Uglavnom momak udje u saradnju sa Raadojicom,plasim se da ce zavrsit u Uzbekistan ili Moldaviju.
Printable View
Uglavnom momak udje u saradnju sa Raadojicom,plasim se da ce zavrsit u Uzbekistan ili Moldaviju.
@Amnesiac
Potpuno si u pravu,svaka ti je na mjestu,zaista je tuzno kako se gleda na nas fudbal,sto kazes i igrace,provjerene,dokazane bez ugovora,bez para ne zele da uzmu a kamoli ovo drugo...sto kaze Prijeki ne znam ni ja za buducnost Petkovica,zasto bas Zeta,to mi se nimalo ne svidja,ali on vjerovatno bolje zna.
Vazda zaboravim da pitam nesto,a nadam se da neko odje zna,bio sam u kontaktu sa jednim menadzerom koji ima neke ljude u Portugaliji i oni kazu da prate nase prvenstvo preko interneta,postoji neki sajt na koji se pretplate i mogu da gledaju bilo koji mec nase lige,ja sam prvi put tada cuo za to i nikad vise,ali prilicno sam ubijedjen da postoji,jer oni tako prate veliki broj igraca,zna li neko nesto vise o tome?
Prenosi sa naših terena, osim onih koje radi rtcg ponekad, se ne dešavaju. Kratko i jasno. FSCG ima snimke svih mečeva, mogu jedino da se proslijede zainteresovanim stranama.
Postoji live betting ponekad, postoje izvještaji sa svakog meča i moguće je preko ocjena ih pratit a drugačije nikako.
Tako sam i ja mislio,znam za to da Fscg ima sve snimljene meceve...ali cuh da postoji na neki sajt da se gledaju mecevi...i meni to zvuci nestvarno kad snimanje vrsi samo fscg,e sad da li oni prosledjuju to na neko mjesto ne znam,ali znam da je ova menadzerska ekipa pratila neke meceve (koji nisu bili na tv) kako i sto nemam pojma
http://www.vijesti.me/sport/petkovic...-clanak-790033
Kao što i rekoh, Bokelju bilo malo para, njemu puko film i sad sapunica.
Dovešćemo još jedno pojačanje
Ljetnji prelazni rok u Crnoj Gori završen je preksinoć u ponoć, ali svim klubovima je ostavljena mogućnost da do kraja avgusta dovedu još po jednog igrača. Po riječima Dragana Radojičića, Podgoričani će tu mogućnost iskoristiti.
– Velika je mogućnost da u narednih dvadesetak dana dobijemo pojačanje. Biće to „džoker“, ali onaj pravi. Dobro bi nam tako nešto došlo, ali ne po svaku cijenu, jer ja imam veliko povjerenje u sadašnji tim Budućnosti – rekao je trener „plavih”.
http://www.dan.co.me/?nivo=3&rubrika...like%20ciljeve
Neka insajderska informacija možda? :)
Viđeh danas da je Igor Vujačić potisao za Mogren.
http://www.mnsport.me/k4-fudbal/v765...u-mogrenu.html
Nevjerovatno je da je momak praktično izgubio godinu i po, a smatralo se da će biti standardni štoper u mladoj reprezentaciji već u ovom ciklusu. Može i u narednom, doduše. Godište 1994.
Ja funkcionerima Bokelja ni najmanje ne vjerujem. To je grupa lokalnih DPS bandita, koji decenijama drze klub. Zbog njih i ne pratim klub kao nekad.
Ni malo neozbiljna grupa, ovaj predsjednik UO (poslanik u kotorskom i republickom parlamentu, advokat...) je i najozbiljniji kandidat DPS-a za mjesto buduceg gradonacelnika Kotora.
Petkovic je, ako dobro razumjeh, proslusezonu u klubu boravio kao amater.
U nedjelju u 17:00 na rtcg prenos sutjeska - rudar
Kakav je taj Mogren? Mi tu ekipu odavno ne ugazismo ovako...
Ka i zadnje 2 sezone. Nemaju centa, Brano izmišlja neke klince.
Mene samo nije jasan Brano,iako ga gotivim...u interviju juce posle meca poceo da se zali kaze "pa sto ste vi ocekivali,ovo je sasvim realno stanje,poslo je 10 igraca doveli smo 2-3 igraca i ovo je nasa prava slika,mi ne mozemo vise" itd itd. pa brate ko njega sili da vodi taj klub,sto nije posao sad na ljeto,kao da ga neko puskom cera da vodi propali Mogren,ali vjerovatno covjek nema drugoga posla a i ima tu dobru platu makar u ugovoru pa ce mu je nekad vjerovatno morati isplatiti.
Ocajna Sutjeska juce.. Odavno se ne sjecam gore igre..
Ali kad dovodis trenera amatera i igrace amatere iz Srbije sto ocekivati...
Ocerani Karadzic i Isidorovic , a kao zamjena dosao neki Kovacevic koji se juce vidio nije , pojeli su ga skroz ... A da ne pricam da nemamo klasicnog spica u timu. Nego to igra onaj Vujovic , tuga tuzna..
Oluja isto ocajan, godine ga stizu polako. Ne moze vise da isprati tempo koji se namece...
A o treneru ne treba trositi rijeci. Ladno je covjek osakatio sredinu terena, izvadio je momka koji dvije godine ima najbolji pas u ligu Stefanovica, i u prvi tim stavio malo Pejovica koji je isto ocajan bio. Izbaca Igumanovica, uvodi Stefanovica ovim potezom ama bas nista nije dobio, onda ubaca Masata da bi ga stavio na poziciju krila, i da bude stvar jos gora poslednjih petnaest minuta Oluju salje u napad da proba skok igrom nesto da ucini, a Masata pozadi zakucao.
Katastrofa sve u svemu..
Ako Oluja ne može da isprati tempo CG lige, onda je spreman za invalidsku.
I mene interesuje ima li dje sportske subote da se pogleda ovo prvo kolo :)
https://forum.cdm.me/showthread.php?...95#post3824995 za preglede meceve.
http://www.mnsport.me/k4-fudbal/v794...ne-odbija.html
- Poziv Budućnosti se ne odbija i meni je čast što sam došao ovdje – rekao je Simović.
Otkad ovo nisam cuo :mrgreen:
Volio bih da Buducnost osvoji jer vise Beranaca igra u prvom timu Podgoricana nego za prvi tim Berana
I vise ih ima kroz grad no Podgoricana isto :)
Je li čemu ovaj Nikola Popović iz Sutjeske? Viđeh da je odigrao 90 minuta protiv Lovćena, a da tek treba da napuni 17 godina. Na kojoj poziciji, zapravo, igra?
igr li se buducnost rudar na stari ili pod goricom zna li se?
Sto je sa Cukovicem ?
Povrijedio se kad je nastupao za reprezentaciju...
Ligamenti ili sta vec, uglavnom minimum pola godine