvoj sezoni da je bio manje tvrdoglav imao je ekipu za skudeto... u drugoj je uspio kad se posvetio cilju jer je iz svega bio eliminisan...
Inzagi u prvoj godini je lagano mogao da uzme skudeto, ali smo odlucili da ga poklonimo milanu te godine... na kraju kad pogledate nije ni bolonja odlucila skudeto vec dva direktna duela te sezone, a moze da se svede samo i na onaj drugi sa meni i dalje diskutabilnim golovima...
prosle godine je inzagiju nakon monce bilo presudjeno, jedina stvar koja ga je ostavila na klupi je bilo to sto se posle 2 dana islo na noge Benfici... ali onda se desilo sto se desilo i od tada gledamo potpuno drugu ekipu.
Ono sto je bitno jeste da mu ekipa nijednom nije okrenula ledja, jer da jeste ne bi docekao ni polovinu sezone na klupi.
ono sto ja mogu da kazem je da za svojih skoro 30g koliko pratim inter, ne sjecam se ekipa koja je igrala kao za ovo vrijeme dok je inzagi na klupi. I kad je tripleta uzeta mnogo je price bilo o nacinu igre i sl.... ali sa inzagijem ova ekipa moze svima na megdan sto su i potvrdila neka malo veca trenerska imena od inzagija...
sad je samo pitanje koliko kinezi mogu da podrze sve ovo, jer marota uspijeva nekakvim cudima da sklopi ekipu iako nam je romelu 2 prelazna roka sredio.. mada ovaj drugi put mislim da je vise dobroga donio, jer da je ostao Markus bi vjerovatno dobijao prilike na kasicicu, i pitanje je da li bi postao i 30% igraca koji je sad...isto tako Bendzi ne bi dosao...
Ima li odvratniieg kluba, momci dobiše svakoga sa 30% posjeda i štoperi im najbolji strijelci
Pih, mrznovi, gori fudbal od Atletika igraju
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Hahahah kako me napoli razocarao, trop onaj gruzijac se usrao i posrao u svoj tim.
Juve lici na sampionski tim i ako je Inter bolji tim, bice to ravnopravna trka.
Ako Inter dogura pofino u LŠ, mogu ovi ucinjet nesto u prvenstvu izgleda. Ce vidimo...
Ovaj Jovic je ozbiljna doktorica iako mu se vecina sprda. Oce ga lopta, sansa, odlican je.
Kolko prosutih bodova u gostima, ovo je tuga
Vadimo bod protiv zadnje ekipe u ligi, pih više
kako je dobar igrač Vlahović
Rece li ovo komentator da je Zielinski sve dogovorio sa Interom. Uh, priprema za 5-6 godina konstantne dominacije jer je momak jedan od boljih veznjaka na planeti. Isto neka doktorica iz Belgije potpisuje na beka jer su Damfris i Kvadrado povrijedjeni
Kanadjanin bjukenAn,potencijalno dobro pojačanje,Kanada me je inače odusevila igrom u Kataru,vidjecemo. Zjelinski ako dodje [emoji1]
Zeljo bi bio baaaš moćan transfer. Samo da to ne znači odlazak Barele. Još ako bi se mogla naći neka kvalitetnija alternativa Sančezu u napadu sad tokom januara..
Barella je najbolji vezni Italije (uz Tonalia) i dok je on u Interu za tu sredinu, a i ekipu, nema problema. Zielinski je kanturina obična, igrač za jednu sezonu ka mnogi iz Napolia
Pa bogami sve su prilike da ce neko da pukne 100m za Barelu, a vise je Fratezi zamjena za njega nego Zielinski. Zamisli sredinu Calha, Barela, Zielinski, Fratezi, aj uzmi im loptu majcin sine. Neka to, nego i s klupe Klasen i Sensi isto znaju da miluju loptu. Bas se pravi ekipa da se poigrava sa Evropom. Salim se, nema toga dok su Mbape i Vinisijus van Intera.
Zaboravio si Mkitarijana. Kakav je ono doktor fudbala, iako sada već u nekim godinama.
Inter igra bez klasičnog defanzivnog veznog igrača (DM), tako da tu ima mjesta za sve njih. Klasen ništa posebno, Sensi previše sklon povredama. Jedini koji tu odskače od rezervista je Frattesi. Ali iako dobar igrač, mislim da za Barelu nema zamjene. Tu se mora odati priznanje Konteu, da je od Barele napravio najboljeg veznog igrača Italije. Da ne bude kako samo hejtujem bivšeg trenera Juventusa 😃
Miki je ozbiljan doktor. Ali njega nema jer od sledece sezone ide u UAE i zato ga nisam brojao. Ne gubi se mnogo zamjenom Barela - Fratezi (ako do toga dodje), Fratello je ozbiljan igrac.
https://youtu.be/VcTH7D_SWew?si=RKfASdwLH7452q8d
Ovo je samo prvi video koji sam naletio na njega a ima ih brdilo [emoji23][emoji23][emoji23]
Niko nije ni rekao da je dobar u igri glavom. Najboljima se desavaju promasaji
https://youtu.be/C9GQqQvKdKk?si=lQn66YbN7H44XvUz
Ovoj dvojici je zajednicko jedino sto im slovo prezimena pocinje na M...
Evo ti i nogom
https://youtu.be/xRA2N15ZCDE?si=BUpvkhUvMFAT9uMv
Hahaha koji bogalj. Inace solidan igrac
Jel ovo Mkitarijana ispade kesa?!
Što ti je kad se fudbal prati putem teleteksta 😀
Sto treba da nas boli penis kakve je promašaje imao u karijeri ako smo zadovoljni njegovim partijama u Interu?
Ako ništa drugo zbog ona dva gola milanu koji su doprinijeli petardi[emoji108]
ja iznosim svoje misljenje da rijec doktor i mikitarian ne idu u istoj recenici... A on jeste solidan igrac da nije ne bi igrao gdje je igrao...
Stop praćenju fudbala preko teleteksta 😃
Henrikh je dobar igrač, nije elitni veznjak kakvim se odje hoće prikazati. daleko od klase Xavia il Pirla. o njegovim kvalitetima dovoljno govore one sezone ničega u EPL. u Italiji ima 4 ozbiljna meča godišnje plus kup (dakle kad igra protiv Milana i Juventusa). mada pored Barelle bih i ja mogao igrati
Zaboravio si i jednog turčina. Inzagi je baš dobro uklopio onu sredinu
Ako ne osvoji titulu treba ga najurit pa sve da osvoji LS. Druga zvjezdica prije Milana je obavezna. Ne zelim da zamislim kako Juventus sa onakvom igrom osvaja
Ove sezone stvarno nema opravdanje, ali kakvo crno najurivanje? Nakon toliko vremena konačno igraju dobar fudbal.