Dobar sut je bio. Steta sto nije lopta usla u gol,sami ćošak.
Printable View
Dobar sut je bio. Steta sto nije lopta usla u gol,sami ćošak.
mali je klasa, i to se vidi. al legitimno pitanje je da li bi bolje bilo da je u ovom trenutku karijere pošao nedje drugo dje bi igrao više
Sent from my iPhone using Tapatalk
Poci ce u januar ili sledece sezone. Vjerovatno neka fiorentina ili atalanta
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
sjajan meč. ovakvo sudjenje ka Inter ima jedino Zvezda u onoj podrum ligi. njima je prosjek jedno 30 penala po sezoni
Oba penala cista kao suza. Thuram jos malo i mice Halanda sa trona.
Kakve Juve penale pravi iz utakmice u utakmicu nevjerovanto.
A u pm, ovaj Jildiz je top class igrac u rangu sa Jamalom, Musialom, Gulerom, to je taj novi talas igraca
Uuu ovi imaju i Mbangulu koji isto spada u taj talas, a on ladno ne igra. Momak je istog kvaliteta kao onaj Belgijanac u City sto isto igra krilo, zaboravio sam mu ime. Ali konkurencija mu je paklena jer je i Konseisao doktorica. Paklenu ekipu ima Juve, samo im spic fali
Vratise se, strasan mec.Gvida ozbiljno pasce
Odbrana Intera prelosa ove sezone...
Sve je zeznuo Inzagi jer NIJE SMIO da vadi Zielinskog iz ekipe jer je momak najbolji vezni igrac na terenu. A on, paradoksalno, ne igra u prve. A ne postoji ekipa u kojoj bi Zielinski sjedio na klupi. Isto tako nema muda da izbaci Lautara iz ekipe nego mora Thurama, iako je Francuz vec sad bolji igrac od Argentinca.
Juve sjajan tim ima, boljeg trenera od Inzaghia al treba vremena malo. Duci mašina, sa pravim trenerom ima da ide jako na 20 golova. Yildiz je sjajan igrač - tehnika, pas, šut, pregled igre. falio im je Koopmeiners, kao i Nico. Douglas Luiz će im značiti.
Napoli +4, a oni tek imaju trenera kojem Inzaghi nije ni do koljena plus zna kako se uzimaju titule. najjači tim eo godinu za godinom i dodje Motta i paf
doktorat Contea. zna od ekipe napravit' mašinu koja gazi kroz ligu. plus nemaju obaveza u Evropi. stvarno bi fora bila da Conte uzme titulu ovom klovnu od Inzgahia. prvo mu je ostavio pobjedničku ekipu a sad da mu uzme titulu.
Milan uzima Fonsecu, a Conte ide na +11
Ibrahimović je pogriješio dosta toga tokom ljeta. prvo morali su nekako Piolia da ubijede. čoek je sjajan trener, uzeo je ligu dje je zaostajao za duplo boljim timom nekih 8-9 bodova. i imao polufinale CL, dje je mogao igrati i finale da je Leao bio zdrav. onda ja stvarno ne znam ko je nekome iz Milana rekao da je Emerson Royal fudbaler. Morata u repki igra nešto totalno drugo.
Najjace mi je insistiranje Fonseke na Fofani, ja sam mislio da je Kante u najmanju ruku, a ono kesa. Napoli nije naivan ni igracki, nece Konte da vodi ekipe koja nema top class igrace. Plus oni britanci na sredini, Neres...
i da, Strahinja Pavlović mnogo bolje izgleda (a i igra) u 352. ovako dje je štoper klasični, mnogo grešaka, nije tolko siguran u pas igri.
Strahinja je pogubljen trenutno ali bice on dobar. Sjecam se prve utakmice stopera Kulibalija za Napoli, pa sprdali su se s njim, pas nije umio da da. Znaci treba malo privikavanje. Sledece sezone je postao najbolji stoper lige. Strahinja to nece biti dokle god Bastoni i Bondjorno postoje, ali neka se trudi [emoji2]
Nikad od Strahinje vrhunskog igrača. Pazte što vam kažem
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Pavlović je borac ali nije on za ovaj nivo.
Još Milan ima dosta "padobranaca" koji nijesu za vrhunski nivo Kalća.
Nijesu loša ekipa ali sumnjam da se mogu za titulu borit.
Momak ima 195cm, odbija se od Lukakua kad od zida.. Bruka kako ga je ponizio u onaj duel
Tu se dobro vidjelo koliko je Lukaku jak,mada je ono po meni vrlo lako mogao biti faul.
Sto se Pavlovica tiče,ni ja ne vjerujem da će imati neku karijeru,evo sad ima šansu u milanu koju ako ne iskoristi teško da može očekivati neki napredak