-
Hvala na lijepim rijecima, slazio bih se sa tobom, mogli smo i komsije bit. A eto, ljudi su se cudili cijelo ljeto zasto sam im govorio da uzmu i donji dio trenerke, sigurno je jedno od hladnijih mjesta u CT opstinu kad zadje sunce :D Ne poznajem ti prijatelje, a znam koje su im kuce, znaju i oni dje je moja sigurno sa obzirom da sam bio hit u selo kad sam sa 22 godine odlucio da bjezim iz grada. Ljudi zive u zabludi da ako se vratis na selo da se vraces 2-3 vijeka nazad. Vodim dosta aktivan zivot 28 godisnjaka, ukljucujuci provod, gaming(sa sela) i ostalo i opet napominjem da mi se zivot nije uopste promijenio u odnosu kad sam zivio u grad, osim na bolje, sto sam gore vec pomenuo.
-
-
Top.stvar zagarantovana primanja i lako se vratit na selo....
Da ga vidim da cuva ovce dok munje sijevaju...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
-
Hhahha znala sam da ćeš to reći i ja sam pomislila kakva je banja ovim strancima kao i ovom paru kao i masu tako primjera svakako bi to bio raj od života. [emoji3]
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
-
Ili po moraci npr uvijek se obrces iza kad oces da sjednes , uvijek oprez oko kakve ploce ili krsa, a dok setas sumom moras barem 3 nespomenice vidjeti :)))
Ka jedan na Sjevernicu kucu napravio stvarno ka sa ovog klipa al se ojadu zabavi sa goscama samo vijugaju...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
-
Pa dobro treba znati kako živjeti u skladu sa prirodom kako juče ti napisah na drugoj temi nisu oni gosti,nego je čovjek gost. :) Recimo priča o zmijama kako ih ti zoveš nespomenice je prenaduvana govorim sad jer mi je selo bogato svim tim.Mnogo je gora priča što se ilegalno izvoze iz Crne Gore i tako narušava biodiverzitet.Ljudi na selima su uvijek tražili anlternative kako se zaštiti recimo najbolja varijanta su prirodni neprijatelji (oko kućE) u ovom slučaju mačke a treba znati i kako se ponašati u susretu sa istom nikakvo paničenje,mahanje štapovima i slično ni zmiji nije u interesu taj ujed to joj je posljednja opcija iz njenog straha. :)