Odlično, i cijene su im lagane, proputićemo malo više ovog puta. I to pivo da probam, samo da se ne zapijem, da gledamo ko će vozit u povratku :)
Printable View
Odlično, i cijene su im lagane, proputićemo malo više ovog puta. I to pivo da probam, samo da se ne zapijem, da gledamo ko će vozit u povratku :)
I da napomenem, mada to vjerovatno već znate, stacionarni radare na ograničene od 50km/h imate na ulazu u Trebinje iz pravca NK kao i iz pravca HN, za domace table atize kazna na kucnu adresu a za strane ako vas zaustavi nedje patrola provjeravaju dal vas je slikala nedje kamera u zadnjih godinu dana.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Zahvaljujem se. Znam da su malo po tome pitanju ne baš blagi. No porodično je i nema da se leti, i tako su velike gužve
Je li put do Trebinja preko Niksica ok sada... Mislim, ima li čekanja na Viluse, jer vidjeh na Amscg site da se saobraćaj odvija jednom trakom...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Kuda je najbolje poc iz pg za trebinje
Preko Nikšića slobodno
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
e ja bas platih kaznu zbog +1
61km/h
Iz Bara za Trebinje, kuda je najbolje?
Google kaže preko NK.
Iz Bara preko NK. Ne vjerujem da je prevelika razlika u odnosu na BD - KO - Grahovo, ali sad je tuda pakao pa svakako bolje preko NK.
Prvi put idem, mislio sam na Ilino brdo, ali vjerovatno neko zna bolje.
Na Ilino Brdo/Klobuk. Vraćenovići su prema Bileći.
Na Vracenovice je zajednički granični prelaz, meni se čini da je tu večno gužva.
Evo link za kamere, pa ujutru baci pogled.
http://kamere.mup.gov.me/
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Nisam bio sem par puta preko Vraćenovića, od kad su napravili zajednički prelaz. Neki genijalac ga je projektovao.
Ladno su stavili prostorije đe su pasoške odmah jednu do druge, nema razmaka, kad auto prođe našu kontrolu, poslije metar je bosanska, tako da onaj ko je iza mora da čeka da auto ispred prođe obje kontrole da bi pristupio prvoj.
Sent using Tapatalk
Na Ilijino brdo idi. Ja sam na Vrecenovice prosisala bosansku granicu [emoji16] pa sam se vracala. Nisam znala da je zajednicka. Danas i sutra je svuda guzvq, jos 40 stepeni, kako su me godine sustigle hahah
Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk
Tako je i na Cijevnu Zatrijebačku (PG - Gusinje), prvo predaješ albanskom graničaru, on ti vraća dokumenta i moraš da se pomjeriš metar naprijed da bi dodao našem graničaru. Problem je što je na našoj strani vazda rampa podignuta i kad dobiješ dokumenta nazad mahinalno prošišaš dalje...
Desilo mi se bar 2x, oba puta su mi otvarali gepek posle toga.
Došao preko Ilinog Brda, na našoj granici nikoga, na bosanskoj 2-3 auta. Do naše granice put odličan, izuzev dijela od NK gdje se radi novi put.