Au. A ti si mislila da je moj prvi post ispod tvoga tebi upucen. Uopste nije bio tebi upucen. Ja sam se samo komicno nadovezao na Rakunov post o Nojevoj barci velicine Australije. Ti si pogresno protumacila moj post. A ja se cudim sto ti bi...
Au. A ti si mislila da je moj prvi post ispod tvoga tebi upucen. Uopste nije bio tebi upucen. Ja sam se samo komicno nadovezao na Rakunov post o Nojevoj barci velicine Australije. Ti si pogresno protumacila moj post. A ja se cudim sto ti bi...
A Vi ste mislili da se Nojeva barka spominje samo u Bibliji?:D
Nakon Vasih onakvih izjava i zahtjeva, ne brinite, evidentno je o kakvom "nauchnom i obrazovnom" profilu lichnosti je rijech.;)
Hvala Lepo
Ovo je podforum Religija i Filosofija. Temu je pokrenuo vrlo cudan Hriscanin. Na osnovu toga pominjem Bibliju. A vidim ti si neki ekspert u psihoanalizi. Kako si me brzo procijenila i osudila svaka ti cast ni Frojd ne bi mogao bolje. Cekaj da vidim znas li ovo! Na koji broj mislim?
hahahahaha Vi ste toliko obrazovani da ste stekli utisak da je psihoanaliza ostala na nivou Frojda, i da se nauchni i obrazovni nivo lichnosti procjenjuje kod psihologa?:D
Dobro je sto napredujete pa ste shvatili da se na ovoj temi govori o religiji i filosofiji koja zahtijeva od ucesnika sirok spektar obrazovanja i iskustva.:)
Eureka jel'te?:D
U Vasim godinama (ako su to one koje ste naveli u profilu), svaki student fakulteta bi morao da zna o cemu se ovdje pisalo, i bar da navede nesto zanimljivo za opisno preslikavanje. A Vi, ne samo da nemate blagog pojma o chemu se pisalo, ne samo da nemate nikakvo kulturoloshko iskustvo, nego ste se josh primitivno drznuli da Vi ocjenjujete kakav je ko hriscanin (a nemate veze sa bogoslovijom niti hijerarhijski polozaj bilo koje hricanske crkve), vec i zahtijevate nesto?:D (Tu bi Vam vec moje kolege neuropsihijatri sve sa sudskim vjestacenjem mogli da daju relevantnu ocjenu o slobodi kretanja).
Ma dajte molim Vas, to moze samo da prodje na Jaz-u pod legalnom gradnjom na pjeni od mora kod gospodina Kvarnog...;)
Hvala Lepo
Kako je bilo na Malti? Je'l Malta bjese?
A Majo sad bih ja tebe analizirao. Ne bas duboko kao sto si ti mene analizirala jer ja nisam ekspert i ne tvrdim da je moja sazeta analiza tacna ali moram da probam. Ja mislim da ti mislis da si mnogo pametna jer si procitala mnogo knjiga. Ne negiram da si pametna, sigurno jesi. Ali tvoj problem je sto svo znanje vuces iz tih knjiga. Moras da formiras sopstveno misljenje i sopstvenu filozofiju ako mislis da das sebi slobodu da osudis nekog na osnovu 2 posta kao sto to ja i kvarni radimo. Ali ja i kvarni smo druidi. Mada, ni ja ni kvarni ne mozemo da analiziramo osobu, samo forumski profil. Shvatas sta hocu da kazem?
Jos nesto: preozbiljno shvats forumske rasprave. Pazi, nije to zdravo.
Ne mladi gospodine, Vi ocigledno ne samo da nemate pojma o cemu smo pokusali da razgovaramo ovdje, vec ste isto tako drsko preskocili da odgovorite na postavljena pitanja...:)
O ovakvim temama govore oni koji na njih mogu da odgovore u vecem dijelu potvrdno:
Vi ste se usudili da spominjete postavljaca teme i njegova siroka i logichna kulturoloshka interesovanja "procijenili" bez iole vaseg znanja, a ja nisam... :)
O Kritichkom razmishljanju mogu da govore moji studenti, jer su savladali biznis nachin razmishljanja.:) Vi ochigledno ne znate ni to.:)
Gospodin Kvarni zna da "puzi" kad se od njega to zahtijeva, ne brinite za njega, pobrinite se o svom obrazovanju da bi ste se nakon bar 10-tak godina zastidjeli ovih Vasih praznih konstatacija o onome o chemu ne znate nista...Trebace vam vremena... Kasnite previse.:)
Hvala Lepo
Marty, you're not thinking fourth dimensionally!
http://www.threadbombing.com/data/me...vqipo1_500.jpg
ahahahahhaha, please continue..
ahahahah
Biznismenka, patriotkinja, anti-SDP-ovka, neuropsihijatar, ima li nesto sto ti nisi Majo ;) :)
Rasprave na ovom pdf-u poticu odavno, i svako pokusava neistomisljenika da ubijedi da je bas njegovo misljenje i poimanje tacno. Odnosno to rade vjernici, mi ateisti i druidi se samo branimo.
Da li si vjernik?
Da li vjerujes u boga?
Biblijskog ili nekog drugog?
Jes brate Malta. Pih. Zemlja kao zemlja lijepa, tacnije ostrvo i arhitektura. Narod - degenerici. Valjda kako su se zenili i udavali izmedju sebe, na sve lice osim na ljude, odnosno ljude kakve smo mi navikli da gledamo po CG
Sad vidim. Ti si jedna od onih koji misle da je znanje moguce steci samo na osnovu direktnog iskustva. Pogresno. Kao sto je Ronin pitao, objasni relevantnost jer je ja ne vidim.
Ja i ove nase jedva mogu ocima vidjet. Cini li se meni ili ova Maja preozbiljno shvata rasprave na ovom dijelu foruma? Mozda sam ja poludio...
To je samo Vasa projekcija i strah od sopstvenog neznanja o temama koje se ovdje vode. Ocigledan primjer je ova nebiblijska tema i reakcije pojedinih.:)
Ja zaista ne znam kako takvi ljudi sa totalnim neznanjem iz CG uopste mogu da kontaktiraju sa biznismenima koji su Protestanti, Mormoni, Katolici, Budisti, Muslimani, pripadnici priznatih sekti, udruzenja, komunistima itd... Ogranicheni totalno.
Ovo su najnevaspitanija i najgluplja pitanja koje je jedan punoljetan um mogao da postavi bilo kome.Quote:
Da li si vjernik?
Da li vjerujes u boga?
Biblijskog ili nekog drugog?
Imate nesto sa nacistima u rodu ili je samo kucno vaspitanje u tom pravcu? Sta bi ste Vi rekli da vas neko posalje na Novi Zeland, ili bar u neke krajeve ex YU pa i CG da malo prostudirate etnologiju i upotpunite svoja "velika" saznanja o narodima i obichajima?:)Quote:
Jes brate Malta. Pih. Zemlja kao zemlja lijepa, tacnije ostrvo i arhitektura. Narod - degenerici. Valjda kako su se zenili i udavali izmedju sebe, na sve lice osim na ljude, odnosno ljude kakve smo mi navikli da gledamo po CG
Inace kako ide biznis u zoni Morskog dobra?;)
Hvala Lepo
ocu i ja da budem druid. dje da se prijavim?
Svaka tebi cast Majo ali ti si ovome pristupila suvise ozbiljno. Procesljaj malo po ostalim temama i vidjeces da niko ove rasprave ne shvata ozbiljno osim tebe i Ega (vjecna mu slava :D) Druga je stvar kad bi o ovim stvarima svi razgovarali uzivo. Ta rasprava bi izgledala potpuno drukcije. Ali ovo je samo internet forum. Cilj je najecim dijelom trolovanje.
Pa sta radis onda na ovom dijelu foruma? Izvinjavam se ako je pitanje nevaspitano i glupo.
Vrlo lako. U biznisu nije vazna religija niti ce te ko pitat za vjeroispovjest. U biznisu se govori jezikom novca koji svi razumiju. Nema na cemu.
Kvarni ce te uputiti u prihvatanje vjerovanja u kornjacu, rozog slona i kisnog moljca.
Zar je biznis povezan sa vjerovanjem u boga ili bogove ili trave? Nisam to znao, mozda zato jos nisam prosirio biznis van granica CG, moracu malo poradit na tome ;)
Oh, izvinjavam se na rjecniku onda. I sto sam bio direktan.Quote:
Ovo su najnevaspitanija i najgluplja pitanja koje je jedan punoljetan um mogao da postavi bilo kome.
Sa nacistima nemam nista, rodno. Takodje nije u pitanju kucno vaspitanje, moj otac i majka sigurno ne bi izjavili ovo sto sam ja izjavio ;)Quote:
Imate nesto sa nacistima u rodu ili je samo kucno vaspitanje u tom pravcu? Sta bi ste Vi rekli da vas neko posalje na Novi Zeland, ili bar u neke krajeve ex YU pa i CG da malo prostudirate etnologiju i upotpunite svoja "velika" saznanja o narodima i obichajima?:)
Inace kako ide biznis u zoni Morskog dobra?;)
Hvala Lepo
Nidje nisam rekao da su mi saznanja velika. Ne trci pred rudu. Niti sam se osvrnuo na obicaje istih. Osim ako pod obicaijma ne smatras incest, koji je toliko ocigledan na Malti ;)
Biznis gura jos ;)
Iako u nedostatku znanja insistirate na daljem unistavanju teme, odgovoricu, jer je jasno da se i pored velike zelje za razmjenom utisaka o mnogim djelima i nauchnim otkricima - potvrdama itd...mnogi nece vise ni pokusati da diskutuju na ovom pdf-u.
Ucenje i istrazivanje je ozbiljno za svaku inteligentnu osobu koja postuje sebe i svoje odgovorno mjesto u zivotu i u svakom slucaju cini zadovoljstvo razmjene utisaka, vidjenja, iskustava..narocito kad su teme inspirativne i vrijedne paznje. Gospodin Ego je poznat u svjetskim krugovima na mnogim poljima kao kreativac i ne cudi me njegovo insistiranje da na ovom CG forumu izrazi i ostala interesovanja koja su odlika svakog stvaraoca u svijetu.
To sto neznalice iz svoje slabosti nemaju dodira ni sa chim, samim tim elementarnim nagonom da budu vidjeni na pdf-u s kojim nemaju veze - kao sto Vi kazete - tu su da od bijesa - "barbarski" troluju. Sto im je i dopusteno koliko vidim.
Nije nevaspitano pitanje, jer imate vec opravdanje - samo je glupo.Quote:
Pa sta radis onda na ovom dijelu foruma? Izvinjavam se ako je pitanje nevaspitano i glupo.
Malo? Vi ste nerealni optimista.:D
Biznis je na multidisciplinarnim osnovama.Quote:
Biznis gura jos ;)
https://forum.cdm.me/showpost.php?p=...3&postcount=72 Ne bih rekla da sam se Vama obratila sa pitanjima, sem ako Vi niste on, a teshko da bi on mogao biti Vi, sem u nekom obliku sjedinjenja...;)
Hvala Lepo
Za ovo boldovano nemam rijeci. Jesi ti citala njegove komentare uopste? Mislim da se previse furas sto bi se narodski reklo. Diploma koja potvrdjuje akademsko znanje ne potvrdjuje inteligenciju. Nemoj ovo da shvatis pogresno jer necu da kazem da nisi inteligentna. Ali mislis previse o sebi to je evidentno. Svi koji imaju potrebu da se na taj nacin izrazvavaju na forumu da bi pokusali da pokazu neku intelektualnu superiornost su mnogo sumnjivi. Ti si ovoj raspravi pristupila iz potpuno pogresnog ugla i pokusala da se postavis kao neki autoritet jer si neuropsihijatar (bar tako tvrdis ali i ja mogu da kazem da sam astronaut). Mislim da neuropsihijatar sebi ne bi smio da dozvoli da iznosi neke tvrdnje koje si ti ovdje iznijela. Sto me dovodi do pitanja: da li si ti uopste neuropsihijatar? Ako jesi da li si poznata u svom polju? Cini kao da ovakvim ponasanjem trazis neko priznanje. Ovo je pogresno mjesto za to.
Ipak mislim da pitanje zasluzuje odgovor.
Vi mislite da mislite, ali to nema veze sa raciom, zato niste ni shvatili odgovor.
Sto se tice boldovanog, nije valjda da ste i tu iznenadjeni?:)
Da, treba znati sta je sta, inace i na temi koja bi bila postavljena na forumu Boks - Spusten gard Kinsase gdje bi postavljach teme potakao na postavljanje foto... Notorne neznalice bi od drugog postu poceli da postavljaju nesuvislo slike Kinsase i socijalnu problematiku...
Tako je to uradjeno i ovdje, ali Vi ni to necete tj. ne mozete shvatiti...
Hvala Lepo
Koliko ja vidim ti si ta koja nece ili ne moze da shvati o cemu se ovdje radi. Svima na ovom forumu je jasno koji je Egov cilj. I svi smo prisustvovali njegovim konstantnim uvredama upucenim ateistima i njegovim takozvanim dokazima o postojanju boga. Ti si ta koja ne razumije ovu temu i ti si ta koja skrenula pravac teme u provaliju iz koje nema povratka i samo je pitanje vremena kad ce se Hari ulogovat da je zatvori zbog toga.
Ja da sam tako pametna, obrazovana, nacitana, svestrana, produhovljena, sa 5 profesija, dubokim shvacanjem svega bitnog, ......savrsena kao ti, ja nikad ne bi gubila vrime sa ovim budalama, tupsonima, idiotima.... neukima, koji nista ne znaju, a jos manje shvacaju... kao mi.
Tako da ti puno hvala sto si uvik tu da nam ukazes na svaki nas promasaj, neuspjeh, zatupljenost, neobrazovanost i uopce nebitnost naseg postojanja.
FAla lipa, hvala lijepa, hvala lepo PCELICE MAJO, sta bi mi bez tebe.
Pratim ja pisanje na ovom forumu i kao sto rekoh vise volim da citam nego da ucestvujem, jer drskost barbarskog trolovanja je na vrhuncu. Ne znam ko ste to vi koji znate cilj koji ja eto prateci, mogu reci cak - konstantno sa razumijevanjem ove teme na pdf-u ne zakljuchih taj vash klanski cilj?
Kako je to moguce?:)
Vi ste se to nesto mobilisali da spasite nekog od "napasti" - kulturoloshkog sagledavanja i tumacenja koja se navode za one koji razumiju o chemu se pise i zasto se na takav nacin pise? Vi koji nemate blagog pojma o chemu je rijech?:D
Citati koje neki ljudi iznose kao stavke, onima koji znaju ne predstavljaju nikakav "napad" na integritet... Vidim kako je reagovano na ovaj naslov topica i sve je jasno. :)
Gospodinu Egu se ne chudim sto se od sprdnje sa mnogima koristi i specifichnom terminologijom i nacinom izrazavanja koji izazivaju impuls kod primitivaca da pokazu ono sto jedino znaju..
Mi ostali shvatamo o cemu je rijech, pa i duhovito djeluje kako Vi opisaste "sveti rat neznalica trolovanjem" na ovaj pdf.:)
Inace, zbog zanimljive teme gospodina Ega i josh nekih postovanih sagovornika ukljuchila sam se na ovaj pdf.. Ali "ratnici podzemlja sa srpom i chekicem istrolovase i ovu temu...:D
Hvala Lepo