Pjesma se zove Sa dušom od kamena i Perper je pjevao u u Budvi 2000-e. Pozdrav
Printable View
Pjesma se zove Sa dušom od kamena i Perper je pjevao u u Budvi 2000-e. Pozdrav
ova ti je poslata a sto se tice perpera ne bi ti znao
Imam pjesmu i pokusacu da je posaljem a da li cu uspjeti , to je druga stvar ako me ko ne preduhitri u medjuvremenu ... A koliko sam mogao da vidim nisi dao mail a bez njega necu moc ni pokusat' ... :smile: Koji ti je m@il ?Quote:
Originally Posted by Avatarus
Ti znas da bi je rado poslao jer je imam ali pjesma Ljubav od Perpera koju ja imam zauzima vise od 8 Mb a kad sam se mucio po cijeli dan da posalje jednu od 3-4 Mb onda od 8 Mb nema sanse ali opet , I'll try !Quote:
Originally Posted by BLeNtaVi
Ovi kojima treba Perper a ne dobiju ga do ponedjeljka neka mi se jave na pm, pa cu poslati ;)
Ima li neko mp3 sa onom cuvenom recenicom Slavka Perovica: Postojace Crna Gora, dok je sunca, itd....... :respect:
Stavio bih da mi tako zvoni mobilni. ;-)
Ako neko ima neka mi posalje na mail.
Hvala!
imas na sajtu www.blogovanje.com/Montenegrina :)
Ovo je momak napisao u odgovor na moj post koji sam ja kasnije prepravio jer sam otkrio da se pjesma zove Ljubav - on vjerovatno misli da se zove "Sa dusom od kamena"Quote:
Originally Posted by Fidel Castro
Axa, ok ... Onda sam ja pogresno shvatio , posto imam obadvije pjesme ... Vec sam par puta pokusao da je posaljem ali zauzima 8.5 MB a jedva mi stigne i do pola... Najvjerovatnije je da ja necu uspijet da je posaljem pa ce to odraditi Adrijana...
Fidel, nemoj preskociti da me prozoves :D
Ostavite mi na pm mailove i pjesme koje trebaju od Perpera, jer nemam zivaca da ''rovim'' po topicu :)
Ovi kojim saljem vec trecu pjesmu ce da dobiju i racun :)
Hvala! Apsolutno si nemoguca! :yipiiii:Quote:
Originally Posted by apsolutno_nemoguca
Evo se Blentavom salje Perper :)
Hvala,
mada je momak bio u pravu :mrgreen:, ja sam ustvari trebao SA DUŠOM OD KAMENA, ali i je ova odlicna. Apsolutna, please ;) [email protected]
Ahahahahahahahahahaha ... sa sve rachunom, definitivno :D Salje se ...
mille grazie!!! :)
Posalji mi ti sto sam trazila na pm, pa fala ostavi doma ;)
Ima li neko mozda "Lud - Ghetto riba"? :) To je sa 'Mi nismo andjeli 2' soundtrack-a.
Alabama - Red River
E-40 - To Da Beat
Blentavi, vazda hwala :)
Hocu i ja Red River pa ko bude slao E1 nek me metne u CC :)
od Colica - "juzhnjaci" ima li iko to ?
Quote:
Originally Posted by Iz_dana_u_dan
Imam ja, i poslacu ti malo kasnije, ako je u medjuvremenu ne dobijes....Koja adresa?
red river poslata oboma. To da beat - jos nista, kao ni ove druge trazene :cool:
Usher - Caught up
[email protected]
E 40 - To da beat - pronadjeno i poslato :mrgreen:
sreca vasa te sam jos u ove Amerike, sad kad dojdem doma ima da odmorim i od nje i od vas :grin:
platicu ti ja da ostanes tamo :D
doplaticu i ja :)
a da mi neko posalje pjesmu? :grin:
A ti ne umijes sam da je trazis ... Eo sam na Google naisao na prvu adresu i izbacio mi je link pa sam provjerio i moze da se skine bez problema... ;-) Lijen li je ovaj nas narod... :razz:Quote:
Originally Posted by BLeNtaVi
http://www.mp3000.net/?val=show&link=180
A ko je odje trazio, nasao i poslao zadnjih deset trazenih pjesama??? Ja da sam uspio da je nadjem ne bi je trazio odje ;) - bice da se nisam potrudio :D. U svakom slucaju hvala.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! dodje mi da vrisnem!
pade mi hard disk (dok je radio), ode 100 gb u 3 lijepe materine :trashcom:
sve zajedno sa muzhikom. Mozete mislit kako se sad osjecam... :mad:
bilo mi je drago druziti se s vama, nece me ovaj topic gledat vise!!! :hammer:
:( jbg... znam taj osjecaj...
ja i dalje stalno provjeravam da li neko nesto trazi - ali nesto su se utishali svi...
Pa evo ja da pitam da nema ko slucajno pjesmu: Marcelo - Suze?? ako ima moze li je poslat na [email protected] ...
Da nema neko "Pogledi u tami" od Sergeja?
@Manager: daj mail !
Nabavljena.Ali hvala u svakom slucaju.Quote:
Originally Posted by {-_-}
Imate li soundtracks filma "Kill Bill" ("Bang, Bang", zvizdukanje ;) ....)
[email protected]
Imam.saljem.
Tnx,
Pozdrav
je l' mogu i ja da dobijem tu pjesmu iz kill bill-a ?Quote:
Originally Posted by AisaJ
na [email protected] ?
Halid Beslic - Jabuke Su Bile Slatke - ?
Saljem obje.Quote:
Originally Posted by {-_-}