Originally Posted by
Son Goku MNE
Danas zvao da pitam šta je ovo sa HRT1 i HRT2 što su skremblovani po čitav dan zadnja 4 dana i da li im je to poznato a oni se prave ludi....Dakle potrebno je bilo da ih neko nazove da bi oni vratili kanale koji nestanu jer oni stičem utisak i neprate da li su svi kanali u redu. A ona operatorka mi kaže da od prvog januara uvode dodatne pakete (arenasport paket, HBO paket...) iako je ja za to ništa nisam ni pitao... I još mi kaže da mogu odmah da se prijavim za te pakete iako nezna ni koliko koštaju. Da je sreće dali bi ih besplatno svima barem mjesec dana. A neznam ni kako će ih uvesti kada je uslov koliko ja znam da pređu sa analogne na digitalnu tv, ali operatorka kaže da nije neophodno... Meni je za sada važno da ovi kanali koje plaćam budu svi na broju bez obzira da li ih ja gledam ili ne (tipa MTI koga nema pola godine i za koga svo vrijeme govore da će ga zamijeniti drugim kanalom ili dječijeg kanala d koga nema skoro mjesec dana...) Takođe nisu u stanju da naprave TV Nova da normalno funkcioniše a ne da ton ide nekoliko sekundi ispred slike. Ton na nekoliko kanala je katastrofa, kao da dolazi iz bunara... A svuda se reklamiraju kako imaju u ponudi 60 kanala u šta računaju i ovaj njihov info kanal i ove kanale kojih i nema....:mad: