Izvini nisam shvatio. Mada prichaju da su u pitanju interni barski obrachuni a ne Kotorani.
Printable View
To ti je taj barsko-kotorski klan, na cijem je celu bio onaj Djurovic, sto je poginuo prosle godine.
Oni su ubili onog momka u Baru - Musinog prijatelja, Frica, Vinka Vorotovica u Niksicu, onda onoga iz obezbjedjenja diskoteke Maximus. Sve mafijaska ubistva u zadnje
2-3 godine. No, eto, moze bit da je sve to drzava. Neki paralelni sistem moci, tipa ANB...
Raško mogu li ja umjesto tebe:
U Bar će biti poslata posebna jedinica policije kao ispomoć kolegama.
Hvala.
U istoriji nasoj ja mislim goreg sefa policije nije bilo.
Ja ne znam sto ovoga sandora ne pozovu na informativni razgovor jer sve zna coek...
nemoj tako. ovaj je zavrsio gradjevinski fakultet i malo je gostova u mup ka sef. sto ga briga.
https://s28.postimg.cc/rza2gvf7d/bra..._uvijek_bi.jpg
Hahaha
U Baru je stigla i Posebna jednica MUP-a, koja
patrolira centrom Bara.
A zašto jednom promjene radi NE pošaljete pojačanje koje samo paradire, legitimiše i maltretira obične građane?
A koliko juče Konjević govorio kako se ne smije napadati na službenike MUP-a, a viđi danas, smaknuše im jednog.
Dosluti nekog đa'ola.
U Baru ce pocet da se vadi statistika o mogucnosti da ti metak lobanju probije dok setas centrom grada...
kladionica ima da se napravi...svašta, ne smije pošten svijet prošetat gradom na sunčani dan!
Jos ima likova koji se tripuju na devedesete. Nikad iznjih izac necemo.
Sad su jos dosle siledzije iz PG-a da potroliraju centrom pa zaustavljaju svako auto koje prodje tuda i vrse torturu... Kako mi ne umijemo rijesit' ni jedan problem...
Jutros sam bio po centru, ne mogu da vjerujem. Ne smije više čovjek popiti kafu uz rizik da popije metak.
Баш ме интересује колико ће људи доћи на џеназу.
Muša je, prije svega, bio jedan veliki gospodin i čovjek iz naroda. Veliki je ovo gubitak za Bar.
Kakva ludnica danas kroz Bar, kakva trka, jurga, ali džaba, Muše više nema.
Neko pomenu dženazu, taman će se po tome vidjeti koliko ga je narod volio.
Zašto bi ga volio iko… .osim familije???
Rad profesionalca, snajperom ne moze da puca svaka susa.
Baš sad sa ocem pričam, ne može iz snajpera svako da puca... Neko je veoma vješt to odradio. Nije ni za čuditi, jer je uvijek imao obezbjeđenje. Jedini način je bio snajper. I to ga je valjda u srce strefio.
Odakle je pucano uopšte? Po meni, jedino je moglo tamo sa parkinga MUP-a? Taj dio direktno gleda na njegov lokal i baštu.
Bas profi odradjeno. Ali gledam nesto su danas taj njegov klan i on bili bilina tapetu. 3 pucnjave. U jednoj on ubijen u drugoj pucano na pripadnike njegovog klana.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Sa zgrade crvene banke ili mozda portofina..ne vjerujem da je mogao da puca sa parkinga jer nije imao preglednost od auta ispred savoje..u svakom slucaju sto rece coek naruceno od strane krupnijih riba.
Neko jako vjest. I pise u kurir da je puska nadjena u autu marke reno koji je zapaljen...
častiće nekoga 20-30 iljada da odleži i riješen slučaj sve po zakonu jako efikasno
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14...c781154596.jpg
Moja krivica. Usprostavljenom.. Nijesam spavao 2 dana prastaj.
Kako li je sve ovo uticalo na duševno stanje nadležnog ministra Horsewitza?
Co'ek je bio mnogo uticajan. Nije bio obicni ulicni krimos. Imao je obezbjedjenje i jedino su ovakvo mogli da ga ubiju. U svakom slucaju, ovo je odradio profesionalac i mnogo ozbiljna organizacija. Sto rekoste vojno lice ili sl.. Sto je najgore, mislim da ce ovo da pokrene lavinu sukoba u buducnosti. Zivi bili pa vidjeli.