Кад се прича о плауоффс у било ком спорту, нема јачег од nhl. То је интензитет од 100% од прве до последње секунде.
Printable View
NHL je kanadski, mlb japanski. daj jos jedan.
Све канадско је америчко, а јапанско је Годзила. [emoji38]
jedini koji imaju 4 vezana finala.
teško je bilo biti navijač Billsa tih godina :D ža' im ih je nešto bilo prošle sezone protiv Chiefsa. promašiše FG za OT. ove sezone jako krenuli al ih je Lamar uništio
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako je vjerovati Grinu PG13 nije u Voriorsima jer Kamingu ne htjedose dat.
Najprecenjenijeg igraca koji je u odbrani glup ko k.
Dobro, de...Ne može svako bit pametan, ka Saša Pavlović.
kako sipa Sabrina za sad
propustih prvo, vidim opet 7 skokova u napadu za liberty.
a u ponoc knicks - wolves.
gledah uporedo sa nfl (moram Ravense pogledat :D). Napheesa loša, mada su je dobro branile ovo što sam ja gleda
dodjoše dvaput na -2, izgubiše par lopti, Hamilton pogodi trojku i meč ode. ne možeš baš u finalu na strani bez koša biti skoro 4 minuta
ovog puta stewart pokazala zasto je godinama u top 3, na obije strane terena.
da vidimo sad townsa protiv svojih. randle vjerovatno ne igra.
takodje, onaj uzasno svirani cetvrti faul napheese je prekinuo finu seriju. mozda se moglo do kraja trece jos vise prici. mislim da su dale samo 2 poena za 3 i kusur minuta koliko je bila na klupi nakon cetvrtog.
fino ide ovaj bitniji dio paraleloheadera. dvoznamenkasta prednost posle 1/4.
zato ovaj drugi, iako je randle zardjao kao ograda ispred moje kuce, daje pravu sliku kako ce izgledati sezona.
Ova dva slobodna Nafise su teza bila za pogodit od ove trojke Jonesku.
A proslo mi je kroz glavu da treba u stilu Duleta, pravit faul pa imat sudbinu u svojim rukama.
nerealno... mislim da su negdje izmedju 15 i 20 cistih zicera promasile. i kao sto to u kosarci obicno biva, sledi kazna.
"U vas lokal." - Jonesku
https://x.com/alanhahn/status/1846863923099615358
bas bolno. sve u svemu, poprilicna kopija prve utakmice.
nije joj uzalud Curry idol, jelte. mnogo dobra košarka. wnba je ove godine doživjela stravičan uspon, naravno najviše zahvaljujući Caitlin Clark i Angel Reese
Кавај, батаљуј бро. Не иде више.
u duelu GMokare i luke magika 27-4 u poenima, nadam se da bi samo oni koji pojma nemaju o basketu pomislili da je 27 za fejk MVPja. ucio covek od najboljeg.
Mislim da MVP sve smišljeno radi. Može i 80 da utrpa, ako mu se ćefne.