Omalovazavanje vjere i prepucavanja na forumu
Ovako: posto uzeh da citam ovih nekoliko aktuelnih tema o islamu, gresnicima, bludnicima itd. malo mi je falilo da se odjavim sa foruma kad vidim koliko je nezrelih ljudi, na kakav nacin se izrazavaju, i kakvi su im stavovi.
Razlog sto pocinjem zasebnu pricu o ovome da se moj post ne bi izgubio u moru drugih, i da vam skrenem paznju na ovaj problem :!: a i nadam se da ce se bar neko sloziti sa mnom.
Shvatam ja da se niko ne slaze sa mabusom sem samog mabusa, ali ne shvatam da drugi mogu na ovakve nacine da vrijedjaju tudju religiju.
Isto tako ne shvatam kako je moguce da niko nije napisao ama bas nijedan smislen post, vec se sve svodi na pepucavanja na nivou 10-godisnjaka koji ne znaju nista obrazloziti, nego se deru jedni na druge upotrebljavajuci rijeci s ulice.
Moderator ne samo da nije ovo zaustavio, nego se i sam upustio u lakrdijasenje.
Da li se i vama cini da je ovo postalo dno neargumentovanog, nepristojnog, nadasve ruznog prepucavanja i zar ne bi bilo bolje da se o religiji i filozofiji pise sa smislom i uz vise razmisljanja, uvazavanja i uz validnije argumente?!