Isto to i mene cudi po defaultu 15 do 30 dana..
A bogme za Turke cuh samo za presadjivanje kose su dobri.. mada vjerovatno zavisi i od kojeg stadijuma je
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Printable View
Isto to i mene cudi po defaultu 15 do 30 dana..
A bogme za Turke cuh samo za presadjivanje kose su dobri.. mada vjerovatno zavisi i od kojeg stadijuma je
Loše si čuo. I ne posprdavaj se na tu temu jer se dosta građana CG liječi tamo.
Nego da vas pitam, sjeća li se neko od vas talentovanog Ilije Mandića? Sin Andrije Mandiža koji je zapošljen u EPCG Beograd.
Firma posluje sa profitom. Ima ovdje sve iskazano АПР - Претрага евиденције обвезникa финансијских извештаја
Kaže bilans uspjeha troškovi zarada za 4 zaposlena koliko je prijavljeno d aih je bilo da iznose RSD 20.000.000 - dvadeset miliona dinara. Odnosno 170,000 EUR. Podijelimo to sa 12 mjeseci to je 14,166 EUR mjesečno pa sa 4 zaposlena to je 3,541 EUR po zaposlenom bruto. Po ovom kalkulatoru Kalkulator za obračun zarade u Srbiji za RSD 410,000 što je ekvivalent EUR 3,500 neto zarada iznosi RSD 255.000 odnosno 2,200 EUR. Na ovo se dodaje prevoz i još ponešto ali nebitno.
Bilo je tu još RSD 20,000,000 ostalih troškova poslovanja - isto koliko i iznose troškovi zarada, ali to su finese.
Najbitnije je da je EPCG Beograd završila 2024 sa pozitivnim poslovnim rezultatom u iznosu od RSD 9 260 000 odnosno 78,000 EUR.
Suma sumarum, talentovani Ilija Mandić i ostala 3 zaposlena su blago Crne Gore koje na žalost ne može da radi u CG, ali zato uspješno podižu prosjek zarade u Srbiji koji je oko 840€.
A već smo ustvrdili, Milutin je rekao a Milutin ne laže nikad pa ni kad objavi da EPCG ima 100 miliona dobiti na neki nebitni datum u godini a ćuti kad je u gubicima, da zapošljavanje talentovanog Ilije Mandića nije nepotizam, jer ima li pravo Ilija da radi? Ima naravno. A đe će drugo nego u EPCG. Šteta talenat da propada jelte.
11:20 минута.
Блажо Милов Ђукановић је на само једној позицији је добар 18.200 евра.
Суперталенат расточки.
Ne mora se krsiti zakon da bi bio namjesten posao, za sta da ga uhapse ako mu je po vazecem zakonu namjesten posao?
Sent from my phone
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...se-ne-javljaju
A pušti kucanje dok si na banderu,koliko puta ti ponovih...nemaš 9 života ka mačka!
Kad se može uhapsit Simović zbog 5000 krkanluka za 3 godine vala mogu i za blažarinu nać neku ekipu da uhapse.
Ko kaže da mora da krši zakon da bi bio uhapšen?
To su trivijalnosti.
Moji nisu, niti ja imam moje. DPS nisam nikad glasao, a za razliku od tebe pogled mi malo dobača preko zuba i naočara Milutina dobroga.
E da, za ovo etikatiranje moji tvoji i slično, znaš već što ide i kako.
I jedna molba za kraj - upristoji se sa diskusijom.
Voz otišao u Bijelo Polje, vagon ostao u Podgorici, radnik udaljen sa posla
Sam u vozu 1 dio.
Quote:
Voz otišao u Bijelo Polje, vagon ostao u Podgorici, radnik udaljen sa posla
Voz je navodima putnika u stanicu stigao sa tri, a otišao sa dva vagona, pri čemu su putnici ostali u ostavljenom vagonu jer nisu bili obaviješteni
Dio putnika koji su putovali vozom od Bara do Bijelog Polja ostavljen je u Podgorici propustom jednog izvršioca koji je udaljen sa posla i protiv njega su preduzete dalje mjere, saopšteno je iz Željezničkog prevoza Crne Gore.
Iz te državne kompanije su se izvinili putnicima i saopštili da mogu tražiti povraćaj novca za kupljene vozne karte.
"Vijesti" su jutros kontaktirali putnici koji tvrde da su putovali vozom za Bijelo Polje, dok jedan od vagona nije ostavljen u Podgorici. Voz je po njihovim navodima u stanicu stigao sa tri, a otišao sa dva vagona, pri čemu su putnici ostali u ostavljenom vagonu jer nisu bili obaviješteni. Oni su tvrdili da za propust niko nije preuzeo odgovornost, te da im je rečeno da nemaju pravo na refundaciju voznih karti.
"Dana 05.01.2026. na lokalnom vozu koji je saobraćao iz stanice Bar za Bijelo Polje, sa polaskom iz Bara u 5.13h, došlo je do propusta vozopratnog osoblja i to konkretno jednog izvršioca koji je odmah nakon saznanja o počinjenom propustu udaljen sa posla od strane izvršne direktorice, Dragane Lukšić, i protiv njega su preduzete dalje mjere u skladu sa internim procedurama i važećim željezničkim propisima. Izražavamo iskreno žaljenje zbog neprijatnosti koju su putnici pretrpjeli i ovim putem ih obavještavamo da mogu zatražiti povraćaj novca za kupljene vozne karte", navodi se u saopštenju Željezničkog prevoza.
Oni su istakli da im bezbjednost putnika i kvalitet usluge ostaju apsolutni prioritet, te da će se dodatno pojačati kontrolne i operativne procedure kako bi se spriječilo ponavljanje sličnih situacija.
"Izvinjavamo se putnicima zbog propusta i zahvaljujemo na razumijevanju", zaključuje se u saopštenju.
pilo se za praznike dobro
Njegov odlazak sa vlasti je vjerovatno pogodjen za imunitet. U imunitet su gotovo sigurno ukljucene i 'kolekcije satova'. U protivnom bi gotovo sigurno pruzio otpor i imao bi novo desavanje naroda, desavanje komita. Veliko je pitanje da li bi CG institucije imale snagu da se tome suprostave ili bi postali novi Liban.
Sa druge strane Mandiceva poslusnost osigurava se na isti nacin. Svakom svoj dio.
Promijena rezima, stila i kombinacije vladanja je vec vrlo opasna stvar jer se u tom slucaju trese kavez ambasadi 1 i 2.
Mi prizeljkujemo postene ljudi na vlasti cije postenje Crna Gora ne bi mogla da izdrzi. Ni u unutrasnjoj politici ni u spoljnoj.
Оно јесте да је пројекат био тежак и скуп, али оца му, јел могло то да се уради галерија на цијелој Соколовини, а не овако?
https://www.pobjeda.me/clanak/zbog-o...-tara-mojkovac
Ako sam dobro pofata, SPC je preuzela vlast i garantovala lupežima iz dps-a da ih niko dirat neće.
Po ko zna koji put, zasto nova postena vecina ne usvoji zakon i porijeklu imovine. Usli smo u 6 godinu od kada je DPS pao i jos na slobodi…. Toliko o postenju nove vlasti.
Projekat je uradilo CIVIL ENGINEER doo
Direktor Uprave za saobraćaj Radomir Vukasanović je kazao da je vrijednost projekta nešto preko 10 miliona eura.
„Predviđena je izgradnje četiri galerije dužine 330 metara. Izvođač radova je kompanija Intermost iz Podgorice”, kazao je Vuksanović
Paralelno s tim raspisala je tender za izbor najpovoljnijeg ponuđača na osnovu projekta trajne sanacije. Nakon sprovedenih procedura, potpisan je ugovor sa izvođačem INTERMOST doo - Podgorica. Nadzor vrši GRAĐEVINSKI NADZOR I LABORATORIJSKA ISPITIVANJA AD Podgorica.
Cisto firme da ostanu posto ih je sve iznenadilo
*****ri
Sent from my iPhone using Tapatalk
UPOZORENJE !!!!
Dragi moji pratioci u ravnici Zete I Skadarskog jezera prijeti vam poplava jer Albanija ispušta 700m3/s vode i to će prouzrokovati podizanje nivoa Skadarskog jezera večeras i ujutru . Neka vam je Bog u pomoć.