Zamijeni ga nocas onda... Mada ako ne prime gol odlichno ti je to... :)
Printable View
Zamijeni ga nocas onda... Mada ako ne prime gol odlichno ti je to... :)
Ribery je igro vec i uzeo 4 poena mogu li ga zamijenit sa nekim drugim igracem? Oce li se poeni koje taj igrac osvoji dodatno brojat ili se uzima u obzir onaj koji vise osvoji?
Mozhesh da ga zamijenish samo sa nekim ko tek treba da igra... Ako ga jednom izbachish njegovi poeni se brishu i ne mozhesh za tu rundu da ga vratish...
Ok hvala na info. :) Da ne igra ko onaj castrol predictor? Ako igra nek izbaci koju ligu da udjem :) ja uvatio danas x urugvaj
ja imam 3 boda za sad
Neko iz CG (tim Konjine) za sada drugi u ukupnom poretku. Svaka cast.
Bravo za naseg crnogorca :)
E ako razumijem ovo. Sinoc sam makao Gourkuffa iz prvog tima, i stavio kapitena Torresa, i potvrdio izmjene, i sad gledam, on mi i dalje u tim, i dalje je kapiten.
Meni je sve ok radilo... Probaj nocas ponovo...
Vidite li da vas MeDo_Je sve redom zajebava da bi bio prvi. :mrgreen:
Nema Milita :( ... a i Aguero mu ljubavi sa ćerkom pa će najvjerovatnije on zamijenit Teveza...šteta...
Upao u ligu..
ja nisam mogao da zamijenim igrace, ne znam kako vi mozete..
Round 1 - Substitutions Closed
- Substitutions will open at 00:00 South African time.
Pratite ovo i mjenjate kad se otvori. Ne znam samo kako ne mozete..
Ja nisam na vrijeme provalio kako funkcionisu izmjene, pa mi Dempsey i 8 poena ostadose na klupu.
Go Lahm Go!!!
Lahm za sad ima 13 pena a kad se sve sabere imaće još :)
ps:imam i Cacau-a ;)
A kod mene je Lahm kapiten.;)
Na solidnom 8. mestu.. :)
http://img517.imageshack.us/img517/4117/fffnv.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Meni treba jos dosta igraca da igra...
Ja se isto zajebah za ove ozmjene. Nuer, vidic i Ozil su mi na klupu bili. Koliko moze izmjena da se izvrsi? Ako izbacim igraca koji je igrao i dobio pojene brisu li mu se pojeni?
•If you remove a player who has scored points for your team, these points will be lost. The player cannot be brought back into your team until the next round.
***** novine sto pisu svasta za Robbena! Izgleda da nece ni sledecu igrat, a ja u njega skoro najvise nade polagao xD