a sestre moldavke, ukrajinke i ine turistichko-ugostiteljske radnice? tà nasha dika lomi je za njih malo kinesko dete sa novobeogradskog buvljaka, via novi pazar-tutin-sjenica.
btw, ovaj topic je smeshan kao bioskop.
Printable View
a sestre moldavke, ukrajinke i ine turistichko-ugostiteljske radnice? tà nasha dika lomi je za njih malo kinesko dete sa novobeogradskog buvljaka, via novi pazar-tutin-sjenica.
btw, ovaj topic je smeshan kao bioskop.
ma svi znamo da je meallica namirisala fine pare i da se nada da izvuce fine takodje.
mada nesto ne znam hoce li im se san ispuniti,posto znamo kako su prosli maiden-i.
kako ce proci? licno ne svidjaju mi se njihovi zadnji albumi. ali maideni ko da su se preporodili sa albumom brave new world. e ovaj zadnji nisam jos cuo. vise se drzim starih albuma maidena, novijih albuma blind guardiana, lake of tears-a, therion-a, rhapsody, theatre of tragedy, tristania, nightwish, paradise lost, ili iced earth sth wicked this way comes, uff ne mogu vise da nabrajam, e da hammerfall, helloween, a od domacih tornado. i mislim da sam cuo jos par grupica al sam zaboravio imena.Quote:
mada nesto ne znam hoce li im se san ispuniti,posto znamo kako su prosli maiden-i.
Moc! Pa da nema ne bi imalo tu neku svoju draz za slusanje.
Ja da imam dovoljno kinte radje bih otiso na koncert Judas Priest-a u Sofiju no na Metallicu (skoro su u isto vrijeme, tri dana razlike) ... jos sad kad je i Rob Halford tu (...ima vec podosta da se vratio) ..... loodiloQuote:
Originally Posted by BlackGoddess666
Quote:
Originally Posted by Njivice_Orano_Nepreorano
a nisi me dobro shvatio/la.ja sam mislila da ne znam kako ce proci,kad znamo da beogradjani nijesu isplatili maiden-e.
ovaj tvoj spisak je dobar,ali dje ubaci nightwish.oni su takva komercijala.ne znam ako je neko cuo,ali ja sam cula da su se prijavili za evroviziju jedne godine.
sto se tice metallice necu da komentarisem.kako godine prolaze oni su sve gori i gori (za mene barem)
http://www.yumetal.net/forum/html/em...s/wallbash.gifhttp://www.yumetal.net/forum/html/em...s/wallbash.gifhttp://www.yumetal.net/forum/html/em...s/wallbash.gifQuote:
nightwish.oni su takva komercijala.ne znam ako je neko cuo,ali ja sam cula da su se prijavili za evroviziju jedne godine
ok, sorry, moja greska.Quote:
a nisi me dobro shvatio/la.ja sam mislila da ne znam kako ce proci,kad znamo da beogradjani nijesu isplatili maiden-e.
ovaj tvoj spisak je dobar,ali dje ubaci nightwish.oni su takva komercijala.ne znam ako je neko cuo,ali ja sam cula da su se prijavili za evroviziju jedne godine.
sto se tice metallice necu da komentarisem.kako godine prolaze oni su sve gori i gori (za mene barem)
nightwish, pa znas kako, meni je vise bilo zbog vokala, no zbog same muzike, ionako je malo vise ispraznjena. ali, opet, stari nightwish je bio ok, mislim na oceanborn i angel fall first. ali poslije se samo ponavljaju.
pz
ma tharia je dobra,ali isto...
nesto kad uporedim ostale pjevacice sa njom...
a sta znam.ima ona dobar glas,samo ima nesto sto mi se ne svidja kod nje
She`s all fake
Cak joj je i glas vise istreniran nego prirodno lijep
A i ka` grob je bez sminke
i ja sam htjela da komentarisem njen izgled,ali mi se nije ucinilo prikladno :P .
mislim,ako cemo da diskutujemo o nekom iz muzickog svijeta,baziracemo se na njegov glas i muzicke sposobnosti uopste :lol:
Cekala sam da mudro odreagujes
ti znas ... :lol:
:arrow:
nije ona ruzna,samo je malo krupnija.
a ona iz Therion-a? Zadivljuje me.. jos live nastupi.. luda je :)
za naljepsu je proglasena pjevacica Arch Enemy-a....
ps. Slusa neko odje Obituary? 8)
bjese ime Sara Jezzabel ?Quote:
Originally Posted by St Germain
Sara JEBESEl Deva,
heheheh
strasan glas,pjevala je i Cradleu, Therionu,Mortiisu....
al da je riba i nije
sve je stvar ukusa :)
24. maja izdaju 2 albuma:
Sirius B
Lemuria
therion ili orbituary ?Quote:
Originally Posted by St Germain
pa da li je riba, ne znam, vidio sam par fotki, udaljenih, pa se nije vidjelo jasno. aj potrazicu po netu pa cu komentarisati :)
Quote:
ona cura je krajnje antipaticna
sve je stvar ukusa :)
Therion izdaje 2 albuma
Mislim da Obituary vishe i ne radi (Zadnji album je izashao 1998). Samo neke kompilacije izdaju..
Jebo Obituary, idem ja na Vader u BG... :lol:
Evo malo sam se raspitao (bolje reci ceprkao po netu) i vidio sma da se ne radi o istoj pjevacici Therion-a, jer nisam mogao da vas skapiram da vam se ne svidja :)
Na pjevacicu koju sam ja mislio jeste MARTINA ASTNER(i mislim da samo na Vovin` pjeva), koja im pjeva uzivo!
Inace ima svoj solo projekat sa gitaristima Morbid Angel-a >Bend se zove ALAS. Interesatni su, pa ih skinite odnekle...
ps. ne dirajte mi Obituary :)
ljudi masu smo se odaljili od teme
Veceras su 20:05 bice prikazan koncert Nightwish-a, koji mozete pogledati na drugi kanal 8)
hvala sto si to podijelio s nama kolega :)
sponzor koncerta je cika Scythe aka Djordjevic
Roger that Mengesh 8)
eee i drugi put :)
Konc Nightwisha na drugom kanalu drzavne televizije , da, smilovali su se.
Boze opet mi se tresu koljena uz ... ``the sheltering shade of the forest, calling calming silence...``
A tek kad Tarja stavi nogu na zvucnik pa onda svi troje pocnu da mlade kosama...
mama mia :hardrock:
ma koncert je super.......probacu ja da donesem josh kakvih finih koncerta pa da gledamo na televiziju....... 8) .......ali najvishe me smorio basista koji je headbangovo samo punih 2 minuta od chitavog koncerta.....
ove ostale necu ni da komentarishem, totalno precizan bend..nema shta...
P.S
STAY METAL!!!! :hardrock:
Quote:
Originally Posted by bubby[Y
Quote:
Originally Posted by Scythe
jeeeeeeeeebote, zasu, ovde se mentalni klistir namece kao nuznost.
A sta, ti ne bi ironiju prepoznao da ti opali samar ?
:hardrock:
da nije to slucajno najava koncerta Nightwisha u CG ? :)
a da nije ko slucajno snimio to na cd, ili ako vec neko ima da mi javi na pm. i dvd se racuna normalno.
Ajd sad neka toga, da te ja ne smorim. :DQuote:
Originally Posted by Scythe
Koncert ce se reprizirati u dogledno vrijeme, i nece biti kidanja.
Kakva je zainteresovanost da se nastavi sa ovakvom praksom.
Nadam se da ce se postici dogovr sa urednikom da se koncerti daju bar na svakih 15 dana, ali jos ga treba ubjedjivati.
P.S. Scythe, stari, mislis li da cu ja to pustiti ovamo sto ti doneses a? 8)
Momci dobro smo hvala na pitanju, ali jos je rano pa se metalci nijesu probudili inace je zainteresovanost velika .
Ja ovo u ime sebe i Nightwisha :]
pa normalno, stari, mi cemo da edukujemo ovu djecu i ljude, a ne jebeni PINK!Quote:
Originally Posted by Ahriman
...i tako!
ma slusajte vi bre ovo... :P
http://www.centurymedia.net/album-co...adeadworld.jpg
Raspitacu se kod ovih mojih ako ti treba, mada je snimak vjerovatno losiji.Ne obecevam nista.Quote:
Mada ni koncert nije bio nista posebno, to be truly honest.
recite grbi da pusti nesto komercijalnije, nego nightwish, drugi put ...
Ja mislim da bi bilo dobro da pustite Metallicu sa simfoniskim!Quote:
Originally Posted by Zub
to ide sledece, ja i grba tiliti pack Ahriman smo unaprijed dogovorili koncerte.....znachi Metallica S&M.......Quote:
Originally Posted by UndertoW
P.S
Ahriman i ja bi voljeli da znamo kolika je zainteresovanost kod ljudi za ove koncerte??