Sportklub 6 kanala. Arene nema
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Printable View
Sportklub 6 kanala. Arene nema
Bolje nego ranije i mnooogo bolje nego T-Com ali za iste pare koje platimo 20/2 u CG, u Srbiji dobiješ 50/3 a u Bosni 60/4 ........ Konkurencija jbga...
Naravno, čuveno pitanje: kada će ovo stići u lepu katu :mrgreen:
Kada će ovo na Zabjelo zna li se? Moramo li imati optiku od m kabla ili nečiju da dodjemo u obzir? :)
Hoce li biti ovog u baru?
Ja sam ig zvao danas. pitali me za adresu. Reko Tuški, ta i ta zgrada. Reče ovaj da će za 10 dana max uvesti sve tamo i da će me tada kontaktirati njiov akviziter. Nemaju još ni flajer da mi daju , a neće ni mejlom da pošalju.
Sent from my GSXR1000 @ 299
U Bosni i Sloveniji Trio paketi ukljucuju i besplatne pozive (1500 min) prema nacionalnim fiksnim mrezama, 100 min prema ino fiks mrezama i besplatan saobracaj u United Group mrezi.
Zna li se kad ce pocet' na sjeveru ?
Sent from my HTC One_M8
Znaci li ovo da ce postojeci korisnici M-Kabla moci da predju na ove Telemach pakete?
Nadam se da u instalacijama za moju zgradu nece dirati nista jer mi sve odlicno radi godinama, osim kad se kod njih ponekad desi problem na nivou drzave.
A vidim ovaj duo paket sto se nudi je 2 eura jeftiniji od paketa koji ja koristim uz doduse brzi internet, ali je meni 16mb/s dosta s obzirom da je internet bas stabilan, a to mi je vaznije od brzine.
Znači li to da će meni ako imam M-kabl da uvedu neku novu ponudu, koju je kolega Straus postavio, bez obaveze potpisa novog ugovora? Stari ugovor je istekao davno. Ako znači da hoće, bez obaveze novog ugovora, onda je dobro. A ako budu zahtjevali novi ugovor, uz minimum 1 godinu, ja ih pozdravljam.
Послато са Lenovo A536 користећи Тапаток 2
Ugovor novi. Ili raskines ugovor i predjes na extra tv :)
Ko je iz bloka 5, 6 i 9 a zainteresovan za ovu akciju nek mi se javi u inbox da mu odmah u ova dva dana instaliraju :)
Je li ja ovo dobro razumijem, pomenuta ponuda se odnosi na par zgrada po PG?!
Sta reci, ozbiljnost na nivou.
Za početak.
Nema nade za naselja u Podgorici. Gornja Gorica?
Ali kako Telemach moze da mi garantuje dobar servis tv/net ako nema zvanicno nista?
Uvjek mogu da se vade kako je probni/testni period ukoliko imam nekih problema. A taj period moze trajati mjesecima ili vise.
Tri mjeseca probni period :)
Uploaduj ponovo ponudu straus ali npr na dodaj.rs, pa daj link.
Na koliko se minimalno potpisuje ugovor? 12 ili 24 mjeseca?
Daj listu kanala ako je imas, odnosno bolju sliku ovog flajera jer se skoro nista ne vidi.
Sjutra ujutru cu sve fino postaviti. Ugovor na 24 mjeseca, moze i bez ugovora ali tada je prikljucenje 100 eura sto se ne isplati.
Vrlo neozbiljno da nije zvanicna ponuda.
bice za 3 mjeseca :D
Ne treba meni Extra TV, ne sjekiraj se. Imam ja Satelitsku TV sa CS-om, preko 2.000 kanala.
Nego mi reci zašto novi ugovor? Da li možda mijenjaju mrežu-kablove do korisnika M-kabla i ako da, koja je vrsta mreže?
Ja sam u PV.
Za šta dati 100 €? Je li nešta novo od uređaja ugrađuju?
Bolje i 100 € prežaliti, nego 2 godine trpiti prekid interneta. Imam loše iskustvo od M-kabla zadnjih 10 mjeseci. I sve su isto obećavali kao ti da su kvalitetnu opremu nabavili, pa evo brzo ćemo popraviti, pa svakih 5-10 dana prekidi interneta, pa obećavanja opet, bla bla bla.
Послато са Lenovo A536 користећи Тапаток 2
Još jedna praksa United Group je da se korisnici vezuju ugovorom na 24 mjeseca i tada dobijaju znatne pogodnosti.
Novi ugovori za postojece moraju ici jer se mjjenja kompletna oprema od resivera, rutera, kablova, sve je novo.
Ja juče zvah za Stari Aerodrom ali će se roditelji izgleda načekat da se maknu sa BBM-a, starog risivera i loše slike :)
Upravo tako, pricekace se, ja cu vam ovdje odmah dati informaciju gdje može nova tehnologija.
Hm, kolegi iz zgrade blizu doma zdravlja na starom su dolazili i donijeli ponudu jer je optika položena do ulaza? :?
Lepa kata neće ove godine?