uh, kakav pohovani sendvich sa piletinom i ananasom iz Forme, mmmm, samo 2,1 eeeeVra + pomfrit
Printable View
uh, kakav pohovani sendvich sa piletinom i ananasom iz Forme, mmmm, samo 2,1 eeeeVra + pomfrit
restoran panorama
Ooooooobavezno novootvoreni restoran "Fellini" (bivsi Gossip). Hrana je nestvarno dobra!
http://www.podgorica.montenegro.trav...torani/fellini
Šta ima tamo da se jede?
Sto god oces. Jagnjeci program, svinjski, moj omiljeni pileci program, paste, pice, kolaci.
Ja sam jeo piletinu u gorgonzoli i jos nekom 'talijanskom sosu. Znaaaci.. fantazija, poptuno neki novi ukus, predobar.
Cak i keks torta ima neke prelive i cuda, znaci savrsenstvo je hrana..
ja molim ko prvi ode da okači meni, ako ja ne odem :)
uh, moram poc tamo....
Cijene naravno male jace, ova gorgonzolska piletina je 10.5e ako me sjecanje dobro sluzi
Mezih u 'Unico'..i piletinu u sosu s kikirikijem, čini mi se, osoliše svi počev od kuvara, konobara, menadžera, gazde, pa do baba sere...
auh..bubrezi su me se odrekli tu noć...
Nijesu ne, navikla si ti na sve i svashta
E zaboravih da pohvalim restoran KOLE Cetinje, vidjeh od kedowna i mogu vam rec da se moze bas dobro izjest :)
Kuci.
Ja ne znam o cemu se radi tamo - ne znam kako pogode ista od zacina u onolickoj kuhinji.... Nije mi bas za jelo.
U tom kvartu, svrati u pekaru Siciliju - odlicna piletina sa sampinjon-sosom i slaninom, a za ljubitelje kineskog ukusa - odlicna piletina sa povrcem... odlicna! I ne ceka se puno... mislim da je piletina po 5 EUR, tako da nije ni cijena strasna...
Sto se Cetinja tice, moram i ja da ponovim odlicnu (domacu) hranu u restoranu "Kole", dje ne mozete ocekivat raznovrsnost, ali je kvalitet toga sto spremaju na nivou.
pođoh sinoć u siciliju preko morače da jedem nešto (jedan od onih dana kad ne znaš šta bi jeo) i naručim pohovane slane palačinke,pojedem ja jednu i krenem na drugu....ufff
tako dobro natopljena uljem da je bilo jednako jesam li popila jednu čašicu ili žvakala...uh...
predobra je hrana u Deltu na donji sprat, Atrium se zove restoran, malo se duže čeka ali vrijedi, i ne štede na porcijama ja probah piletunu u sosu od gorgonzole 7e :pig:
Riblji restoran Mostina - na Rijeku Crnojevica, odlicna hrana i ok cijene...
kineski piletina u soja sosu ljeba i bokal vode
a dobra je i mini pancerota u siciliju
diamond u pg je dobar.
Probak cevape kod senca u Bijelo Polje prije par dana prejaki su!!:)
Morate, jednostavno morate da probate slane palacinke sa PILETINOM u And1.
Dje ima u Pg da se pojedu dobri popeci? :)
Mishko, ja sam ih jeo u Kuzinu i bili su dobri.. Istina malo masni ali to jelo valjda i treba da bude masno.. Svinjsko meso sa prelivima.. Sve gola mast.. Ali veoma ukusno. Probaj !
Najbolje u Kolašinu: restoran Evropa, u centru, pored CKB-a i Podgoričke banke.
Odlična hrana, velike porcije, cijene više nego prihvatljive (mislim da je najskuplje jelo 6 EUR :-) ).
Savardak odavno živi na staroj slavi, odnos kvalitet-cijena je daleko od realnog.
Mada vidim da su iz nekog razloga fancy među klijentelom iz Podgorice i sa primorja... :-)
kakav pendrek :D
Dje je ova bandera od popeka da ve ne kunem?
a vidji tri vekne hleba gore. sto je ovo.radnicki dorucak :)
Nije to popek, nego Karađorđeva.
e ovo je duzine koliko on pod zemljom... taman
Bogami izgleda dobro pa neka je karadjordjeva :)
kao pendrek
Niko ne kapira da je momak visok 125 cm i ima malu ruku :)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Vidi se da je predugacka,nezavisno od ruke.
E ja sam mora momku poslat pm da vidim dje je ovo.
Kao gurman, strasno sam se zaintrigirao. :D
Sent from my Samsung Galaxy SIII
konoba Bandici, sve preporuke!!!
pogrijesio si, nije tamo :)
ali si bio blizu :p
Pa reci dje je :p
Taman rodjendan za 19 dana pa da se ode nedje fino da se najedem