Što se radi pa ovo je stvarno postalo ludilo. Gledam račun novi danas i ne znam...zaebavaju se dok ne počne neki sveopšti zvek tj ustanak u narodu.
Printable View
Što se radi pa ovo je stvarno postalo ludilo. Gledam račun novi danas i ne znam...zaebavaju se dok ne počne neki sveopšti zvek tj ustanak u narodu.
da ja znam, bio je tekst na portalu Vijesti i kratka rasprava na ovom forumu, ostali su ćutali. velika sramota, pogotovo zbogo ovih stvari koje je kolega napisao tj stavki na računu. sad ispada da je skuplja voda no kablovska. i to smo nekako uspjeli da odradimo :D
Očigledno planiraju da dio troška za kolektor i prečišćavanje budućeg kolektora prebače na potrošače. Jasno bi mi bilo da smo mi Njemačka...
Vodovod, od decembra i cistoca digla cijene...
Ovo je pakao sto nam rade!
Ima li neko od vas dva ili tri vodomjera u stanu (stare zgrade)?
Na svakom računu od tih vodomjera naplaćuju te fiksne stavke od 1.09€ i 0.32€. Vjerujem da to nije u redu? Ima li se rašta ići do Vodovoda zbog žalbe?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Imam ja 2 vodomjera u stanu u zgradi.Nisam još dobio novi račun.Kad dođe,razmotriću to.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Da nije kome stizao novi racun za vodu?
Posto preko sajta https://www.vikpg.me/me/korisnici/pr...lacanje-racuna vise ne moze da se provjeri, stalno izbacuje gresku kao " Nema rezultata za traženu šifru "
Dal su sa novim racunima promijenili sifru potrosaca ili onaj kod za provjeru? Moze li jos ko provjerit racun ili je do mene?
Ja sam provjerio prije 5 dana, bio je novi račun, ista šifra
Nisu mijenjali. Najvjerovatnije ti nijesu očitali stanje u januaru, tako je meni jednom bilo.
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Mogu li primjetiti iako nije tema konkretno d aje čistoća podigla cijene komunalija sa 0.030 e po m2 na 0.045 po m2 sto je 50%
Sumnjam da je iko ikada smanjio račune kad se već uvedu kad se promjeni rukovodstvo...
Ovo je usvojeno odavno od strane većine u opštini PG
U suštini "lakše" je podići cijene, nego rješavati probleme gubitaka ili krađe...
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
I 700 zapošljenih...
Sad sam bio do Vodovoda jer mi ni racun nije stigao. Kao u pretplati ste zato i ne mozete provjeriti stanje.
Od 1.1.2021 vazi novi cjenovnik
https://i.postimg.cc/bYhSPqvr/20210217-125604.jpg
Nama za vodu dolaze svaka 2 mjeseca i samo ih bace ma zid pored zdravih sanducica.
a nije veli do njih, do poste je
Ako se brojilo vodi na pokojnika oće li mu blokirati bankovne račune? Kako onda isti da funkcioniše?
Ispašće EPCG mala maca za ove i čistoću...sve brinu o nama, a dižu cijene za 40 posto i to u godini korone..
Nece, mislim ne mogu ali se to mora nekad prevesti a onda ce se morati platiti...
Sent from my LIO-L29 using Tapatalk
vodovod nece da prabaci sat na novog vlasnika stana ako prethodni ima dug. nidje veze. a samo neka su zdravo.
A što bi ti prebačala vodomjer na sebe ,npr,ako ima duga.Valjda je u interesu onog koji je vlasnik vodomjera a ima dug i taj vodomjer mijenja vlasnika da dug izmiri i razduži vodomjer jer,novom vlasniku nije 'itanje....troši vodu a dug nastavlja da ide starom vlasniku
Ako je zajednički vodomjer neće falit vode pokojniku,a tebi još manje.
[emoji3]
Zajednički plus pokojan..
Bica iz vodovoda, vi sto uzimate ono sto vam ne pripada po zakonu, po kojem osnovu naplacujete ove fiksne naknade na racunu za vodu, i po kojem se osnovu ista naknada naplacuje potrosacima koji su potrosili 0 m3 ??
Dalje po kojem osnovu moze da bude skoro isti racun onome koji je potrosio 7 m3, i 14 m3 u istom gradu - jeste li poceli neke 'specijalne klasifikacije', strucnjaci.
Evo godisnjeg izvjestaja podgorickog Vodovoda.
Sta reci 50% gubici na mrezi iz godine u godinu. Otpisuju se dugovanja itd. Broj radnika se ne smanjuje. Kao da smo London.
https://www.pobjeda.me/clanak/podgor...starjelog-duga
Ovi iz Vodovoda su ludi!
Goli uhljebi sve. A ima ih dva puta više zaposlenih nego treba ali niko ništa ne radi. Došao nam račun za vodu za poslovne po 190eur! Stanje na vodomjeru 0. Poslovni novi, nikad korosteni. Poslali izvršotelju, a račun enijesu ni slali, ništa. N ajedvite jade dodju da očitaju ponovo, da isprave to i juče račun i dalje ista cigra ikao stoji sad stanje 0 i opet kaže opomena pred utuženje.
Da je srećne zemlje, sada bi mi njih tužili.
Vodovod uh. Sve uhljebi i patriote
https://www.foxnews.com/story/if-you...e-raelly-smrat
Većina postova koje napiše @montenegrina :D
Uz izvinjenje za off
Hhahahahahaa to se zove moc citanja prvog i zadnjeg slova a izmedju kako hoce. Nego ja i prva slova grijesim, spajam zadnje slovo prve rijeci sa prvim slovom druge rijeci :D Sestra me blokirala zbog kucanja, a ja nemam kad da ispravljam a u brzini bas grijesim.
Hvala, lagano sam procitala tekst koji si postavio :D
Drago mi je da se citamo. Trudicu se da ispravljam ;)
Ovo je pakao sa računima za vodu. Svaki mjesec mi dolazi oko 15, 16e bio stan prazan ili ne.
Samo radi tih go**** tamo treba micati gradsku vlast pa da su najbolji na svijetu.
Kako moze druze da ti dodje 15,16 kubika,a ako nisi bio u stanu?
Imas sat? Imas stanje?
Moze radnik da pise pausal,al to se lako provjeri i stanje dovede prem satu.
Bilo koja vlast da ti dodje,nema ti veze to sa vodom,nego sa tobom [emoji16]
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Biće da je zajednički vodomjer, da nema svoj. Tako je to dok ne ugradiš svoje vodomjere (vjerovatno treba više od jednog). Al onda mora sav dug da se plati i po novom vodomjeru uzimaju po 100€ + majstoru za ugradnju. Bar je tako bilo prije 3-4 godine kad sam ih ja ugradio.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk