Ura i pokret za Podgoricu + Pokret za Promjene zajedno na izbore u PG
Demokrate i PES zajedno na izbore u PG
Ura i pokret za Podgoricu + Pokret za Promjene zajedno na izbore u PG
Demokrate i PES zajedno na izbore u PG
Jesi siguran za ovo za PES i Demokrate (neka insajderska info)?
U svakom slučaju bit ce vrlo zanimljivi izbori i vruce političko ljeto u PG....
Čudi me da sujetni Predsjednik Milatovic kojeg je glasalo jel te 220.000 gradjana...ne izadje samostalno na izbore, kad je vec toliko siguran u svoju snagu....
Ovako se priheftao URAi... kao i URA njemu....
Pri tom još pozvali PZP u koaliciju :D:D:D, zamislite kakvi su to mozgovi da pored npr. Preokreta ili CIVISa... oni pozovu Medojevica u koaliciju. U svakom slučaju predvidjam im izmedju 5-7% glasova...ne više od toga.
Ima li ko da kaze ovima iz "pokreta za podgoricu" da su glasove dobili samo zato sto su bili dio PESa. I da je se dodatno samozakopavaju s tim sto bi sa urom.
A ovima iz PESa treba neko da kaze da su glasove dobili da promijene DPS sistem, a ne da ga nastave.
Da mogu glasat u Pg podrza bi Preokret.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Jedino Preokret pominje otvorene liste, vidimo kako se ostali ponasaju i kako vode i grad i drzavu, ali to je obraz svih gradjana koji glasaju takve partije, ako Preokret opet ne bude presao cenzus onda smo definitivno u septicku iz koje nema izlaza, evo da vidimo...
A kako ce preokret proci cenzus ?
Bolje dosad da su imali gradjevinske akcije malo da se oznoje no sto se bave politikom...https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...68c42fb4f1.jpg
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
dobili su zajednički te glasove. i to terenskim radom ljudi od kojih dostina sad nisu niti u es niti kod Milatovića. vedete oba pokreta su baš jaki bivši dps kadar, nije to tajna neka. ako es za nosioca liste bude postavila Mujovića (koji je btw jedan od najboljih ljudi tamo) onda šalje poruku da je Injac slabo radila svoj posao. pogledaj ko su glavni ljudi es u PG. Čarapić koji pljuje narod u pregovorima i koji napada ljude poput Saveljića i ona koja je jedno pet partija promijenila prije es.
što se tiče sistema, lopatama se ubačaju ljudi poslednjih sedmica i samo se štampaju ugovori za stalno. nijedna partija neće mijenat sistem koji donosi glasove. to su puste želje
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ali Milatović i URA, komedija.
Rok za podnošenje lista za izbore u Podgorici počinje da teče 17. avgusta i trajaće do 3. septembra do ponoći.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ojnu-podgoricu
Evo i zvanično Ura i Milatović
Kako će sad i Jadov i Milojko da zloupotrebljavaju potpise za izbornu listu, mogu da se preklapaju pa da naglaišu. Pošto sve partije recikliraju potpise pa na tu foru jedna smrda kao što je Danilović redovno ima više potpisa za listu nego što ima glasova.
Evropski savez samostalno nastupa u Podgorici: Bićemo jedna od ključnih karika buduće gradske vlasti
https://www.cdm.me/politika/evropski...radske-vlasti/
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
URA+Jakov će biti solidno dvocifreni, da ne bude da vam nisam rekao :D
TT
sve ispod 12-13% im je realno neuspjeh
Има ли икакве шансе да се исправи велика неправда и да Дајко буде мајор након избора?
mnogi zagovaraju da on bude na čelu liste
Da li su ti mnogi sada sa nama u sobi?
Ne, čekaju na balkonu trenutno..
Đe ste bagro...
Oćemo li Preokret da probamo?
Ja sam se iskreno najiskrenije bio skoro odlučio da dam glas Evropskom savezu, računajući i nadajući se da će stavit nekog starog SDPovca poput Miodraga Iličkovića ili neku nestranačku ličnost na čelo liste. Čak bih i Borisa Mugošu na mjestu broj dva mogao da progutam, ali nekako on kao nosilac mi je baš previše.
Logika mi je bila sledeća, obzirom da su svi pokazali da su isti, dakle splačine koritaške bez zere principa, skloni trulim kompromisima i etiketiranju svake kritike, onda da makar glasam one sa CG predznakom. Ali opet Boris i SD vibe, mislim da su greška. Da su stavili nekog drugog mogli bi dobiti veći procenat glasova, a i ovako im predviđam solidnih 6-8%.
Ipak, kako je Boris Mugoša na čelu liste, prije svega zbog mentalne higijene glas kako sad stvari stoje ide Preokretu. Ako se i predomislim, otići će ka ES.
PES se prosuo, plus se slizao sa DFom, pa su sasvim zasluženo u slobodnom padu. Jakov je kumovao DFu u vladi, tako da ne, Luka je ok tip ali Dritan se pita tu sve tako da NE, DF i DPS ne dolaze u obzir, Demokrate takođe...
Bemliga, tužna politička scena.
Treba probat Preokret, jedino oni nisu dobili šansu, a ne mislim da su im namjere loše, baš naprotiv.
CG predznak je tu i kod Preokreta, doduše ne onaj sa tvrdim narativom već onaj kakav volim pravi građanski i inkluzivni.
Strah me tog cenzusa, ali kako je prebačio 3.5% u PG na parlamentarne, te kako su se dostina prosuli, očekujem da i to bude kako treba.
ES + demokrate idu
Duško Marković će imati približno koliko Preokret, toliko o Crnoj Gori, Podgorici itd itd
TT
Zamisli morone iz PESa koji će da predizbornom koalicijom sa Demokratama da poruče da su im sve one nakaradne prakse Demokrata, oličene u besprizornom koritašenju i stranačkom zapošljavanju, potpuno ok. I taj potez pokazuje koliko su pogubljeni i koliko ne znaju đe udaraju. Plus im je prvi partner DF. Nerealno.
PES je URA vol.2
Što se Duška Markovića tiče, koliko sam čuo Pośo je svojevremeno dizao onu stvar na sve one hardcore aktiviste i tretirao ih katastrofalno, pa je gro njih jedva dočekalo da ih stari lisac Dule zovne, tako da ne bih se ja puno iznenadio da SEP ima 1-2% više nego što mu ankete daju.
Smije li milatovic da bude aktivan u kampanji?
Kakav trio
Abazovic medo i dzejkob
Za*****ce se u pg sve su prilike
Milatović je aktivan u kampanji još otkad se posvađao sa Milojkom. No i prije toga, samo što je tada kampanjisao za pes.