click settings :)
Printable View
Tačno ono što sam htio reć.Kad otovrim prvu stranicu mozak naprosto počne da vrišti 'zatvori to ******'.
Prošli je bio mnooogo pregledniji,i nekako si imao utisak o nekom redu,o tome da se ne radi samo o gomili tek tako nabacanih postova,da ljudi pišu sa nekakvim smislom.
Znam da će se vršit ispravke,ali ne nadam se bilo čemu.Znam milion foruma koji imaju ovakav,potpuno dorađen,skin i prije bih zalutao u mrtvačnicu nego na njih.Ne znam,nekako je stari skin imao taj osjećaj topline,***** li ga,nešto neopisivno,bar za mene.
Need2rocku se promjene ne sviđaju,Need2rock biti tužan.Need2rock hates fucking 'new age'.
aj napravite da mozemo da stavljamo animirane smajlije. znaci neka dimenzije za avatar ostanu iste, samo da mozemo animirane da dodamo
Slicnu pricu u vezi izgleda sam slusao kada smo 2004te presli na phpbb i 2005 na vBulletin. Imate pravo biti nezadovoljni, ali dajte malo vremena da se ubaci neki novi skin i da se postojeci doradi. Forum jos obradjuje stare postove i topice, ali mislim da ce situacija normalizovati vec sutra. Po meni je trebao da ide ovaj update zbog probijene sigurnosti stare verzije softwera. Bili ste svjedoci da je neko provalio password i koristio tudji nick mjesecima, ucestalom javljanju spambotova, dobijanjem spam PM i sl. Dajte malo vremena i da se oko privikne.
apsolutno..
strpljenja, bice sve kako treba..
jedno pitanje: postoji li mogucnost da se aktivira opcija da mozemo da vidimo sve primljene reputacije?
Slazem se sa forumasima, i pored svih prednosti koje navedoste ovaj je mnogo vizuelno losiji, nije se problem navici na novi, nego odvici od starog.
Samo bih predlozio jednu izmjenu. Da izmijenite slicice za obavjestenje o novim porukama u forumu, jer je malo teze "za oko" napraviti razliku da li u datom forumu ima novih poruka ili nema. Nadam se da ste me shvatili
izvinjavam se, ocigledno sam se lose izrazio..
idemo, raz 3:
da li je moguce podesiti opciju da mogu da vidim sve reputacije koje sam dobio od pocetka [pa bio to pocetak od DANAS], mozda cak i postove koje sam ja ocijenio?
To nije bilo moguce ni u prosloj verziji. Moj konacno odgovor: Ne
:D
Moze,imaju u admin panelu opciju da prikaze zadnih 10,20,50 reputacija,pa neka podese 100 npr :D
Izvinjavam se, ocigledno sam se lose izrazio:
Pitanje je vec postavljeno na prosloj verziji foruma, i administracija je odgovorila da je prikazanih zadnjih 10 reputacija sasvim dovoljno.
:D
underline?
Meni je ono ranije bilo preglednije, a i grijeh je smanjivati ovaj sisati logo.
Ovo za logo sam i ja htio da kazem...
pitanje/sugestija ako moze naravno...da se udebljaju slova na thread-ove uopste...znaci ove vec otvorene da budu kao nove kad se pojave,a nove jos deblje ili tamnije jer su boje nekako previse blijede...bar se meni tako cini...
takodje i okvire su preblijede nema jasne granice,moglo bi se i to odradit da malo prakticnije izgleda...
Kako da vidim reputation listu kao sto sam prije mogao klikanjem na USER CP?
settings;)