Стварно чудно, кад се узме у обзир да те на том форуму у оквиру тог топика, лик са ником Кркан бодрио са :"petre ustaso, ne daj se " :lolblue:Quote:
Originally Posted by Petar Mrvaljevic
Printable View
Стварно чудно, кад се узме у обзир да те на том форуму у оквиру тог топика, лик са ником Кркан бодрио са :"petre ustaso, ne daj se " :lolblue:Quote:
Originally Posted by Petar Mrvaljevic
Pero,izgleda da si ti od GRAD-a preuzeo ulogu provokatora na forumu "politika".Jedan user je zapazio tvoju visesatnu aktivnost i predlozio te za ban u korist tvog vida.Kako si krenuo nisi daleko od titule.
Hare Rama, Hare Krishna,
Da radiš svoj posao kako treba, ovo bi trebalo da ti bude ideja vodilja:
http://www.crocafe.net/forum/showthread.php?t=10085
Dragi Pero !
Ovo nije forum zamisljen na bazi sirenja mrznje prema ikojoj naciji, tvoju bolesnu mrznju siri po drugim forumima. Ovo je zamisljeno za sve ljude dobre volje, zeljne zabave, diskusije i price...
Tema je zatvorena, a nastavis li u tom tonu, zabranit cu ti pristup forumu.
Ник говори све!Quote:
Originally Posted by iva_kot
Ne mogu da vjerujem da svoju mrznju prema Srbima ispoljava na hrvatskim forumima! I cak su ga ista braca Hrvati ismijali. Kakav primitivizam i zatupljenost!Quote:
Originally Posted by Bond
Isti ti to radis sa nama, Crnogorcima, pljujes po drzavi i narodu sa kojim zivis. Obrati paznju malo na sebe i na svoje ponasanje!Quote:
Originally Posted by phenomenon
Ti nisi Crnogorka i ja takve kao ti sto si, smatram za unazaditelje ove jadne drzave. Idi stopama svog idejnog istomisljenika dukljansko fasistickog pa se provodite po hrvatskim forumima na kojima vas ismijavaju. Zna se ko su "crnogorci" danas poput vas i zao mi je sto to traje 7 godina i sto cete biti jedna od mrlja nase istorije.Quote:
Originally Posted by lovergirl
Reci mi samo od kada ti je tata clan dps-a?
Ja bih samo prokomentarisao ovo "crnogorac"! E pa vidi ja nisam rodjen ovdje a i boli me **** i za CG i za Srbiju jer se nezna sta jevece smece! Ja sam Crnogorac! Ali ne zato sto glasam za mila ili nesto slicno nego sam crnogorac zato sto zivim ovdje zato sto volim ovu zemlju i njenu prirodu koje nema nidje u svijet! A to sto se neko fali kako je crnogorcina a nije u svom zivotu vidio nista ove nase prelijepe prirode i ne vidi dalje od nosa, to za mene nije ni crnogorac!
Pozdrav
Što mi izbrisa post, časti ti?
Izbrisan ti je post jer si quotovao uvrede koje su takodje izbrisane, a cijela diskusija
je uz svo razumijevanje digresija, jako, jako daleko od postavljene teme.
.......O.K.......Quote:
Originally Posted by Hari Krisna
A kad imas obraza sto ne navedes sta je editovano?
Ne vjerujem da uvrede koje ponavljas na skoro svim postovima kucas vec da ih imas gotove pa samo serijski lijepis. Ako zaista kucas, onda cijeni svoje vrijeme i ne kucaj ono sto znas da ce sigurno biti obrisano. Naravno i bolje pamti sta si pisao :)
Hari
Daj nemoj mi bisat postove, no budi baram covjek i ostavi me na miru ja neznam koji ti je ***** u poslednje vrijeme, evo nocas si mi obrisao u 10 minuta cetiri posta, treba da te je sramota od obraza, ja nijesam nikog vrijedjao niti psovao.
U koliko ti se ne svidjaju moje replike ti me BANUJ a ne ovako podmuklo brises mi svaki drugi post, zato sto branim moju Crnu Goru.
Neka brzi do sad si na ovaj izbrisani topic vika da smo svi avetinje!!!Quote:
Originally Posted by Brzi
Branish, od crnogoracaQuote:
Originally Posted by Brzi
Brzi, sumnjam da igdje postoji forum na kojem bi ostalo ono sto je izbrisano. Ne sjecam koji je forumas reagovao tekstom "dje su moderatori", a vecina je uvidjela da nema potrebe odgovarati na psovke i vulgarizme jer ce one biti izbrisane kao i odgovaranje.
Dobro moderatore, zasto sam ja danas brisan na Istoriji?
Ona vasa privatna prepacavanja su daleko od bilo kojih istorijskih cinjenica, a sumnjam da i ti smatras da su bile neke istorijske potvrde.
Ma nemoj, ti ces da odlucis sta je privatno a sta nije. Pa onda bi trebao da izbrises pola foruma, a ne samo mene.Quote:
Sta ocekujes, kad dopustas nepismenima i polupismenima da postavljaju teme a onda se zacudis na odgovorima.
I ako pogledas samo sam odgovorio na vec postojece provokacije koje ti svesrdno cuvas kao tvoje "Istorijske cinjenice"
Kakav bezobrazluk i jednostranost kod moderatora!
Ne znam koji je razog da lazes, ali zbog drugih forumsa objasnenje je da su izbrisana prepucavanja tebe i Regija i ostao je samo post koji daje link izvor informacije....
Zasto ne vratis ili citiras sve sto si izbrisao, pa da vidimo ko laze kad vec optuzujes, LAZOVE!Quote:
:) Stvarno treba vratiti istorijske dokaze:
seerotheenya:
Sto ti je nepismenost, valjda nijesi mnogo star, stici ces!?
ili mozda?
[bseerotheenya:[/b]
On kao izvorni Brdjanin VALJDA zna sta prica!
HAHAHAHAHA!
pa organizvati kviz na koju bi se temu ovakvi dokaz odnosili.
Pa zasto sve ne postiras kako je bilo, nego ovako s brda s dola da sakrijes trag svojoj podmuklosti i jednostranosti?!Quote:
Ako ja odgovorim na postavljenu temu koju ti ne brises, gdje je tu privatna korespondencija? LAZOVE!
Jos nesto,nekolio puta si promijenio sadrzinu moje poruke a da nije pisalo da je poruka modifikovana.
Cenzurises a dobro znas da nemas pravo na to!
to toQuote:
Originally Posted by Crnogorac_Dukljanin
vjecito su ugrozeni kad im se oduzme pravo da ugrozavaju druge