Krenuo ja na plivanje parkiram se, ide zena srednjih godina i dva lika s njom, veli ovo nije vise pitanja dps ovo je pitanje drzave ,kad se ne prosuh ispod kola sunce ti ebem
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Printable View
Krenuo ja na plivanje parkiram se, ide zena srednjih godina i dva lika s njom, veli ovo nije vise pitanja dps ovo je pitanje drzave ,kad se ne prosuh ispod kola sunce ti ebem
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Siguran sam da ce se u narednom periodu o toj Jeleni pisati dosta, tako da ocekujem skroz korektan odnos njenih kolega, u kolegijalnost ne sumnjam.
No obzirom da se vecina njenih kolega provuce "koncern Vijesti" u svojim razglabanjima dobrog i loseg, pitanje glasi da li bi se sto promijenilo da je ta Jelena novinar neke druge medijske kuce?
Naravno da bi - zavisno u kojoj bi medijskoj kuci radila. I to mi je dovoljno da sklopim sliku o kvalitetu novinara koji svoje misli kroji po zelji publike.
U pravu si da trebaju dokazi i za jedne i za druge, tj. da vidimo šta se uzimalo kao dokaz ekstremizma.
Sa tim da je svakako veće pitanje koji bi to dokazi mogli biti za crnogorske ekstremiste, a pogotovo za navedena imena.
Za ove druge nije teško doći do pretpostavki, mada da vidimo i za njih...
Pripadnici bratstаva Tvrdoš i Stupovi:
https://i.postimg.cc/bvmHn9zJ/Screen...-stupovi-I.png
http://prijedor24h.net/wp-content/up...ic-696x382.jpg
Ako su vec novinari Pobjede svrstani u ekstremiste, trebalo je naci mjesta i za IN4S.
Vjerujem da je i pored svega niko je od njenih kolega neće svrstat u ekstreme ali eto vrijeme će pokazati.
Pa jes, uzdat se terba u kolegijalnost baš sad kad je kolege novinare svrstala u eksterme.
Pitaš li se ili samo sam sebi daješ odgovor? A dovoljno ti je da sklopiš sliku. E pa OK.
Kad su napali Oliveru Lakić svi su izašli i osudili taj čin. Što i treba da se uradi jer se to zove kolegijalnost.
Da je Gojka Raičevića i IN4S svrstala jednako bi takvo ponašanje bilo nekolegijalno i pogrešno. Jer napadaš novinara, i slobodnu riječ koja može a i ne mora da ti se sviđa.
Miholjski zbor, cisto humanitarna organizacija koja se od velikih Hrvata u Tivat ziva nije smjela cut zadnjih 1200 godina. A zamisli pri grafitu djeda niko da se ni pripisa u Tivat koliko je tivcane zaduzio [emoji6]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8ccde2e410.jpg
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...mljenih-vukova
Quote:
Novinarka "Vijesti" Jelena Jovanović, koja je radila na projektu za TV Vijesti, kazala da je projekat trajao više mjeseci i da je od aprila uključena i radila na njemu sa kompletnim timom BIRN-a
https://www.cdm.me/drustvo/birn-naja...izvinicemo-se/
Neko od ovo dvoje ne govori istinu.Quote:
Nijesam gledao mapu prije objavljivanja, ako bude grešaka, izvinićemo se
Mislim da je Jelena zavrsila emisiju u BIRN-u.
Bas dobro ide ovaj transparent sa nedavnim tekstovima Vijesti:
Skoro polovina naših đaka gora od najgorih đaka iz drugih država (vijesti.me)
Sjaj "Luče" izblijedi na PISA testiranju (vijesti.me)
Sa ovakvom demonstracijom pismenosti, ocekivanja mlade dame su apsolutno nerealna.
Je li doticna novinarka ona pred kojom je ubijen Migi i koja je bila na skaju sa Vukoticem? Pitam za druga.
Zna se ko si ekstremisti, sve je to anb za vrijeme Vuksica fino poslozio.
Hajde da ne pisemo gluposti i ne spinujemo slikama. Ne zna se ko je okacio transparent, vidjena je grupica momaka kako kaci da bi jedan odozdo slikao, pa su ga makli i bjezanija.
Rezonovanje jednako kao kad bi neko rekao da je ovo "false flag DPS ops" hmmmmmmm
Ada nije Tivat Beograd, zna se kad neko prne a ne ko je zakacio [emoji6]
Bolje da su braca ocistila ono smece do Ostrca Cvijeca nego sto lencule po gradu vjesaju kad su toliki humanitarci. Ali znas kako bili ugrozeni u Tivat sve ove godine.
Vijesti su postale tesko smece, a sad kad prevrtim to kroz glavu, i prije su bili. Da bi se domogli vlasti godinama su se svakakvim metodama koristili.
Dje ces vece dno no da drze na naslovnicu fotografiju dje pljusti kisa za mec CG Slovacka samo da neko van PG ako vidi ne bi krenuo na protest.
Da drzis to da makar 15-20 ljudi demotivises da dodju, pa to je ono seljacluk sa dna kase. Mizerija.
Pitaj nekog malo starijeg od tebe radi cega je zatvoren 1992 radio Tivat pa objavi odje cisto da se zna. Izvornih ili neizvornih nema kako ni u Boku tako ni nidje drugo. Radi se jednostavno o dobrosusjedskim odnosima. Ako nista nesto po cemu smo mi u Tivat poznati. To sto je kod vas kultura malo kasnije stigla to nije do mene [emoji6]
Ne zaboravi da iza istrazivanja stoji tim. Za ogovornu iz tima (CG) znamo, da vidimo ostale.
Naravno da je OK. Kad novinar u pisaniji spominje drugu medijsku kucu u negativnom smislu, jasno je da je napad prije svega politicki motivisan. Nema tu sta da se razglaba jeste ili nije tako. Informacija je dosla od nevladine organizacije, ne od Vijesti.
I odmah da razlucimo - jer i forum voli da pridodaje ono sto nije napisano - volio ili ne volio Vijesti, Vijesti nisu odgovorne za napisano.
Nadam se da se oko ovoga mozemo sloziti, bar se ovo moje moze lako provjeriti.
Zbog cega je pokazan prst na odredjene osobe na BIRN-u je da dokaze, i na njih pada odgovornost.
Može.
Sano ne oreskači ni ove za Belvedera.
Mi makar nismo "šenlučili" sa Kalašima, palili gume, napadali policiju...
GospoJa, očigledno vam sarkazam ide taman ka' i gramatika.
Dakle, za BIRN sam čuo poodavno, za BRIN, kako ga pojedine Komite prekrstiše, tek sinoć.