:shock: Nemoguce :lol:
Zbilja dje da sipamo ako na CMC ne valja?
Printable View
Đe je najbolji dizel u Podgorici?
Svi kazu da BMS i Eko imaju najbolje gorivo. Ne znam, nisam pametan.
NSX, to je 2 mjeseca voznje, iskljucivo CMC-ov plin. Zamisli da nemam filter plina...
Ne znam sad cu vidjet dal jos smrdi ostavio sam ga na parking ispred kuce.....
Ma neee, nije to opasno, mislim, sjebaces diskove i pakne. Skini felme, uzmi cekic i udari cilindar i klijesta, bice bolje.
A najbolje je da otvoris i da poliras cilindre, da stavis nove gumice.
Za ovaj problem nisam cuo jos. Crijeva se mijenjaju zbog toga sto vremenom znaju da pucketaju pa moze da dodje do ovoga:
http://i.ehow.com/images/GlobalPhoto...-main_Full.jpg
Ne smrdi vise,bio sam krug kratki da vidim imal sto neobicno i kocio sam naglo nekoliko puta da vidim ali nista nisam uspio da vidim neobicno...
Vozi onda...
Kad sam ga vodio na mjenjanje ulja i jos nesto su mi rekli da mi je mazetna posla na desnu prednju gumu i da to trebam mjenjat sto prije....imal neke veze sa ovim to mozda ?
Fabia samo da ti pohvalim sve ovo,jer mozda jedan od najpametnijih topica na ovaj CDM,svaka cast i hvala ....
To nema nikakve veze sa tim, ali ima veze sa zglobom. Ako ne mijenjas manzetnu, voda i prasina ce da ti sjebu zglob. Manzetna kosta oko 10 eura i izgleda ovako:
http://www.jadrantrans.hr/images/manzetna.jpg
mozda je i njemu manzetna probusena nedje,
Ne znam, cini mi se da koci normano, tj ne vuce pri jacem kocenju ni na jednu stranu, a vjerovatno bi trebao da jedan tocak ne koci...
opet pitanje: Kroviste mi se malo odvojilo (tj. malo vise), ko bi mi to zasio/zalijepio a da nije skupo? (znaci ne da se mjenja citavo kroviste, samo da se zalijepi, meni je muka radit oko toga)
Nedjo sinanovic kod njega idi i ne brini. Covjek profesionalno radi krovista,dubinsko pranje poliranje, poliranje farova sa profi masinama i jako je povoljan i lako se dogovoroti sa njim.
Dacu ti broj i reci da ti ie Marko Arsovic dao broj (dobices popust) i dogovorite se: 069027278
par momaka sa foruma su radili krovista kod njega po mojoj preporuci i prezadovljni su bili