Originally Posted by
Hell Raiser
Posto sam malo duze ovdje, ti ono bjese postigao sve sto se moglo postici u cg, pa si kad si ostvario sve na malom trzistu, otisao na vece u USA..... Oh wait....bice da sam pobrkao sa nekim ko je pricao da je gladan.... Kad se sjetim da sam te branio od DPS forumasa koji su ti se sprdali da si se udao za pare....
Nisu ovi cvecke, ali konacno imamo situaciju da se zakon vratio tamo dje treba, a to je parlament. Znaci li ti ista da je vecina stvari zadnjih 4 godine donoseno uredbama i odlukama vlade. Da se otislo dotle da se nije ni trudilo da se isfolira zakon ili amandman na isti, nego su nam zivoti odredjivani tvitovima i sopstenjima u novinama. Vidim da su u pravu da ti odes sa balkana ali balkanu trebaju dvije tri generacije da ode.
Lijepo li je seruckati sa daljine, kad se rijese problemi zbog kojih se pobjeglo iz cg.
Vidis meni vise npr smeta sto se tipa namjestio posao Bemaxu za put preko lubnica kod mojkovca sa 9 na 14 miliona usred pandemije dje montefarm preporucuje zdravstvenom sistemu da se snalazi kako zna i umije za opremu, nego tvoje patetisanje iz USA sad kad nisi gladan pa se bavis duhovnim spasavanjem crnogoraca. Neka mojsije, vjerovacu ti kad otvoris tihi okean da i mi zajmimo tamo