U PONEDELJAK RUSENJE KAMENIH KUCICA KOD VELIKE PJACE A U UTORAK UKLANJANJE 107 OGRADA U ZAGORICU DODJITE DA SE LUDO ZABAVIMO :lol:
U PONEDELJAK RUSENJE KAMENIH KUCICA KOD VELIKE PJACE A U UTORAK UKLANJANJE 107 OGRADA U ZAGORICU DODJITE DA SE LUDO ZABAVIMO :lol:
jesam li ja ovo jedini nestrpljiv u vezi ove zurke ili... :D
Koji je onaj DJ Gile smarac....
o ukusima ne treba raspravljati...
Subota vece 04.12. - marfi pg - svirka - Udar,Punkreas,Postmortem - Ajmo u manite! - ulaz+dozivljaj=1.50eur.
AJMO U MANITE!!!!!!
Ma sve je to Ok, ali mi je mnogo teska muzika koju on stapu. Doduse, cijeli grad nema 2-3 krstena DJ. Vazno je da oni licno uzivaju, a to sto narod bleji u njih, nije bitno. Uzmi na primjer onog malog iz Kube. Ono je strasno.Quote:
Originally Posted by kefalo
Ja bi preferirao kontinuiranu (bolje no kontaminiranu) polemiku oko ovija problema.
u svemu ovome ti je najbitnije sta?! diiiiiiiisanjeeeee
nema polemike ovdje, polemisat cemo nakon zurke na forumu muzika :)
ali pazi: zemo :DQuote:
Originally Posted by kefalo
Klub Manija, Baha team i ovoga puta studenti Gradjevinskog Fakulteta su rijesili da za vas organizuju docek Nove Godine mjesec dana ranije. Za one koji zele da znaju vise :
http://www.cafemontenegro.com/index....t&id=14845
svirka najavljena za sjutra vece je otkazana.
drugi cemo dan u manite
:roll:
niko ne pomenu night shift u greenWich...
a kad pocinju u 12,majku im :?
Zurka studenata Prava i Ekonomije i Baha teama u Maniji veceras tj srijeda vece. Pocinje u 22.Kratko i jasno ;)
kad je to?!?Quote:
Originally Posted by audio_slave_fcf
and where the **** is greenwich? :lol:
grinich,zobla
kod zulu-a
bem te nepismenog :D
i mislim da je bilo :|
jes' bilo je prekjuce, reche mi Momo maloprije.Quote:
Originally Posted by Miss_Lucifer
Nisu nikoga zhivog pustali sem "stalnih gostiju".
Njih 7-8 je bilo kupilo karte, doshao gazda, vratio im pare i otjerao ih kuci.
Podgorica.
a vala ne mogu ni poslije dnevnika počinjat! 8)Quote:
ma da... :|
Subota,11. decembar,DOOM NIGHT
Marfi
Whited Tears(niksic) i promocija demo snimka
Consecratyion(Beograd)
Consecration sjutra u MArfiju.
Pocetak u 20:00, ulaz 2e
www.consecration.cjb.net
rekoshe da je smor bilo...
:D
Kad krece elektromotorni za BAr?
ko god da je to rekao nema blage veze niti slusha to sto su Withed Tears i Consecration te noci svirali. Ali ok.Quote:
Bilo je malo ljudi, sto me chudi (svega 70 njih).
WT su bili dobri, i puno su se popravili u odnosu na prethodne svirke. Posebno Sasha(vokal).
a za Consecration...
Sta da kazhem. Bend koji je dokazao da CG bendovi (svi zajedno) ne mogu da se porede sa ovim bendom, za kojeg je mozda culo 10-15 ljudi koji su dosli, od chega ih je slusalo svega 3-4.
Ne znam da li su ocekivali neke amatere, ali to svakako nisu dobili.
Komentari/provokacije/zajebancije iz publike ( i reakcije benda na iste) su opet dokaz da vecini CG 'rokera' i 'metalaca' fali ono sto imaju nashe kolege gore, i da zivimo u dva potpuno suprotna svijeta. Nama, moji dobri ljudi, fali kultura.
Poslije svirke smo otisli u Fuka Djusla...
Ja sam bio tamo do mozda 1:30 - 2:00, a oni su valjda ostali chitavu noc.
O Marfiju ne bih trosio rijeci(a ni vrijeme).
Lokal se bukvalno raspada, nema grijanja i svirku ne mozes propratit' bez jakne.
Mozes slobodno otvoriti i kisobran, jer iako je potpuno vedro nebo, kapi sa krova (valjda od kondenzacije) padaju "200 na sat"...
Kome je bilo dosadno, mogao je gledati i zvijezde kroz rupe na krovu.
...The memory remains...