Šibaj, Dule...ruke ti se pozlatile...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Printable View
Šibaj, Dule...ruke ti se pozlatile...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
ako je neko spreman da ugrozi tudji život jer mu se šeta i treba da odgovara. kraj svake priče
Sent from my iPhone using Tapatalk
opet. ovo je oko 150 ljudi od blizu 3000 koji su u samoizolaciji. dje su ostali i zasto ih nema. ovo bukvalno otvara mogucnost tuzbe ovih 150 jer nisu objavili sve, vec samo dio. tako da ta prica o nijansiranju macku o rep
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Ako objava onog famoznog spiska, moze da spasi makar jedan zivot ili za jedan smanji borj zarazenih ili oboljelih, onda taj spisak treba objaviti. A ovi NVO dusebriznici neka sjede s mirom ka sto su cijelo vrijeme sjedjeli sa zapetom kučicom, da bi se oglasili da opravdaju grantove. Smecari!
Meni ovaj pojam samoizolacije nije baš jasan. Evo i da ti ljudi poštuju to, ne izlaze nikako vani, ali imaju brata, sestru, oca, majku, nekog u kuci na kojega mora preći ako je ovaj zaražen, i ti ukućani se kreću, do prodavnice, apoteke, banke, pošte, koja je onda poenta svega?!
Ovo je vanredna situacija. Vlada CG koja ima vrhovnu operativnu vlast u CG u potpunosti uvazava Institut za javno zdravlje i bezuslovno prihvata njihove predloge. Ovo je vrijeme kad se mora slusati struka. Dakle, zdravlje prije svega. Ekonomisti, pravnici, borci i borkinje za ljudska prava - neka se sklone, nije njihovo vrijeme.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9e3f71b5c5.jpg
u kratkom roku posalju avion za tebe, dovedu te kuci i tebi je nesto tesko.
sunce lijepo.
sto ne prosetati malo.
kome ce naskoditi ?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Evo u BD i TV otvarali salone i kafane. E nikad im dosta.
Ne znam za vas ali situacija postaje pomalo neprijatna, i pri tom ne mislim na virus.
Ne bih da zakeram, ali su karte za te "poslate" avione bile visočije nego za regularne podosta... Bar za 2 slučaja za koja znam...
Sent using Tapatalk
Moze jedno pitanje? Ako sam ja vidio neko lice sa spiska kako se seta ispred zgrade, prijavim ga.. nadlezni organ dodje i ne zatekne nikakvu nepravilnost, tj. pomenuto lice se za to vrijeme vrati kuci. Sta se desava? Nikom nista?
Slikas ga.
Ako ova drzava smatra da zakon i ustav treba da se sklone u stranu neka proglasi vanredno stanje. Do tada vaze i krsiti se ne mogu kako nekom birokrati iz nacionalnog koordinacionog tima dune.
Opravdanje "zdravlje je u pitanju" je toliko opste da moze sve da pokrije. Strijeljati zarazene? Zdravlje je u pitanju. Hapsiti kriticare? Zdravlje je u pitanju.
Pa valjda idu kod njega i ispituju ga.
hoće li objavljivat i za zaražene pošto su i oni u samoizolaciji/karantinu? sudeći po komentarima koje ostavljaju za ovoga Vujačića ne znam kolko bi to bilo pametno...ima avetinja što će im svašta panut na pamet
Ovi u karantin nisu bitni. Izolovani su i nece im pobjec nijedan.
Шта мислите колики би био број заражених да је списак објављен прије 10 дана ?
Tu negdje. Ali ukupno broj bi bio manji.
Kako bi lijepo palo sad da imamo onih nanogica makar 5000 pa lagano sjedi doma mali veseljače