strancima se to radi, kao i nama gdje god da odes, uzmu dokument odes uplatis vrate ti, da ne bi pobjego iz zemlje, u suprotnom ako ne das, moras kod sudije za prekrsaje za strabnce, pa ti ode dva 3 dana u nepovrat po mupu
Printable View
strancima se to radi, kao i nama gdje god da odes, uzmu dokument odes uplatis vrate ti, da ne bi pobjego iz zemlje, u suprotnom ako ne das, moras kod sudije za prekrsaje za strabnce, pa ti ode dva 3 dana u nepovrat po mupu
Pa poljubi me, ko ti brani?
Pa ovi znaju da ti oduzmu vozacku, saobracajnu ili nesto dok ne ides u posti da platis...
Yeap.
Ja sam bio kod sudije za tesko prekoracenje. I vratila mi je vozacku (US) cim je vidjela priznanicu od 100 keka...
ja sam sokiran da si ti napisao tesko prekoracenje, omg fabia what happened to you ? kolko 20 preko limita od 30 u neke radove? ; p
104, kod Castellane (da se razumijemo, 104 preko limita, ukupno 144).
Nove gume, aj reko da probam kroz te krivine, a radar ugasen...
fabia zabrinjavas sad ;) hehehehehehe
i ja sam zabrinut, ne lici mi ovo na njega.
fabia gone wild ;))) mora da ga je vrucina strefila, sunce prokleto da je .............
Vi stvarno mislite da ja imam ciglu ispod pedale gasa.
ja sad zaisto ne znam sto vise da mislim ;)
mozda ne cciglu, ali definitivno imas neku nevidljivu silu, sto gura taj gas otpozadi
:(
Mada ovo je bilo u februar, ne sad...
Ti vozis brzo, ha?
Ti stvarno jedes musice i slicne zivotinje.
Svaki put ti policija blokira put da bi ti vozio na max...
A znas sto je ta nevidljiva sila...
Nevidljiva sila = ful cista BIMMA, 16 stepeni unutra (zimi preko 40), D, tankeri ful, Karleusa, na somu i dvesta rpm...
Takav ambient ne daje da stiskas gas, jednostavno volis da ti trip traje sto duze.
pa sto ti bi da poletis do 144km/h? losa neka pjesma? klima ne radi? karelusina losa pjesma? wtf
Nove gume, nove gume i S krivina + kisa...
:*************************************************
Evo sta sam ja napravio prije 2 mjeseca. Preticao na punu tj-bila sitna isprekidana za skretanje - prikljucenje vozila na put.Ucinjelo mi se da je isprekidana i kad sam poceo preticanje vidim ja policajac
trci da me zaustavi.Rekoh nisam vidio /ovo-ono .kaze necu ti uzet vozacku ali ti prijavu moram napisat. tako mu ja dam podatke ali mu i dam pogresnu adresu(zivim privatno pa mi se omaklo pogrijesim broj :) . pitanje -sta sad? oce li me cekat kazna kad budem htio da produzim registraciju?
danas put NK pretkoh 3 auta u koloni, nisam se imao dje ubaciti iza drugog vozila jer se u auspuh ubacio ovome bio, i vidjese mi nasi mili iz passata, sve je preko isprekidane bilo, cak ni brzinu nisam prekoracio i uzese mi je nisu htjeli da cuju nista
vozacka mi treba jer ubrzo idem u budimpestu postoji li nacin osim "veze" da se ubrza da podjem kod sudije za prekrsaje da mi presudi i uzmem vozacku nazad ili slicno nesto?
Zato ja vama kazem, izvadite jos jednu vozacku (imate dvije) i jednu medjunarodnu, i mirni ste.
Inače. menE su napisali 30€ kaznu umjesto 20 jer sam išao 27kmh preko ograničenja prijeD neki dan :finger: Platio sam :finger: Drugi put ću mać zadnju tablicu :lol: