Uhhh jedva cekam da se stadion zavrsi pa da budu pune tribine :)
Printable View
Uhhh jedva cekam da se stadion zavrsi pa da budu pune tribine :)
Pune tribine????? Nastavak slijedi:
IGOR BURZANOVIĆ, MILAN PUROVIĆ, NIKOLA VUJOVIĆ I DAVOR MARAŠ ODLAZE IZ PODGORICE
Budućnost ostala bez napadača
Podgorica - Završen je nikad kraći ljetnji odmor, fudbaleri Budućnosti ponovo će na teren - strateg “plavih” Brano Milačić danas će izvršiti tradiconalnu prozivku, saopštiti plan i program priprema za novu sezonu, nekim igračima produžiti odmor, a sa ostalima započeti pripreme za Intertoto kup. “Plavi” će pod Goricom trenirati do 9. juna, a zatim se spustiti do Bara, gdje će boraviti do prve utakmica prvog kola Intertoto kupa protiv Valere na Malti 18. ili 19. juna.
Kako, međutim, stvari sada stoje, Budućnost će prvu sezonu na međunarodnoj sceni nakon 10 godine započeti u znatno slabijem sastavu od onog koji je završio prvenstvo - na pragu odlaska iz kluba su, naime, kapiten Igor Burzanović, Milan Purović i Nikola Vujović, igrači koja su ukupno postigla 25 golova za Budućnost prošle sezone (od 37).
Milan Purović je definitivno odlučio da ode, danas se neće pojaviti na prozivci, a narednih dana treba da se odluči između OFK Beograda i Crvene zvezde, navodno i Vitesea (Holandija) i Gimaraeša (Portugal).
Slična je situacija i sa Vujovićem, kojem takođe ističe ugovor, a koji bi, za razliku od Purovića, trebalo da se pojavi na prozivci, doduše ne i da trenira sa saigračima. Za njega je zainteresovana poljski prvoligaš Visla iz Krakova, kao i nekoliko grčkih prvoligaša.
Najzamršenija situacija je sa kapitenom Igorom Burzanovićem, koji se neće pojaviti na prozivci, jer se trenutno nalazi u Torontu sa reprezentacijom Srbije i Crne Gore. Kapiten ima ugovor sa “plavima” još dvije sezone, a prema nezvaničnim, ali vrlo pouzdanim informacijama, za njega je ozbiljno zainteresovan jedan poznati evropski klub, koji će naredne sezone igrati u Kupu UEFA, a ponuda je, navodno, takva da pod Goricom definitivno neće moći da odole.
- Ima dosta ponuda, nekoliko vrlo konkretnih, i nadam se da će se sve završiti povoljno i za mene i za klub - kazao je Burzanović.
I Davor Maraš je na korak od odlaska iz Budućnosti. Za njega je zainteresovano nekoliko klubova iz inostranstva. Kako saznajemo, zatražio je ispisnicu, i gotovo sigurno će je i dobiti.
Pošto je Ivan Bošković i dalje povrijeđen, izvjesno je da će Milačić (ukoliko se najave obistine) za prvi meč Intertoto kupa protiv Valete moći da računa na napadače koji zajedno imaju svega nekoliko prvoligaških utakmica - Sekulića i Zvicera.
Dje ste ****e varvarske...salu na stranu interesuje me vase misljenje o Purovicu i Burzanovicu,jesu li zaista tako dobri kako se prica posto cujem da bi trebali preci u Zvezdu narednih dana
Procitaj novine i makni se odavde
Nadji onaj stari topic o vaterpolu i prebaci tvoj post.
Onda cemo na istome moc komentarisat prelazni rok. ;)
wrhhhh..najjjverovatnije cemo biti 1 u grupi...bolje da nas je u grupi zapala madjarska pa da ne mozemo da se sretnemo nego samo u finalu..to bi bilo dobro...ali nema veze :)
jeli bogati kad dolazi ovi deportivo ?
Znaci momci su ovo odradili bez problema. Evo sta sam nasao po sajtovima sa malte:
Sa www.maltasport.com :
18 June
Premier League News
SEKULIC HITS HAT-TRICK TO CRUSH VALLETTA
Radislav Sekulic destroyed Valletta with a hat-trick to help FK Buducnost Podgorica to a convincing 5-0 win in the UEFA Intertoto first leg first round at Hibernians Ground, Corradino on Saturday.
Valletta opened straight on the offensive but it was FK Buducnost Podgorica who went into the lead from a defensive blunder from which Nikola Vujovic shot past the Citizens goalkeeper Sean Sullivan on eight minutes.
From here on the Serbian & Montenegro side took control of the match into their hands and eight minutes later it was 2-0 when Vujovic crossed to Radislav Sekulic who dribbled past Massimo Grima before beating keeper Sullivan for the second time.
On 31 minutes the visitors increased the lead once again when Nikola Vujovic scored his second and his side's third.
In time added on FK Buducnost Podgorica could have added another when in a fast counter-attack Mirko Raicevik saw his shot hitting the crossbar with keeper Sullivan beaten.
After the break the visitors continued were they left in the first-half and in fact on 70 minutes they made it 4-0 through Radislav Sekulic, with the same player grabbing his hat-trick of the evening when scoring his side's fifth, seven minutes later.
The return match between Valletta and FK Buducnost Podgorica will be played on Saturday, June 25 at the Pod Goricom Stadium, which has a capacity of 15,000.
Referee: Brian Lawlor
By: Keith Cachia
Photos by: www.stephengatt.com
© Copyright - 2005
Slika 1
Slika 2
Sa www.maltafootbal.com :
Buducnost too strong for Valletta
Three goals in the first half paved the way for FK Buducnost Podgorica to register a most comfortable 5-0 win over Valletta in the first leg of the UEFA Intertoto Cup first round at the Hibs Ground.
The team from the capital of Montenegro proved to be too strong for JJ Aquilina's side and are now set to meet Spanish side Deportivo La Coruna in the second round of the competition in two weeks' time.
The difference between the two sides was soon evident with the visiting side taking the lead after eigth minutes with a diagonal shot by Nikola Vujovic which beat goalkeeper Sean Sullivan.
Buducnost doubled the score on 16 minutes. Sofranac advanced on the right and crossed. Radislav Sekulic controlled the ball, rounding a defender and placing the ball at the back of the net.
The score was 3-0 on 31 minutes with Sekulic avoiding Massimo Grima's marking, serving Nikola Vujovic on the left who hit low past Sullivan.
In the second half, Valletta could have reduced the score with substitute Anatole Debono testing Vujadinovic with a fine shot on 58 minutes and the same player concluding just wide ten minutes later.
However Buducnost scored the fourth goal on 70 minutes with Burzanovic sending Radislav Sekulic through and the latter advanced before beating Sullivan with a low shot.
Sekulic completed a hat-trick on 77 minutes when off a cross from the left, Lakic headed the ball in the direction of Sekulic whose first attempt hit the crossbar. However he found no difficulty hitting home off the rebound.
The second leg will be played next Saturday at the Gradski Stadium in Podgorica.
VALLETTA: Sean Sullivan, Kevin Cassar, Massimo Grima, Brank Nisevic, Rennie Forace, Jonathan Bondin (81' Stefano Grima), Keith Fenech, Milen Penchev, Chris Camilleri (46' Anatole Debono), Ian Zammit, Mark Galea.
BUDUCNOST: Miroslav Vujadinovic, Risto Lakic, Peter Vukcevic (76' Milos Lakic), Goran Perisic, Ivan Carapic, Mirko Raicevic, Mirko Raicevic, Nikola Vujovic, Nenad Sofranac (64' Goran Burzanovic), Radislav Sekulic, Marko Mugosa, Bracan Popovic (46' Nebjosa Dordevic).
Referee: Brian Lawlor (WAL)
Photos: © www.stephengatt.com
18/06/2005 19:54:32
Slika 3
Slika4
Galerija slika
vec moram da planiram mijenjanje smjene za naredne subote :D
SCG ubedljivo protiv Amerikanaca
Vaterpolo reprezentacija Srbije i Crne Gore pobedila je SAD 10:4 (3:0, 2:2, 1:2, 4:0) u 3. kolu Grupe B kvalifikacionog turnira za Svetsku ligu koji se održava u Beogradu.
evo i da kazem da smo i dobili nemce 15-4(po chetvrtina neznam ali smo ih razguzali.
bane napravices konfuznim ovaj forum, ostavi sve vezano za vaterpolo na jednom topicu...
Koliko li placaju ove moderatore? :D
isto koliko i tebe :D :P
Kefalo ne znam zashto bi bilo konfuzije !!! Ali imash pravo za ovaj topik moglo bi da se stavi samo Vaterpolo pa da se na njemu pishe sve !!!
Posrasmo Se Sinoc U Italiju Sudije Neka Su Zdrao Samo Kako Su Sudile Mislim Da Je Vakat Da Uzmemo Prvo Mjesto Na Svetsko
Quote:
Originally Posted by tastatura
i ja mislim da bi tRebalo da uzmemo 1 mesto na svecko,
http://www.uefa.com/magazine/news/Ki...Id=311067.html
evo ko je TEAM OF THE WEEK !!! hehe
SVAKE NOCI ,SVAKOG DANA ISPIJAMO PIVO,PUSICE GA PUSICE GA NAMA DEPORTIVO
Danas(subota) u 20.00 Buducnost-Valeta.Ko nije kupio kartu neka gleda preko tv-a :smile:
CZ - FCF 0:2
FCF - "super lo$" Depor 2:1
-
SAMO VAS POSMATRAM!!!
Vala Varvari nije vam trebalo ovo kamenovanje autobusa sirokog brijega nista :roll:
Vala Varvari nije vam trebalo ovo kamenovanje autobusa sirokog brijega nista
Ko si ti? KO stoji iza tebe :)
Ja sam Milos. Iza mene ne stoji niko do ja.
Kakvo ti je to pitanje?Ko si ti?
Sta fali malo ipak su dosli u Podgoricu... :D
jes...moramo se otarasit krsa...previse ih imamo.. :)