prošla. :)
Printable View
Je li ko probao Sony-ev PS Portal? I kakav je u poredjenju sa Switch-om? Vidim da po internetu ima raznih komentara, volio bih cuti neko objektivno misljenje nekog ko je imao prilike da proba obje konzole.
PS Portal nije konzola tako da nema sto da se poredi, streaming uredjaj
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Bi, romovi su univerzalni, a zavisi romovi od koje konzole, ali 90% toga retroarch zavrsava, mislim da ga ima na play store ali obicno je masu starija verzija, tako da direktno sa sajta skini apk
Upravo, bez ps5 ne moze da radi. Switch ili Steam deck / rog ally su druge opcije, ali realno switch najbolja opcija
Samo za ps5 nazalost
Uzeh danas i Portal, da i on skuplja prasinu uz PS5, VR2 i Rog Ally [emoji1787]
Elem, uzeh ga jer imam Premium pretplatu, a Portal sad ima mogucnost Cloud gaminga. U sustini, ko ima premijum pretplatu, ne treba mu vise ps5 da bi igrao, vec je dostupno 120 igara preko cloud-a. Za klasicno remote igranje ps5 igara mi je sluzio Rog Ally (preko px play aplikacije), ali to slabo radi van kuce na Telemah internetu u zadnje vrijeme (stalno saltaju IP adrese sa CG na SRB), a meni muka portove bilo otkljucavati i baviti ae podesavanjima. Uglavnom, ovaj cloud gaming na Portalu radi, i to radi odlicno.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Sa kojeg sajta skidate iso fajlove za ps2 ? Probao sam preko retromanie nije neki izbor igara..
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://vimm.net/vault
Jedini sajt koji ti treba
Imas redump torente,vimm je legendaran ali nikad/nikad da se skine
Meni se vala sve brzo skida a i to su iso-i od po 2-3 gigabajta max nema tu puno cekanja
Narode, ima li ko zainteresovan za kupovinu Steam Deck Oled 512gb? Praktično nekorišćen, stanje kao nov, kupljen u Španiji