blagodarim :)
eo i ja da se upisem ovdje.
odradio sam i ja nekoliko poslica sa par ljudi odavde(da ne nabrajam ko su, znace) i sve je bilo oke i bez problema.
Printable View
blagodarim :)
eo i ja da se upisem ovdje.
odradio sam i ja nekoliko poslica sa par ljudi odavde(da ne nabrajam ko su, znace) i sve je bilo oke i bez problema.
sasa.mne
Tačan, precizan, sve je bilo kako smo se dogvorili. Sve je isporučeno na vrijeme, i radi kao sat.
Preporuka svima koji će da trguju kod njega!
sasa.mne
5 od 5
:D
E ne ocjenih nikog još...vidji stvarno...
trgovah neke memorije skoro za društvo...sve kod Saše.mne...sve za DESETKU! :twist:
Sasa keep up the good work! ;)
@ smetenjak ;
@ hercules ;
@ =]Vlado[= ;
@ Loverclocker ;
@ Verbalni ;
@ mr ................... i ostali koje sam slučajno preskočio,
hvala vam svima na pohvalama i lijepim riječima. Mogu samo reći da i ja dijelim isto misljenje prema vama, dakle svi momci prva liga, korektni i od riječi.
Pozdrav :)
A ja , a ja ;)
A ja, a ja? :D
Pozdrav za Sasu i od mene i desetka cista!!!
tjuner,
Sve najbolje .. POsten i dobar momak :) Kako smo se dogovorili sve je bilo tako .. :)
I nadam se za sledece brojeve da ces mi dat popusta :PPP
Fenix, respect.
Ping-pong (iliti isto takodje :)
a vala ajde što se paprike, njive i ostalo prodaje na pdf o računarima, sad vidim da ima i kamataša!
a što je mnogo - premnogo je dragi moderatori!
u pravu si.
a stvarno mi je bilo ogavno kad sam vidio "pare na zajam" pa onda "obavezan zalog" i sad zamišljam kako se razvija priča na topiku o mogućim zalozima i bzv mi je bilo. a da ne moram ulazit na taj topik - ne moram, živa istina.
a u pravu si to što veliš
Ja sa nikim nijesam imao problema. Mene je samo malo teže ufatiti inače sve redovno plaćam :)
samo da mi Saša dje ne polomi vrat, il ga kaka ajkula skine, bar dok ne uzmem makinu, a posle što god... :D
Iskoristicu priliku da pohvalim Sasu.mne,skoro sam kupio kod njega ocz 900w napajanje odlicnog kvaliteta i po povoljnoj cijeni.
Korektan i pouzdan momak.
groovy je izuzetno bezobrazan i los prodavac/trgovac.voli da zeza narod po forumu,trosi im vrijeme,racun i novac.slobodno nemate sto narucivati kod ovoga prevaranta,bicete samo izradjeni.
kaze da ce uzeti milion posto robu odredjenu,zakune da mu se ostavi,i posle se smije na telefon,PSUJE i sprda.a pare podju u nepovrat,koje su bile garantovane od drugih kupaca te robe sto su se javili posle njega!
to mu i prilici,jer ima 15 god.
svako dobro.
to je onaj sto narucuju robu kod njega ? :mrgreen:
sa ovoga topica https://forum.cdm.me/showthread.php?t=35623
Bez ljutnje ali i ti vjerujes balavcetu.
Da se ovdje ne rađa nova Dafina :cool:
Vidjecemo kakav je, za sad je bio sasvim OK (sto se pregovora tice) !
https://forum.cdm.me/showpost.php?p=972937&postcount=19
/me je fino rekao..
zaboravite ovo...ka da se niko nije zalio :p
...inace su odje JAKO ozbiljni i stariji momci/ljudi....tako da....
Burek_boy , tacan,lak za dogovor,extra povoljan.sve za cistu peticu!
muka mi nabrajat..al ima odje par njih sto daju oglase uvjek...a imam osjecaj da nikad nista nisu ni kupili ni prodali...
i posaljem coeku pm sto prodaje tel pitam ga koliko? on kaze pa ti reci...ada reci cijenu ti prodajes..ispod koliko ga ne bi dao..pa ako se nadjemo da kupim a ne...posle toga prvog pm nikad vise ne odgovori..pix!
Daj nickove, meni nishta ne znachi to shto si sad rekao...